cresa dr taberei

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moneug spune:

Buna, eu am avut baiatul la grupa E etaj, iar din octombrie suntem la gradinita. Daca vrei detalii intreaba-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Buna, moneug, ma bucur sa dau peste cineva care cunoaste grupa (ma refer la doamnele educatoare, in special)....cum s-a acomodat baietelul tau, caci fetita mea plange in fiecare dimineata...acum e acasa, caci medicul i-a interzis vreo 2 luni in colectivitate, a facut pneumonie si apoi a racit iar.......m-am cam saturat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moneug spune:

Alex n-a mai plans dimineata cand a fost aproape sa plece de la cresa , dar asta doar de fite, ca in 2 minute se potolea. Cu doamnele, Adi si Lili, s-a inteles foarte bine.Pe ansamblu a fost ok. nu pot spune ca am fost nemultumita (dar am si cotizat, nu mult doar asa din cand in cand). De Craciun anul trecut au facut si serbare, a fost frumos ca a venit mosul si 2 clovni (am avut noroc cu unul din parinti care era actor si a vorbit cu colegi de-ai lui).
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
vreau sa-l inscriu pe Matei din luna martie (va avea 2 ani atunci) la cresa de pe Drumetului. N-am avut timp sa ma interesez personal, dar aveti idee cu cata vreme inainte sa ma duc sa-l inscriu? Daca merg in ianuarie, e tarziu? Merci.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronin spune:

Liviana, suntem cunostinte mai vechi...

Tot in martie am inceput si noi. Pe 13.
Fii-mea a pasit in viata in ziua de 13. Sa fie cu noroc, sper...

Eu am inceput sa ma interesez din decembrie.
Nu mai stiu daca ti-am spus in discutiile noastre anterioare: Am fost prima data in dec. Ne-a notat pe un caiet. Am mai fost in ian, apoi in febr, parca de 2 ori, ca sa ne dea fisa medicala si sa ne spuna ce si cum, si apoi, in martie, pe 1 ar fi trebuit sa venim la cresa. Noi am mai lalait-o pana pe 13, ba ca e prea mica, ba mai stam o zi doua, ba e frig... Am dus-o la 1 an si 11 luni, tocmai ca sa se obisnuiasca, desi sotul a stat acasa in CIC pana a facut ea 2 ani.

Succes!
Sper sa nu te deranjeze ca m-am bagat tot eu sa iti raspund...

Mergi la inceput

Merci frumos pt raspuns, iruse. Intr-adevar nu mai tineam minte aceste amanunte si deci cred ca e bine sa merg si eu din ianuarie ca sa fim trecuti pe caiet. Spune-mi te rog, fisa medicala cu cat timp inainte de mersul la cresa se poate completa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronin spune:

Fisa med. nu ti-o da cu mult inainte. Si eu am cerut-o si nu mi-a dat-o. Dar nu te speria. Ti-o da la ultima "infatisare" si se completeaza in o zi de dr. de familie. Acolo se trec doar vaccinarile. Atat. Alea obligatorii.

Iti mai trebuie 2 adev. med. din care sa rezulte ca cei 2 parinti sunt sanatosi, adica nu au Hiv, TBC, nu mai stiu alta era una cu L parca..., traznai din astea.

Nici vorba de IDR, plamani pt parinti...

Mie mi s-a mai cerut un ghiveci de flori si o punga de pamant. Astea mi s-au cerut mie. La altii a cerut altele. Au f. f. multe flori.

Sapt. trecuta le-a pus usi de termopan.
La geamuri era deja.

Referitor la "atentii", tocmai am citit pe forum de atentii pt. educatore. Unii zic de bani, altii de aur, mi se pare aiurea...Iar banii sunt chiar jignitori...
O educatoare spune ca ar fi bine sa le dezobisnuim de cadouri pt. ca noi suntem de vina. Intr-un fel, are dreptate.

Car, ceva de bun simt, nu cred ca ar fi rau...un buchet de flori, o cafea de calitate, o cutie de bomboane fine...sau parca ti-am mai scris, nu mai stiu.

Nici ianuarie nu cred ca e tarziu... Dar mai bine mergi in dec. si du copilul cu vreo 3 sapt inainte de a face 2 ani. Il lasi intai pana la pranz, si apoi, peste o sapt, il lasi la program lung.

Te mai sfatuiesc, nu stiu cum lucrezi, dar incearca sa il bagi la grupa la fii-mea, adica la grupa cu program pana la ora 20.00 (teoretic, practic, 18.30 sau 19.), asta in functie de programul tau.
Bafta.

Scuze daca am gresit ceva.

Mergi la inceput

Multumesc, Iulia!
Din pacate luna asta imi e imposibil sa merg la cresa pt ca si eu si sotul avem un program infernal de munca la servici. Luna ianuarie insa ma astept sa fie mai calma. In ceea ce priveste programul, desigur il voi solicita pe cel lung, deoarece inca nu stiu cine si cand il va putea lua pe Matei seara. Poate socru-meu, poate tot bona. Noi oricum ajungem la ora 8 seara acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda_rebe spune:

Sunt foarte noua aici,mai exact primul meu mesaj.Eu sunt Magda,27 ani mamica de fetitza Rebeca 1 an si jumatate si in scurt timp voi fi iar mamica tot de fetitza(insarcinata in aproape 9 luni)
Ma intereseaza tare aceasta cresa de care vorbiti,locuiesc in Dr Taberei de curand,asa sa-mi spuneti mai exact pe unde e!Am citit tot ce ati scris si m-am ingrozit,parac n-am curaj sa o las,e asa mica....Nu stiu voi ce spuneti?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dhermina74 spune:

Buna.As dori daca sunt mamici sau tatici cu copii la cresa Dr taberei cateva informatii.Fetita mea este la grupa C parter,doamnele se numesc Cornelia si Cristina, astazi este a doua zi cand a mers acolo.Ce parere aveti despre doamne(mie la prima vedere mi se par dragute).Sunteti multumite?Copiii sunt bine ingrijiti?Eu as vrea sa le cumpar doamnelor ceva ,ce anume ma sfatuiti? Am emotii foarte mari ,fetita mea are 1 an si 7 luni si as vrea sa se poate cat de cat bine cu ea macar acum la inceput.Va multumesc anticipat ptr informatii.Sanatate si voua si copiilor.

Mergi la inceput