cresa dr taberei

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

De care cresa este vorba de cea de Pe Compozitorilor de langa Drumetul?

daca este vb de aceea si baiatul meu cel mare a fost la parter la grupa F unde era dna Cristina si dna Mihaela. I-a mers foarte bine si a stat acolo de la 2 ani pana la 4. Si pe cel mic intentionez sa il duc din Iulie cand va face 2 ani.
Apropo cum a fost inscrierea? Ce a trebuit analize,cereri,atentii ?

Multumesc.

Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua stelută

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

dhermina74, si baietelul meu e inscris la grupa C parter! El va merge de sapt viitoare (sper de la 1 martie). Azi am luat fisa medicala si urmeaza sa merg sapt viit pt verificarea ei. Spune-mi te rog ce impresii ti-au facut educatoarele? Eu am vazut ca era una blonda mai grasa si una bruneta mai slaba. Cum i-a fost fetitei aceste 3 zile? A stat tot programul sau partial? Merci mult si keep in touch!
Iruse, fetita ta la ce grupa e?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 24s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Fetele, spuneti-mi va rog de unde ati luat voi sac pt hainute? I-ati cusut voi numele puiului pe el?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 24s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronin spune:

da, noi l-am facut din carpa alba.

da am vazut ca se practica si punga, si ghiozdanu sau, pur si simplu pe o hartie de "albinuta", pusa pe lemn.

inca un sfat pt. cei care au copii aici; vedeti ca e o grupa de saptamana la care dispar hainele... doar cele noi si curate. nu banuiti educatoarele.

stiu 2 mamici de la grupa asta, nu stiu care, ca de fapt sunt 2 grupe de sapt., da mi s-au plans reciporc, de mai multe ori.

Si acum sfatul: NU DUCETI LA CRESA COPILUL CU TOT CE ARE MAI BUN. IMBRACATI-L MEDIU. NICI RUPT, NICI SA STARNEASCA INVIDIA...

Repet, asta nu e valabil pt. grupa Parter, C. E vorba de o grupa saptamanala, da nu stiu care, caci sunt 2 grupe de genul asta...

Mergi la inceput

da, am cusut si numele, ca asa am considerat eu.

da am vazut ca pun si ele etichete cu numele copilului.

Lbelciug, unde il ai pe Matei?

Mergi la inceput

Lbelciug, nu citisem tot...
Deci matei al tau va fi cu fii-mea si cu al Herminei, sau cam asa ceva...

Hai ca ne facem gasca mare...Am mai cunoscut o mamicaa carei fetita e tot aici...Aramona isi spune...

Mergi la inceput

iruse, ce bine ca ai raspuns! Eu am pierdut ID-ul tau de pe yahoo. Ma apelezi pe YM te rog sa stam un pic de vorba?Mercic.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 25s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dhermina74 spune:

Va multumesc ptr raspunsuri,sincer nu ma asteptam sa fim o gasca asa mare.Daca e sa fac un bilant dupa 3 zile ,pot spune ca e promitator.In prima zi a plans cam multicel cand am lasat-o acolo,a mancat ,a dormit.In a doua zi a plans 5 minute dimineata ,putin la culcare.In ambele zile am lasat-o pana la 16.00.A mancat ,a dormit si in a doua zi.Astazi am luat-o dupa masa de pranz,deoarece au dezinsectie incepand cu ora 15.00.Doamnele sunt ok(eu le-am deranjat cu tel sa vad ce face copilul).Sacul nu cred ca este obligatoriu,cred ca merge si un rucksacel cu eticheta.Din cate am obsevat eu sunt copii maricei acolo 3-4 ani dar care nu au gasit loc la gradi.Cu hainele cam asa este ,trebuie cumva mediu imbracati,nici prea prost ,nici foarte bine.Este f cald acolo.Eu o las in body,pantaloni nu f grosi,dres sau soseta.Revin cu amanunte.Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dhermina74 spune:

Programul este pana la 19.00l-j,vinerea pana la 17.00 iar in ultima vineri din luna pana la 16.00 se face dezinsectie.

Mergi la inceput

Hermina, multumesc! Deci in fiecare vineri trebuie luati puii pana la ora 17? Eu cu sotul lucram pana la ora 18-19 si deci va trebui se ne luam masuri de siguranta.
Hermina, Iruse, puneti va rog o poza cu fetele voastre? Chiar am observat azi ca sunt cateva fetite dragute si sigur Matei al meu v-a fi incantat sa le cunoasca! Lui ii plac de acum "fefitzele".
Uitati-l aici pe flacaul meu.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 25s cu baby-boy2

Mergi la inceput