Bun venit la ora de spaniola (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

a mi tambien me interesa el curso Dele.
denisabia, poate ne poti da mai multe informatii.Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Fetelor eu cred ca ar trebui sa luati legatura cu un profesor , care pregateste pentru DELE.Stiti bine ca sunt trei nivele si va spun colegele mele la fiecare final de saptamana faceau meditatii , asta in cadrul scolii.Trebuie sa parcurgeti niste materiale , casete.Altfel irositi banii , daca va inscrieti.Nefiind din acelasi oras nu va pot da materialul , pe care nu-l am doar daca l-as cere profului.Plus ca se reactualizeaza.
Cert e ca trebuie sa luati legatura cu cineva in domeniu , cred ca e inutil sa va dau numarul profului meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Hola!
Yo tambien me decidi a participar en el examen,el 21 de Mayo en la Embajada de España en Japon.Mi profesora va a ser mi cuñada.El unico problema es que todavia no me decido que escojer:el intermediario o el superior.Vi los examenes de los años pasados y no encuentro mucha diferencia...
denisabia a mi me ayudarian hasta unos exercicios de gramatica de tu colegio,entre tus cuadernos antiguos talvez tienes algo.
Yo voy a regresar mas tarde con algunas preguntas.
Besos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola a todas !!!
Fetele din Ro avet idee cat costa examenul pt intermediar su superior ?? mersi mult

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Buna fetelor,mai trece cineva pe aici?
Eu invat de zor,fac subiectele din anii trecuti.Voi merge la cel intermediar.Problema mea mare este scrisul.Dar sper sa scot un punctaj cat de cat...
Vroiam sa va intreb cum se spune in spaniola "vine de la sine" sau "este la sine inteles".Sunt sigura ca daca aud inteleg dar stau si ma gandesc de cateva zile si nu-mi aduc aminte.
denisabia,esti prin zona?As vrea sa te intreb poate tu stii de la prietenele tale:La proba comprension auditiva,textul se asculta de doua ori...pot scrie raspunsul la intrebare in timp ce ascult textul sau trebuie sa ascult tot si la sfarsit sa raspund la intrebari?
4

Mergi la inceput

ai putea sa ne dai si noua materialul din care inveti, pika-pika
o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Sigur ca da!Fac subiectele din anii trecuti de aici http://diplomas.cervantes.es/profesores/modelo.jsp

Mergi la inceput

multam de subiecte

+5

Mergi la inceput

olim felicitari!!!!!!Sa ai o sarcina cat mai usoara!

Mergi la inceput

multumesc din suflet
aici sunt doar teste, dar ai o carte anume din ce inveti sau alt material, ca eu nu prea gasesc mare lucru

+5

Mergi la inceput