Bun venit la ora de spaniola (2)
Raspunsuri - Pagina 18
carolada spune:
mihasertienes razon,turistas.graciaspor favor,pone aqui el sitio donde podemos aprender espanol,pienso que son muchas personas que querian aprender espanol(ce fraza intortocheata am scris).tengo problemas con italiano y espanol, a veces no puedo separarlas.
quando vienes a salzburgo, tengo cafe con leche para ti
buen fin de semana
www.camping-kasern-salzburg.com
Catalin spune:
Mihaser, multumesc pentru mesajul cu link-uri!
(...am depasit etapa logodnei de un an jumate!)
Olim, ma intereseaza sa invat spaniola, atat pentru amorul propriu, dar nu strica si o hartie de pus la dosar. Am invatat ceva engleza din muzica si filme, suficient cat sa fac fata conversatiilor uzuale insa m-am descurcat mai bine dupa ce am parcurs-o intr-un cadru organizat. Iar certificatul de competenta lingvistica pentru engleza imi foloseste mult in viata profesionala.
Acelasi lucru vreau sa il fac si cu spaniola. Poate ca s-ar prinde ceva de mine daca buchisesc singur dar am convingerea ca un curs practic mi-ar prinde mai bine. Si meditatiile sunt bune dar, daca tot dau bani, de ce sa nu iau si un ceferticat?
Intrebarea mea se referea la cursurile facute la un institut sau ca modul separat la o facultate de profil. Oferta e larga, am timp doar dupa-amiaza dupa orele 16 si/sau in week-end... care credeti ca e varianta optima?
Catalin
Think pink!
olim spune:
Pai atunci ar trebui sa iti spuna cineva din tara, eu credeam ca vrei doar pentru tine.Oricum multa bafta
Mihaser, asa e, tu respuesta, dar cum scriu asa repede nici nu imi dau seama.Mai ales decand scriu de la servici
UN dia feliz para todos
apsara spune:
Catalin, El Instituto Cervantes tiene algunos centros en Rumanía y ofrece también cursos online. Si quieres un certificado de español, pues Cervantes es la mejor opción.
http://www.cervantes.es/
apsara
mihaser spune:
Catalin pues te deseo "casa de piatra" y un matrimonio con muchos hijos!
apsara si yo he aprobado el dele basico pero estos frescos de Timisoara no quieren darme mi diploma. estoy muy enojada con ellos!
Mil besos para todos!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
mihaser spune:
Carolada pues estan aqui:
aprenda espanol
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
carolada spune:
hola chicas
que tal?
mihasergracias para el sitio
chicas,que musica os gusta?a mi me gusta shakira,ricky martin,compay segundo,musica brasileira(samba me vuelve loca)
un dia maraviliosa
www.camping-kasern-salzburg.com
Idaira spune:
Para mi,Malaga es y sera muy cerca de mi corazon...No solo por su architectura (Alcazaba,s.a),museo Picasso,el jardin botanico sino de punto de vista emocional,de lo cual me siento muy ligada(estudie aqui un master).La gente es muy calida y abierta,la vida de noche es estupenta,la comida es muy rica...que podria decir mas...que tengo muy buenos recuerdos...
Idaira spune:
Me gusta mucho Chambao,Estopa......pero tambien Leonard Cohen,Chris Rhea,Barry White...y la lista puede continuar