Bun venit la ora de spaniola (2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Nu,nu am din pacate.Tocmai de aceea o intrebam pe denisabia daca ne poate ajuta cu niste material.
Ai incercat sa faci testele?Cum ti se par?Aici examenul se da la ambasada Spaniei dar nu-mi raspunde nimeni la telefon.Inscrierile se fac pana pe 6 inclusiv!!!!
Vad ca numai noi doua am ramas pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

am incercat sa fac o parte din ele, nu mi se par ff grele, dar as vrea sa fac un curs, si apoi sa dau testul.
Eu nu am sanse decat la anul sa il dau, ca acum nu am timp, plus ca nu am nici un centru aproape de mine.
era un cusr de spaniola destul de bun on-line, l-am inceput eu mai demult, il caut si iti trimit link-ul

+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Olim felicitari pentru sarcina!

Mie mi se pare ca exista diferenta intre al doilea si al treilea nivel de examinare! Al treilea e mult mai dificil...trebuie sa ai aproape cunostintele unui nativ...eu una nu ma simt pregatita sa dau ultimul nivel!
Cat despre pret trebuie sa scrie pe site...daca nu sunati la unul din centrele de examinare si cereti detalii. Stiu ca exista diferente...nu f mari...in functie de nivelul pe care il dai.

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Da,exista diferente...la prima vedere mi s-a parut usor cel superior pentru ca am facut exercitiile de gramatica,cele de la comprension de lectura si auditiva si am scos punctaj bun,dar gandindu-ma mai bine cerintele sunt altele si cred ca e mult mai greu la scris si oral.Apoi sunt expresiile acelea destul de grele,specifice din tarile unde se vorbeste limba spaniola,care de la nivelul superior nici sotul nu a stiut vreo trei.
Acum poate nu iau punctaj suficient nici la nivelul intermediar si ma laud aici ca mi se pare usor cel superior.Sa vedem,deocamdata sa-mi raspunda cei de la ambasada daca nu va trebui sa las pe noiembrie.
Aici http://diplomas.cervantes.es/profesores/guias.jsp se explica pe larg despre fiecare diploma in parte.
olim ai gasit link-ul?

Mergi la inceput

olim nu mai treci pe aici?
Mi-am facut griji si te-am cautat pe la alte subiecte sa vad daca esti bine.Tu erai mereu prezenta.
Cum merge cu invatatul?Eu am lasat-o cam moale in ultimul timp,nu am reusit sa dau de cei de la ambasada,intrasem si in criza de timp,aveam impresia ca nu sunt destul de pregatita.

Mergi la inceput

salutare
multumesc, sunt bine, dar nu prea am timp de invatat, ca in iunie am liceenta, si m-am apucat de citit ceva pt ea, plus ca am si sesiunea de anul 1, ca eu is tare studioasa
iar starea pe care o am acum nu imi lasa prea mult timp si pentru altceva.
Nu am gasit cursul respectiv, poate dau de el zilele astea si ti-l trimit
te pup si spor la invatat

+8

Mergi la inceput

Wow,ce mamica studioasaAtunci multa bafta!!!Si spor la invatat!
Nu-i nici o graba,cand ai timp il cauti...

Mergi la inceput

am gasit cursul
[www.mansionspanish.com]
sper sa iti foloseasca

+9

Mergi la inceput

olim te pup.esti o scumpa.
eu chiar m-am tinut de invatat de data asta.sunt mandra de mine.Am invatat sa folosesc "la tilde".Mai am mult de exersat dar sunt multumita ca am progresat.

Mergi la inceput

ma bucur ca ti-a folosit cursul
sper ca acum cat stau acasa pana nasc sa mai fac si eu cateceva si la anu sa incerc sa dau examenul cel putin primul
spor a invatat sa ai

Alexandru Marius

Mergi la inceput