M-am hotarat....adoptie (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

si noi strigam prezent. am pus si pozici. ne-am bucurat si ne-am minunat cat de mari si frumosi sunt ai nostri . din pacate nu am timp sa mai stau sa scriu ex. dar cred ca de acum ne cunoastem si cine nu cunoaste intreaba

Lorelei si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Multumim pentru poze! Si la cat mai multe intalniri cu cat mai multi participanti!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Foarte frumoase pozele .Sa va traiasca bebeii cei frumosi.

Ps:nu cunosc pe toata lumea din poze ;cine e mamica bruneta tunsa scurt ,cu o fetita cu codite?

Mergi la inceput

Corina, cea de care intrebi este sora lui Rozi cu fetita ei )o motata de-o varsta cu Ale care insa are si coade deja).

Ilinca Tomescu...nu stiu de ce ti-a zis sa te limitezi la sectorul tau. E greu de crezut ca vei gasi asa usor. Noi cam toate am cautat in alte parti. Ba chiar noua ne-a zis asistenta de la inceput ca in sect.5 sa nu cautam ca nu gasim ce vrem noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Aissa, te contrazic. "Motata" de care spui are chiar 11 luni adica mai mica ca Ale.
Mi-au placut pozele.
Mai vrem. Eu am facut cateva (mai multe lui V) insa nu stiu cum sa le pun pe forum asa ca daca vreti, vi le trimit pe mail. Ce spuneti?
Pupici la toate mamicile si toti bebicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Fetelor sunteti niste fericite!Radiati atata fericire si frumusete incat nu m-am putut abtine sa nu va felicit.Bebeii vostrii sunt super si chiar este adevarat ca imprumuta trasaturile parintilor adoptivi.Toti seamana cu voi!Sunteti niste fericite ca va puteti intalni si puteti sa va bucurati impreuna.Daca citesc craiovence care au adoptat sau sunt in curs de adoptie sa ma contacteze.va pup dulce pe toti:mamici si bebici!!!!!!!

corina urziceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Frumoasa intalneala. A dormit piticul meu doua ore cand am venit din parc si a mancat toata mancarica.

Mai vreau intalneala dar cine stie cand mai sunt eu acasa in weekend....:((.

Pupici la bebici,

Flory si Andrei

Mergi la inceput

Pozele le-ai primit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Le-am primit. Sarumana. Acum ma laud cu ele la colegi.

Pupici,

Flory si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

M-am mai uitat o data la poze .Mortala mi se pare aia cu cei doi "logodnici " fata in fata .Copii sunt toti ,superbi .Au crescut si s-au schimbat de cand ne-am vazut ultima data .Poate mai mergem la munte intr-un week-end ,chiar daca nu in saptamanile imediat urmatoare.

Mergi la inceput