De la forum adunate si-napoi la forum date (4)
Raspunsuri - Pagina 12
motanik spune:
Ah, si raspuns la dilema de mai sus...
quote:
sau stai statuta
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50738" target="_blank">Suflet de copil - povestea lui Andrei
motanik spune:
Inca una si ma duc..
quote:
se cam face parul aspru-matura,mie nu mi-a placut dar nu ma suportam neagra
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50738" target="_blank">Suflet de copil - povestea lui Andrei
DidiAlex spune:
la o discutie interesanta intre femei...
quote:
s-a innebunit lumea..., barbatii vorbesc de romantism , femeile de 8 inches....
xenocid spune:
Tabelul lui Moiseleev
postat de osolita
Moise (...) a stiut la vremea respectiva ca topind aurul intr-un anumit fel astfel incat legaturile atomice sa fie eliminate rezulta un praf alb care in momentul in care e consumat de om il intareste fizic si-i da energie, ceea ce era exact ce le trebuia evreilor la vremea respectiva pentru ca tocmai se pregateau sa rataceasca ani buni in pustie.
*Ex astris, Scientia*
xenocid spune:
sa se revizuiasca primesc
postat de gio
Totul trebuie raportat la contextul social din Ro, poate ar fi mai bine reducerea perioadei de la un an la doi, am mai spus-o
*Ex astris, Scientia*
gio spune:
quote:
Originally posted by xenocid
sa se revizuiasca primesc
postat de gio
Totul trebuie raportat la contextul social din Ro, poate ar fi mai bine reducerea perioadei de la un an la doi, am mai spus-o
*Ex astris, Scientia*
aoleu xenocid, pana sa vad eu greseala ai vazut-o tu acum bine ca mi-ai deschis ochii...
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
smillaraaq spune:
Folositi cu incredere!
quote:
Pentru cele care au probleme cu tenul , ma refer la cosuri , acnee, etc.Puteti folosi MIBAZON , e un produs veterinar , dar foarte eficient si la om.
si raspunsul consumatoarei fericite:
quote:
Eu nu stiam ca putem folosi si noi, acum aflu prima data. Foloseam pt. catelul meu si intradevar este bun, efectul se vede imediat. De cate ori/zi se aplica si cat timp se lasa pe fata? De cate ori pe saptmana? La catel foloseam de 2 ori/zi pana ce se rezolva problema, adica cateva zile.
Io ma intreb: creste si blana daca dai?
Curiozitatea ii impinge pe unii sa descopere America si pe altii sa asculte la usa.
Teodora D. spune:
mibazonul fiind un produs indicat pt. ugerul vacii, ne putem intreba ce mai creste de la el.
Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)
Lauraa spune:
Din seria "N-am bani si n-am servici da“ mi-i dor de-un gādilici " :
quote:
Originally posted by ...
of, abia astept sa se angajeze sotul, sa avem si noi bani de vibrator...
Mama de Lara Celine
lena spune:
quote:
Originally posted by Lauraa
Din seria "N-am bani si n-am servici da“ mi-i dor de-un gādilici " :
quote:
Originally posted by ...
of, abia astept sa se angajeze sotul, sa avem si noi bani de vibrator...
Mama de Lara Celine