Sus... in Scandinavia (72)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

na ca am innotatara si facut sauna, dar mi-era dracu frica singur pe acolo in sauna aia si in bazin, cu burta plina, abia respir, zic imi vine dracu rau pe aici, sper ca au video camere, frica nene ! acu m-am jurat, de miine poate sa crape piele pe mine, o cesar salata si gata.

baaaaaaaaa numai ridetzi de mine ! m-am facut avocatu apararii, pentru aia cu nasu mic ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

mercic de link
nu mai citeam sujetul ala de cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Rayuela
Io stau si ma intreb cum dreac a nimerit motanu narancea taman colo!

Iezagt asta ma-ntrebam si io acu' vreo 2 minute!!!! Puteam sa jur ca pin-acu' avea omu' setat forumul pe "Calatoriile sufletului" :-)))
Oricum, din tot subjectu' ala, cea mai tare si mai tare faza mi s-a parut chestionul: " Si cum ajunge aia mica-n ochi??"
Nu mai pot de ris

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

bey ma oftic,adicatalea aia cu nasu mic...adica alde Brad Pitt,frumosu ala de Olivier Martinez,sau Johnny Depp ,ma rog,toate visele mele erotice,de fapt si de drept ...au nasu chiar asa de mic?Ce nasol,poate totusi stiu ei de pe vreundeva de punctu asta,fir-ar!
P.S.-da daca fomeile ale nasu mare asta ce inseamna??ca si io ma pot lauda cu o birna...

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

rayu, iti traduce unchiulezul imediat ce inseamna asta
(dupa ce termina poezeaua cu gigel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

cu ce vi se pare ca seamana acest www.imdb.com/gallery/granitz/2157/Events/2157/GerardDepa_Vespa_1540800_400.jpg?path=pgallery&path_key=Depardieu,%20G%E9rard" target="_blank">nas ??

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

or is it just my imagination ??!!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

mama rayu ... vrabia mihai viteazu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Daaaa... cine vrea sa se distreze pe cinste la sobectu cu pricina musai sa mearga sa citeasca de la inceput... NN, master of the game!!! De coma, ce mai!

arborico, asa curind treci balta? Hai sa fie intr-un ceas bun si sa nu ne uiti!!!
Rayu, come sta Boubou?
lilanda, punem de-un club ceva? Io-s cu nasu'n batista de vineri, mama ei de raceala... De fapt, daca stau bine sa ma gindesc Rayu a fost prima (acu' fro 2 capitole ).
Mihaela, super poze si super vacanta!
ocebine, saru'mina pt. incurajari , da' tot asa imi vine sa fac de-atunci...

Restul lumilor multi .

Io va zic sincer : nu mai am timp de nimic. D'abia mai apuc sa mai citesc in diagonala cite ceva p'aici. Azi imi luai 4 pagini sa traduc acasa si inca n-am scris nici un cuvintel... Vacanta ioc (alea 3 zile la munte si 3 zile la mare nu se pun evident ), astept Craciunul... Se duce naibii viata asta si io n-apuc s-o traiesc

Acu' sa va binedispun. Ana la culcare acu o ora zice: "Mami, esti un geniu ". Io: "Ce e aia geniu, mami?" La care ea: "Asa, ca tine, maritata cu tati". Care intelege cum s-au produs sinapsele in capul copilului sa-mi explice si mie va rog...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by liris

cu ce vi se pare ca seamana acest www.imdb.com/gallery/granitz/2157/Events/2157/GerardDepa_Vespa_1540800_400.jpg?path=pgallery&path_key=Depardieu,%20G%E9rard" target="_blank">nas ??

grumpy

Pegasis, puteam sa jur ca de la mama Rayu ni se trage fornaiala...cit despre replica cupilului, nu-l cunosc pe domnul Pegasis, ca sa comentam!! :-)))

narancea, baby, presimt neshte posete asternute in directia capului matale

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput