Scandinavii stiu DC ... (74)
Raspunsuri - Pagina 7
Rayuela spune:
dorulet,numa pina in ianuarie?Si ce faci cu Gepeta dupe?Isi ia Alain concediu?Sau gradi direct?Phii,ca nici nu s-a nascut inca si io o dau deja la gradinita
Itsmiutz,tinem pumnii mami,mult succes si bafta,fata desteapta!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
doruletz spune:
Rayu, pai dupe ianuarie Gepeta trebe sa mearga la cresa, n-are de ales. Asta cu conditia sa gasim loc ca cica ne-am trezit cam tarziu, trebuia sa o inscriem cu fro 2 ani inainte de a o concepe!! . Avem miercuri interviu cu educatoarele de la cresa sa ne "evalueze" (uite doar aci nu mai dadusem io examen fratilor, la admiterea in cresa!)
il pārasc pe Alain, fuseram azi la ultima ecografie si el zisa ca Gepeta seamana cu un pechinez... Ca se vedeau ditamai ochii si mai are si par pe cap . In plus, o masura nenea doctoru' si cica o sa aiba fro 4kg cu 15 zile inainte de DPN
lilanda spune:
Pai de unde pechinez doruleantza, ca ala are 4 kile la 6 luni!! :-)) Iar retetu' nu crez sa fie italian, da' cine stie!!! E de la domnu' istme!!!
Rayu, nu fii mama nerfoasa, ca nu-i usor sa ai o jena-n
...si dati-mi si mie un link, please, la subjectu' cu vremuri apuse ca io nu gasesc decit de alea, ca de par exemplu. "cu calculatorul in bucatarie ori nu?" sau "cu sutien la aerobic, ori nu" (nici macar nu le-am deschis, sa stiti!!!) :-((
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
narancea spune:
hahahahaha luluci ! eu itzi pun dovezi aici pe masa ! si tu te pe ele, aaaaaaaaaaaaaaaaaal dracu sa fie ala de-o mai pune poze ! adica cum ma, n-am fatza de unu care citeste ziarul ? aaaaaaaaaa esti moldoveanca, vezi ?
erau vremi cind mama rayu sarea sa ma apere, acum......... e lasa ca ma duc eu la alea de la femina intim hahahahahaha
rau asa, rau asa ............
na, atzi mai revenit la viatza ? anesteziatelor !
baaaaaaaaaaaaa nea dorele, tot gravid ma ?
auzitzi da chiar la ce-i tzinem noi pumnii lu itsme ? da de carnet ?
lilanda spune:
aaaa, narancea, bag sama ca tu cati motive sa te bagi in intimitatile doamnelor!!! Am zis io ca n-ai fata de om care citeste ziarul??? (si mai pune o data poza ceea de-a ris tuoata lumea de ea!!!)
itsmenutza are examen de cariera, sa stii!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
narancea spune:
acu chiar ca m-ai lovit ! sub centura. care poza a ris lumea de mine ?
esti periculoasa ! direct ! pericoloso sporgersi nene...
atzi ris ma de pozele mele, in spate ? mi-atzi pus coarne ?
e lasa ca schimb eu placa cu voi, nice guy is not good for you, ladyes
lilanda spune:
narancea, uuupsss!!! Ce mai, esti vedeta bre...gata cu greselile...hai mai treaca mearga alea de romana, da' cind ie vorba de limba internationala precum ingleza, ingen fejl, baby!!!