Sus... in Scandinavia (72)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

deci nu e imaginatia mea ..... chiar vezi si tu??!!

narancea , te-ai bagat si la lubrefieri, eu presimt vuttoane in capul tau si sa nu vii la noi sa te pupam sa treaca. ca tu o cauti. ca sa nu mai zic ca sfaturile tale in privinta caderii punctului G dintre picioare s-ar putea sa fie taxate de fetele ce vor o coloana dreapta si frumoasa.
like that

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

iete la ele,acuma sint acuzata ca imprastii microbi pe la scandinavi,phuuu,mai fetelor,vedeti daca ne tot pupam p'aci prin poienitza?Se lasa cu virusi!

hmm,nasu lu Depardieu..oare cu ce o semana??
Acum m-am lamurit de ce il ador io pe Jean Reno,are nene ala o pedeapsa intre oki..
si eu astept poshetele in freza conului narancea

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

de ce zici asa mama ??? doamne ca rele mai suntetzi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

nalancea mami,pentlu ca esti caine lau,d'aia!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

sa avetzi o noapte , plina de toate cele si sa fitzi cumintzele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Lilanda, Doruletz, Rayu...eu va astept oricind in poienita newyorkeza....Tragem un cappucino in Little Italy, ne plimbam piciorusele in stiletto prin magazine, iesim la o terasica in Soho si drinkuim cosmopolitane...

Narancea...au dreptate fetele....sa vezi gramada de poshete pe tine...daca ar fi vreun Vuitton adevarat parca te-as scapa dar asa la , ma abtin...

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Daca am inteles eu bine, am voie sa arat pozele...asa ca sunt aici. Albico, da suntem frumusele, ce sa ma retusez??? Nu-i asa????
lilanda, buna intrebarea, mi-am pus-o si eu de cateva ori de cand am venit de acolo...mi-am dat un raspuns destul de evaziv:
Ce NU mi-a placut in America(dar asta la inceput, apoi te obisniesti si ti se pare normal sa fie asa, acum ma intreb mereu de ce la noi e altfel) e faptul ca totul e prea la indemana ta...nu trebuie sa-ti bati capul cu nimic...nu trebuie sa te gandesti la nimic, dar din punctul de vedere al turistului, asa cum am mai spus. Sigur ca atunci cand traiesti, muncesti acolo sunt atatea la care trebuie sa te gandesti...
Apoi portiile imense de mancare de la restaurante, faptul ca se face risipa, dar lor nu li se pare asa...asta e cred o reminiscenta comunista. La restaurante primesti apa gratis (free, but not free-free :))-cum ne placea noua sa spunem), apoi refill-ul e gratis. Servetele cate vrei, sosuri de care doresti, chelnerul vine de cateva ori sa te intrebe daca e totul ok.
Nu cred ca am gasit ceva care sa spun ca NU MI-A PLACUT in mod evident.

doruletz, nu am citit cartea, spre norocul meu sunt la faza a2-a in legatura cu Las Vegasul, adica doar am vazut, mi-e mila de cei care au inteles...m-am intrebat mereu la ce foloseste de fapt orasul acela...nu are nici o logica dupa mine...

Hai ca revin, merg sa-mi duc pitica la nani...

Mihaela si fetele mele

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

mey toate sunteti frumoase. nu stiu oricum care-i care. dar sunteti frumoase toate asa ca e o.k.

ce nu mi-a placut mie in US vreti sa va zic? WC-urile alea pline de apa. io sunt ipohondra.dar ma tratez prima data am vazut wc-ri d'astea in Ro la Pizza Hut. am crezut ca-i infundat si am asteptat la alta usa. dupa asteptare, am intrat in celalalt...stupoare ...era la fel.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna seara la scandinavi! Ia sa-mi etalez si eu bronzul meu pe aici, ehei aici in nord e perla neagra chit ca in italia eram cea mai alba de pe plaja. Frumoasa Venetia, mi-a placut insa cu un copil care fuge de colo colo de am zis ca-l pierd sigur in piata San Marco, ca alerga ca un nebunel dupa porumbei:)) Plus ca nici cu gondoloa nu am mers ca nu am avut curaj cu Aldo in barcutele alea asa de inguste asa ca am luat si noi un taxi boat si gata. Ce m-am amuzat sa aud ca acum se pregateste o lege noua acolo..limitarea vitezei pe apa!!! va dati seama cum conduc itlaienii pina si gondoleleCe sa mai...tre sa repet vizita impreuna cu sotzu' asa singurei ca porumbeii ca sa simtim si noi Venetia cum trebuie.La plaja am fost la Jesolo, frumoasa statiunea insa apa se putea si mai buna. Tot am auzit pe acolo ca italianul care se respecta si care cunoaste, merge la mare in Sardinia ca cica acolo e cea mai curata si limpede apa si cele mai frumoase plaje. M-au convins ce sa mai! Chiar asa a fost careva pe acolo?Poze nu am deocamdata, tre sa scanez citeva, ca am avut cu mine aparatul foto ala vechi, ca Aldo mi l-a busit pe cel digital chiar in ziua cind am plecat.Aaaa sa ma laud cu achizitia mea din italia! Am cumparat un prosciuto intreg! Si buuunnnn....buuuun de tot! I-au scos osul si a ramas asa frumos aceeasi forma a piciorului de porc. Am luat de acolo si un suport special pt prosciuto, am bagat acolo dihania si acum numai asta maninc ba cu pepene galben ba numai asa alaturi de un paharel de vin rosu, luat si asta tot din italia, dar si pe asta l-am nimerit super bun!Asa ca merg cu paharelul de vin rosu la subiectul siropos unde se invirt postele in aersa-l vad pe narancea in actiuneLena e venit din Ro?Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

neatza .......

Mergi la inceput