cresa dr taberei

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Am avut program pana la 5.30. Grupa se afla la parter, cum intri in cresa mergi pana in capat(pana la geam), si la stanga.
Da, grupa aceea e prima la stanga, unde sunt copii cam neingrijiti.

quote:
Originally posted by iruse

Bina dimineata tuturor!

Alinkav, spune-mi, te rog, pana la ce ora are program grupa F. Si , stand cu fata la cresa, unde se afla grupa? stanga, dreapta sau inainte. Etaj sau parter? O fi oare mai bine ca la noi, adica la C? (noi suntem in dreapta la parter) Am vazut si eu copiii aia de care zice Diana21. Din fericire, nu e grupa mea...

M-au suparat rau replicile lor...

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Buna fetelor!

Inca nu am nascut...cu Alina am vorbit ieri iar cu Iulia azi...
Am operat-o pe Maysa de polipi, acum suntem in refacere...E bine, sta ca maimutza agatzata de mine, e fericita ca ma stie langa ea, e si foarte posesiva...sper sa inceapa din nou cresa pana nasc...nu stiu cum voi proceda!
Ii indeparteaza pe toti de langa mine...tipa la toti "E MAMI MEA!!!"..Oare cu Allen cum va fi???

Problemele ei au picat cam aiurea pe situatie...insa asta e...
Eu nu stiu cand nasc, se poate intrampla oricand, intru in sapt. 38, in plus colul e deschis, copilul a coborat fff jos...am dureri permanente jos, insa contractii nu!

Astept sa nasac odata, am momente cand abia ma misc de durere, nu pot sta in picioare mult, etc!

Pe Maysa mai tb s-o tin pitin acas, insa mi-e groaza ca eu stau sa o pun pe picioare, si ajunsa acolo s-ar putea s-o ia de la cap cu racelile...

Am sesizat si eu ca le e "foame" la ingrijitoare...nu dau nume...mi s-a vaitat ca iau doar 4 mil. pe luna...asta in cond. in care cred ca are aur mai mult pe ea decat am eu in casa...
Din pacate pt. binele copiilor trebuie sa facem compromisuri...

Va tin la curent cu noi...mai tb sa ajung pe la cresa...sa nu ne uite....Ca avem o luna de cand nu am fost!!!

Pupici!!!

Ramona (sapt. 38, pentru a doua oara mamica!!!)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

Textbuna tuturor..sunt si eu mamica de 2 luni si 5 zile si ma intereseaza foarte tare cresa din dr. taberei..daca imi puteti spune de la ce varsta se pot aduce copiii acolo, care sunt tarifele si conditiile si tot ce mai trebuie sa stiu...aa..ce acte sunt necesare si cand se fac inscrierile, va multumesc din suflet si va pup pe toate,
alina

Mergi la inceput

Alina, cred ca dupa un an iti poti pune pb cresei...nu stiu exact!
Este inca prematur sa-ti pui pb cresei.Taxele de cresa se invart undeva spre suma de 41000 lei vechi/zi (la grupa cu program lung)...la celelalte e ceva mai ieftin. Se adauga diverse consumabile care se cumpara lunar (hartie igienica, servetzele, sapun, apa, etc).
Legat de acte, in momentul in care vorbesti pt. inscriere ti se dau amanunte...Prin primavara nu strica sa discuti deja, inscrierile se termina undeva in iunie.

Ramona (sapt. 38, pentru a doua oara mamica!!!)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

merci mult de raspuns dar stii cumva de la ce varsta se poate aduca copilul? eu as vrea s-o dau la 1 an si 2 luni? se poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Da, se poate. La noi in grupa(fosta grupa) primavara, au adus copii de 1an si 2luni, 1an si 3luni.
Desi, din cate mi-a spus o data asistenta de la grupa, copii la cresa se primesc de la 8 luni.

quote:
Originally posted by alina2006

merci mult de raspuns dar stii cumva de la ce varsta se poate aduca copilul? eu as vrea s-o dau la 1 an si 2 luni? se poate?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Oare daca duc fata acum, am sanse sa o primeasca? O sa incerc sa gasesc si cresa de la Valea Ialomitei...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Bebebeca, n-ar strica sa incerci...se mai elibereaza locuri pe parcurs, mai renunta parintii...

Insistenta si atentia te pot ajuta...

Parerea mea!

Andora, asteptam impresii legate de cresa...

CA eu si Iulia ne-am cam format o parere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronin spune:

Bebe Beca, nu vreau sa te influentez in alegerea cresei, dar sa nu duci fata la cresa de la Valea Ialomitei fara a vorbi, in prealabil, cu niste parinti care au acolo copii. Chiar m-am intalnit la sf. sapt. trecute cu o mamica si vroia sa o transfere pe fii-sa de la cresa asta la cea de la Drumetul, desi pe vara era tare incantata de ea... motivul? mereu bolnava destul de serios. Mi-a mai spus ca de 2 luni nu a mai dus-o la cresa...

Nu ca iau in brate cresa de la Drumetul, ca acolo o am eu pe fii-mea, dar, parca aici e ceva mai bine...Poate si implicarea serioasa a directoarei isi spune cuvantul...

In primul rand, conteaza si imunitatea copilului ...

SUCCES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Are cineva copilul la grupa E etaj la cresa Dr. Taberei (Compozitorilor)? pentru impresii....

Mergi la inceput