Nasterea in Iasi

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multa sanatate si voua! Trece repede timpul! Acusica o d-au si eu la gradinita pe a mea (din burtica!!!)

Alina-Mirela 26+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Sunt o viitoare mamica a unui copilas ce se va naste la sfirsitul lunii iulie la maternitatea Cuza Voda cu doamna dr. Cristina David.
As dori informatii de la fetele care au nascut in curind cu privire la continutul bagajului pentru maternitate (daca este voie cu hainute de acasa si altele).Stiu ca fiecare spital are conditiile lui si chiar daca am vazut diverse liste as vrea sa stiu cu exactitate ce trebuie sa am caci nu sunt din Iasi si mi-ar fi greu sa le aduc repede de acasa.

Nonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna tuturor.

si eu sunt de multi ani pacienta dr Mihalceanu.
la nastere - prematura - am avut ghinionul sa fie plecata din tara; dar, pe langa faptul ca m-a lasat pe maini bune, am simtit atentia si respectul crescut al tuturor, atunci cand, la 4 dimineata, dr de garda a anuntat ca "este pacienta drei Mihalceanu".
si asta se intampla in 2004.

va doresc nasteri usoare si copii sanatosi!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanaoti spune:

Buna mamici si viitoare mamici,
sa aveti sarbatori cu bine, doctori atenti si curajosi si nasteri usoare.
Un Paste fericit alaturi ce cei dragi!
Otilia

Oti & gemenii bucovineni
http://pg.photos.yahoo.com/ph/otiliaclipa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Hristos a inviat!
Sa auzim numai de nasteri frumoase la Iasi!

Alina-Mirela 29+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyun spune:

Buna mamici!
Ma numesca Madalina si bebele meu ar trebui sa se nasca pe la jumatatea lui iulie, la mat Cuza Voda, cu dr. Carauleanu.

Stiti cumva, daca la Cuza Voda se face epidurala? Dar de d-na dr. stiti ceva(adica daca vine la orice ora o chemi sa asiste la nastere?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Madyun la Cuza Voda se face epidurala (o singura anestezista) si Carauleanu vine la nasterea naturala. Asta stiu din auzite si nu din experienta.

kiss

40+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Pot sa va spun ca pe 27 martie am nascut si eu la maternitatea Cuza Voda cu d-na prof. Lupascu si a fost super Ok.
Eram programata pentru 29 martie dar pe 27 seara mi s-a rupt apa, iar d-na profesoara a venit imediat, adica in jumatate de ora.
Am fost foarte bine tratata mai ales pe partea de ginecologie si obstretica.
Conditiile din spital sunt foarte bune in rezervele pentru cezariene.
In privinta copilasului, a fost si ea foarte bine ingrijita.Era spalata si cantarita in fiecare zi.
Curatenia este si ea exemplara.
Nu pot sa va spun nimic despre cum e la nasterile naturale ca erau cu un etaj mai sus.
Probleme am avut doar cu laptele ca nu prea a venit cum trebuie si asistentele de la copii nu vroiau sa-mi dea supliment de lapte praf.
Este mai ales o doctorita la copii, Siminiceanu care nu intelege ca nu ai lapte si vine si te stringe de sfircuri de iti vine sa mori, ies doua, trei picaturi de lapte si ea spune ca ai lapte. Parca as fi vrut eu sa beau laptele praf.In fiecare zi am avut scandal cu ele.
Dar pana la urma a trecut.
Iti dau voie cu hainutele tale daca le-ai spalat si le-ai calcat.
Mai vien din cand in cand cate una de pe la sanepid sa faca regula si nu prea ai voie cu bagaj prea mult pe sub pat.
Despre maincare tot nu va pot spune nimic ca nu am mancat.
Asistentele de la ginecologie nu prea au vrut sa primeasca nimic,dar asistentele de la copii le-am dat cate 5 ron din cand in cand.
Preturile pentru anestezist sunt 150-200 ron, pentru medicul care te opereaza 600-700 ron, la moasa i-am dat 50 ron iar la asistenta care a avut grija de mine dupa operatie, la terapie intensiva i-am dat 50 ron.
Cam asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Multumesc Diana de informatii.Eu am nascut si baietelul cel mare la Cuza-Voda cu doamna dr.David si am fost foarte multumita atunci. Dar au trecut patru ani si nu mai stiam cum stau lucrurile. M-ai linistit in multe privinte, observ ca nici ,,preturile'' nu sunt exagerat de mari.
Eu sunt din Vaslui si la noi in oras nu este mai ,,ieftina'' o nastere si nu se poate vorbi de acelasi profesionalism.
Ma bucur sa aud ca este curatenie si personalul se ocupa de mama si copil chiar daca mai trebuie sa dai cite ceva. Pentru copilul tau faci orice(nu poti sa tii la principii oricit ai vrea).
Sanatate multa tuturor mamicilor si bebeii sa va creasca mari si sanatosi.

Nonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanaoti spune:

Felicitari Diana,
ma bucur ca ai avut conditii bune.
Sa iti revii bine si sa fiti sanatoase.
Preturile au urcat putin fata de cum am dat eu, dar asta e cu inflatia.
Te simti bine acum?
Cat ai stat in spital?
Eu am avut o experienta draguta cu dr Siminiceanu. M-a incurajat in privinta copiilor (pentru ca erau prematuri si aveau tot felul de probleme) si nu mi-a luat toti banii pe care ii dadusem.

Lapte mult si bun,
santate, somn curat si nopti dormite,
Otilia

Mergi la inceput