De la forum adunate si-napoi la forum date (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

mey, eu nu cred ca hosen e troll...
ea e rusoaica, daca nu stiati, puneti-o sa zica ceva in ruseste, sa vedem...

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Da mai Ramoniko, dar pana si rusii mai pun un puct intr-o insiruire de actiuni.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Desene noi-LiviuAl doilea tort

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Io zic sa faceti un topic separat cu postarile lui hosen.... sau dati direct la "toate mesajele nearhivate scrie de hosen" si gata cititi acolo. Veti avea material de rasu/plansu fara nici o triere a mesajelor!
Se incarca subiectul asta degeaba.
Daca ea e asa naturala (cum ziceti) mai degraba e de plans, zau... dar tind sa-i dau dreptate Kehleyr-ei.

Adela , mamica de Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

hosen nu e troll, e o persoana reala ce a invatat tarziu lb romana, ea fiind de origine rusoaica, serios ca mie nu-mi vine sa rad de ea, mai ales ca niciodata fata asta nu a fost rea cu nimeni.

Fetele de pe DC babusca adusca

Tu borg or not tu borg...asta-i intrebarea parca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Nu vreti sa revenim la subiect?
Ca sunt suficiente postari pe forum haioase, fara sa ne legam de cineva anume .

The Answer to the Great Question of Life, the Universe and Everything Is Forty-two.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

La rubrica "nimic nu se pierde, totul se recupereaza" :

quote:

Postat de x, criticat de multi, gasit nostim de mine :

macar senior citizen discount-ul si tot e ceva. Pacat insa ca obosesc repede si nu-i poti purta prin toate magazinele. Recomand scaunul cu rotile (usor de impins) si 2 somnifere la iesirea din casa.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

quote:
Originally posted by LUCIA MIRELA

Iti dai seama ca gasesti la aceeasi lista de discutii o sumedenie de postari. Hai sa mai postez una, dar vorba lui Liviu al meu "una si gata!":

,,`na_Maria222"salut,eu as zice sa te mai duchi la un control iti sugerez un medic bun vine toate vedetele la el,este pe 1 mai,il chiama Dm.Suciu,nu mai stiu cit este acuma un control,dar eu nu mam tinut de dinsu,si cind am stat in Bv,la prietena mea,me-am schinbat medicul,incearca si ai sa vezi ca o sa-ti dea alte rezultate,daca-ti da la fel insamna ca nu ai candita,dupa ce iti zice rezultatele poti sai arati foaia,de la medicul din Militari,ok,copilu mai vorbim ceau si multa bafta @

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii

Desene noi-Liviu
Al doilea tort

io am incetat sa mai sper..in salvarea persoanei...asa ca ....CEL MAI INTERSANT AR FI SA O CLASAM IN CATEGORIA vox clamandis in deserto..;))) he he ..DACA este nevoie de explicatzii despre metoda....celui ce glasuieste in pustiu sunt aici..:d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Din ciclul "cetateanul turmentat"

quote:
Originally posted by

Io nu cred ca mai inteleg nici un subiect, la alea cu musulmanele am abandonat cand a inceput una sa vorbeasca cand de Cioranele, cand de Coranele alternativ si fara prevenire, de m-a zapacit de cap si am pierdut sirul, dupa aia a intervenit aia cu jurnalistii care s-au rapit pe sine insisi care iar a fost greu de urmarit, acuma asta cu sarcofagu, suflatul in vagin, toate de-a valma pe capul meu, ma mai mir ca-mi ciripeste pasarica la etaj!

asa ceva....

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by
si la noi a fost la fel:la inceput m-au acceptat f. bine, paream ceva de vis:aveam o facultate,nu mai fusesem maritata, aveam un job bun, parintii mei baieti de treaba, eu singurul lor copil, etc.

intrebare- li s-a dat homosexualilor dreptul la adoptie?

Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

quote:
ce metode de intarire a sanilor cunoasteti? eu am perioade cand mi se inmoaie sani dumnezeu stie din ce cauza. eu stiam ca e bine sa pui sutienul in frigider si apoi sa-l porti

No comment.

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50738" target="_blank">Suflet de copil - povestea lui Andrei

Mergi la inceput