Bun venit la ora de spaniola (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anunturi spune:

Hola ñ7 ,
Espero que te sirve esto !

http://www.internetpolyglot.com/selectLanguages.html;jsessionid=D6BF22D3FC9BCBA4599895BAA34366AE?method=showLanguages

quote:
Originally posted by ñ7

Hola!!
apsara, vivo en un pueblo del sur de aragon, aqui no hay academias de idiomas que den el idioma rumano, gracias por la informacion del corte ingles, intentare acercarme por alguno de sus establecimientos.
un abrazo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Hola! ma bucur ca v-am gasit. V-am citit in urma, am priceput si eu cate ceva....nu prea mult, mi-am notat cateva expresii, dar ma intereseaza mai intai alfabetul, cum se pronunta unele sunete, etc. Unde as putea gasi pe net? Peste o luna trebuie sa fiu in Valecia pt 2 sapt si desi voi conversa in engleza vrea sa stiu cate ceva si in spaniola...asa e frumos.

Mergi la inceput

nimeni nimic???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Hola April! Aici se scrie cam rar...Ma bucur ca o sa mergi in Spania!
Eu am pus pe sit-ul personal la sectiunea link-uri ce mi s-a parut mie mai interesant!www.mihaela.negrea.net/links.html" target="_blank">Aici mai in jos pe pagina la Limba spaniola sunt cateva linkuri pe care eu le-am folosit...Sper sa le gasesti utile!

Te pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Wow, ce subiect interesant ! Cum de nu l-am remarcat pana acum ?!. Imi place limba spaniola, inteleg aproape tot dar de scris ioc, am citit pe prima pagina toate postarile si m-am amuzat teribil ! Pupici !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaser

Hola April! Aici se scrie cam rar...Ma bucur ca o sa mergi in Spania!
Eu am pus pe sit-ul personal la sectiunea link-uri ce mi s-a parut mie mai interesant!www.mihaela.negrea.net/links.html" target="_blank">Aici mai in jos pe pagina la Limba spaniola sunt cateva linkuri pe care eu le-am folosit...Sper sa le gasesti utile!

Te pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

mihaela interesante linkuri, mersic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

na, c-am dat si eu de voi...

Daca cineva are vreo intrebare mi-s prin zona...

Ma duc sa citesc din urma...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausieu spune:

salut oameni buni, ajutati-ma sa invat spaniola, va roooggg, ador sa ma pot exprima in aceasta limba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

vreausieu Vad ca nu s-a mai scris de mult pe aici dar poate prin mesajul tau reactivam acest topic si dece nu, sa inverti si spaniola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Hola en 2009!

Manana voy para Espana! Oleeee!

Besos!

Mergi la inceput