M-am hotarat....adoptie (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Buna dimineata si iar e luni, asa ca ne doresc o saptamana extraordinara!Eu visez numai bbici, intr-un vis chiar vroiam sa dragalesc fetita asa cum ma tot gandesc ca o voi dragalii...Am vazut pozele voastre, aveti niste copii superbi, ce fericiti trebuie sa fiti!!!Carmens, sa stii ca si eu sunt convinsa ca Dumnezeu are grija sa o gasesc pe Patricia, si va aranja astfel lucrurile incat sa mi-o scoata in cale...M-am gandit ca poate deaia mi-e si asa greu cu atestatul, si sunt tot amanata, pt ca poate nici ea nu are inca situatia clara...Eu ma rog in fiecare seara sa o gasesc, si stiu ca cu fiecare zi sunt tot mai aproape...Si nu mai poate fi mult...Ieri ma gandeam ca am aceleasi simtome pe care le aveam cand eram indragostita la inceput...am suisuri si coborasuri in functie de un telefon, astept cu sufletul la gura si nimic altceva nu ma intereseaza...Cred ca stiti si voi cum e...

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by o mamica fericita

si noi strigam prezent. am pus si pozici. ne-am bucurat si ne-am minunat cat de mari si frumosi sunt ai nostri . din pacate nu am timp sa mai stau sa scriu ex. dar cred ca de acum ne cunoastem si cine nu cunoaste intreaba

Lorelei si

ROBERT

Vreau si eu sa vad pozele de la intalnire, se poate?

Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001 http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Danielac, apasa pe link-ul ROBERT de la o mamica fericita si acolo e un album "Intalnire"
Si roag-o tu pe Rozi sa descarce mai repede si pozele ei!!! Si eu vreau sa mai vad altele...

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

frumoase poze. Ma bucur ca va puteti intalni si ca sunteti fericite!
Aveti niste copii minunati!
Sanatate si toate cele bune!
Valiburu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

quote:
Originally posted by aissa

Si roag-o tu pe Rozi sa descarce mai repede si pozele ei!!! Si eu vreau sa mai vad altele...

Moama ce ma enerveaza fata asta! Asa ma necajeste... stie ca nu am port USB la calc, deci nu pot descarca - nu v-am spus: MI-AM LUAT APARAT FOTO DIGITAL!!!!!!! ca sa nu mai stresez lumea ca am poze, dar nu pot sa vi le arat. Cu toate astea insa... tot am poze si nu pot sa vi le arat , trebuie sa fac o vizita uneia din fetele care s-au oferit, sa ma lase sa instalez softul de descarcat si apoi sa o tot "bantui" Apoi veti vedea si poze... pana atunci insa cred ca umplu memoria aia de 512

Si vreau sa va mai spun ca sora-mea e si ea membru DC, dar nu are net asa ca nu are cum sa intre (sta si la capatul celalalt de Bucu fata de mine!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Tocmai am primit o recomandata de la dpc, care ma anunta ca:
"Va aducem la cunostinta faptul ca legislatia in domeniu prevede si un curs de pregetire destinat potentialilor parinti adoptivi la care trebuie sa participati si dvs.Intrucat acest curs nu a fost inca organizat de institutia noastra, va anuntam ca raspunsul la cererea dvs va fi amanat cu CEL PUTIN 35 DE ZILE." Mi-a pierit tot cheful de viata, macar de nu spuneau cel putin, asa poate fi si-un an!!!Sunt tare suparata!!!!

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

PATRI,
Nu tb sa fii suparata. Tot raul este inspre bine. Se poate ca atunci cand primesti atestatul sa fie si un copil adoptabil, desi poti si fara atestat sa iei un copil in plasament. Are Dumnezeu grija de tine si iti va implini dorinta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

Patri curaj, o sa fie bine. maine poimaine vei fi mamica de fetita si vei incuraja alte viitoare mamici.

Lorelei si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

O mamica fericita,
Am vazut pozele . Sunt superbe
Cu sau fara bb, mai vreau intilneli de acest tip.
Numai sa nu fiu plecata din Bucuresti
Pupici la toate mamicile actuale si viitoare si la toti bebicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Patri ,ia si citeste legea noua a adoptiilor.Nu cred ca scrie in ea ceva de un numar minim de participanti la acel curs sau ca dpc are dreptul sa te amane dupa bunul plac,cu asemenea scuze.Daca nimeni din Cluj nu are de gand sa mai adopte anul asta ,voi nu mai primiti atestatul?Stai pe capul lor cu telefoanele si vizitele la dpc pana iti dau un raspuns pertinent si argumentat .

Ps:imi pare rau ca treci prin asta ;stiu cum e sa se joace cineva cu rabdarea si nervii tai.

Mergi la inceput