De la forum adunate si-napoi la forum date (4)
Raspunsuri - Pagina 10
clauditzadennis spune:
Deja recunosc stilul...Lucia, vad ca esti pe urmele ei...n-o scapa din ochi, o sa ai material berechet pentru rubrica asta....
Claudia,soacra frumoasei Oti
light spune:
Chiar ma gandeam ca e suficient sa cautam postarile persoanei respective daca vrem distractie. Si sincera sa fiu nu vreau sa fiu rautacioasa asa ca o las in pace pe sarmana femeie desi kiar acum am mai citit o postare si cu greu ma abtin sa nu o pun aici.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Desene noi-LiviuAl doilea tort
clauditzadennis spune:
Please, please, please...nu te abtine...arata-ne, sa ne distram si noi...desi, personal, ma incearca si un sentiment de mila...La mai mare!
Claudia,soacra frumoasei Oti
light spune:
Iti dai seama ca gasesti la aceeasi lista de discutii o sumedenie de postari. Hai sa mai postez una, dar vorba lui Liviu al meu "una si gata!":
,,`na_Maria222"salut,eu as zice sa te mai duchi la un control iti sugerez un medic bun vine toate vedetele la el,este pe 1 mai,il chiama Dm.Suciu,nu mai stiu cit este acuma un control,dar eu nu mam tinut de dinsu,si cind am stat in Bv,la prietena mea,me-am schinbat medicul,incearca si ai sa vezi ca o sa-ti dea alte rezultate,daca-ti da la fel insamna ca nu ai candita,dupa ce iti zice rezultatele poti sai arati foaia,de la medicul din Militari,ok,copilu mai vorbim ceau si multa bafta @
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Desene noi-LiviuAl doilea tort
Kehleyr spune:
Eu o suspectez pe persoana respectiva ca face mishto finutz de noi si posteaza intentionat asa . NU pot sa cred ca exista cineva pe lumea asta care stie sa foloseasca un calculator si un forum dar nu stie sa vorbeasca
The Answer to the Great Question of Life, the Universe and Everything Is Forty-two.
light spune:
Adevarul e ca nu poti sti niciodata, desi am mai intalnit noi pe cineva din Adjud cu acelasi stil si cred ca era pe bune. Da acu pe bune, daca citim toate postarile ei, tre sa fie mare maestra sa mentina acelasi stil inconfundabil.Si inca ceva. Iti trimit io un pm cu doua postari din care io am cam ajuns la concluzia ca totusi e pe bune, e ea naturala./mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Desene noi-LiviuAl doilea tort
Mik spune:
quote:
Originally posted by LUCIA MIRELA
Adevarul e ca nu poti sti niciodata, desi am mai intalnit noi pe cineva din Adjud cu acelasi stil si cred ca era pe bune. Da acu pe bune, daca citim toate postarile ei, tre sa fie mare maestra sa mentina acelasi stil inconfundabil.
Si inca ceva. Iti trimit io un pm cu doua postari din care io am cam ajuns la concluzia ca totusi e pe bune, e ea naturala./
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii
... precum cafeaua .
(sorry ca dau buzna dar nu ma pot abtine nici eu). pentru Lucia sa nu se supere.
Mik.
light spune:
Nu ma supar io asa usor.Si ce, n-am dreptate, desi pare ca joaca teatru, se preface, eu inclin sa cred ca totusi e naturala.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Desene noi-LiviuAl doilea tort
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by LUCIA MIRELA
Si inca ceva. Iti trimit io un pm cu doua postari din care io am cam ajuns la concluzia ca totusi e pe bune, e ea naturala./
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii
Desene noi-Liviu
Al doilea tort
trimite si mie pls, ca tare m-am mai amuzat!!!!!!!!!!
". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"
Sinzi si David
Poze de la prima noastra serbare si excursia din Timisoara
iren spune:
Din ciclul "Celebritatzi fara celulita"
quote:
Originally posted by
...Si mai imi place (a) Axel Rose...hihi...ce popou dragalas...iti venea sa il mananci !!!!
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.