Nasterea in Iasi

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

alinutzzza, si pentru mine, la prima sarcina, asta a fost cel mai stresant. Dra acum ma gandesc cu amuzament, ca iesisem din opearatie, mi-am vazut bb-ul si apoi ii tot spuneam sotului - asa, ametita cum eram - ca nu am dat bani nimanui.

Fetele care au nascut cu dr. Grigore...la ce clinica este?

(f. interesant subiectul, eu zic sa nu-l lasam mai mult de pagina 3, ca il pierdem din vedere apoi.)

Oana DPN - 26 iulie 2007 si Stefan-Vladimir - 11 martie 2003

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Stie cineva cum se poate obtine loc intr-o rezerva atunci cand nasti? Adica...trebuie sa cotizezi si pentru asta? Eu la prima sarcina am stat intr-o rezerva de trei, f frumos si bine. Dar am beneficiat de asta doar pentru ca eram pacienta unui prof (prof Dragomir). Asa...stiu eu?

Oana 21+ si Stefan-Vladimir - 11 martie 2003

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Am vb. cu prietena mea care a nascut luni prin cezariana la Cuza Voda..din ce mi-a zis ea..ea dat dr. 700 lei.La asistente cate 5,10 lei..nu mai merge cu 1 leu
iar de rezerve..mi-a zis ca sunt rezervate cu jumate de an inainte..costa 50 lei pe noapte..dar spaga pt a obtine una e mult mai mare(se face rezervare prin dr. tau am inteles:)
Ea s-a internat de vineri si pana luni cand s-a operat au stat cate 3 in pat!
si inca ceva..a nascut cu Dr. Grigore.

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Eu am nascut acum 7 1/2 ani cu dr. Mihalceanu.Eram acasa cand mi s-a rupt apa la ora 10 seara.Am ajuns la spital si-au sunat-o cei de-acolo, ca eu n-am reusit s-o prind la telefon de-acasa si a venit la ora 3 noaptea doar pt. mine(nu era de garda).Stiu asta ca sotul a stat pe hol ,jos la intrare , si-a vazut ora la care a venit.Cred ca a dat ea dispozitii ce sa mi se faca (si-am fost tratata cu grija), iar pe ea au chemat-o doar in momentul in care eram suficient dilatata pt. a naste.Cred c-am nascut repede, pe la 1 noaptea au inceput durerile si la 3, 20 nascut.Tin minte ca mi s-a facut o injectie pe la 12(clisma - nu)si ca m-a taiat putin la nastere(nu m-a durut deloc cat m-a cusut, iar firele erau din cele care se absorb.S-aveti nasteri usoare si sarcini fara probleme!Baietelul meu e deja in clasaI.

http://tt.lilypie.com/ohRfp2.png
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Teomaria cuvintele tale despre d-ra dr. Mihalceanu nu pot decat sa ma incurajeze! Si eu sunt pacienta d-ei! Cam in cat timp ai ajuns la spital?

Alina-Mirela 26+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Cand mi s-a rupt apa n-aveam nici o durere , ma pregateam sa ma spal pe picioare inainte de culcare la ora 10 , asa ca mi-am continuat treaba, nu inainte de a alerta toata casa , care s-a pus in miscare pt. mine(telefoane,haine, acte etc.)am chemat un taxi si-n 10min.am fost acolo.M-a preluat medicul de garda care primul lucru m-a intrebat daca am un doctor care ma supravegheaza(aveam si bilet de internare de la dna dr. pt. cazul in care ar fi fost de garda alt spital in ziua cand trebuia sa nasc).Mai departe totul a decurs f. bine pt. ca ei au dat telefon si mi-au spus c-au anuntat-o,deci..eram pe maini bune.Din momentul in care a venit a sta doar langa mine si imi spunea ce sa fac, ma mangaia pe burtica...si ,dupa nastere ,i-am dat banii(nu mai stiu cat)..si m-am simtit tot timpul cat am stat in spital in siguranta , stiind ca sunt pacienta ei
si sa ai o sarcina si o nastere usoara!

http://t2.lilypie.com/TN3Up2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Cred ca dupa sapte ani lucrurile nu mai stau la fel cu dr Mihalceanu, adica daca mai are la fel de mult timp.

kiss

37+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kisstherain999

Cred ca dupa sapte ani lucrurile nu mai stau la fel cu dr Mihalceanu, adica daca mai are la fel de mult timp.

kiss

37+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Se poate, si eu am auzit pareri contra.Atunci era la inceput de drum si trebuia sa-si creeze o imagine, si-a reusit muncind si perseverand, ...acum nu stiu daca e la fel de disponibila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

E adevarat ca nu e la fel de libera, dar daca te tii de d-ei nu te lasa de izbeliste! Imi place ca i-si da interesul si nu e grabita cand e vorba sa faca un ecograf, o morfologie fetala chiar daca sunt 10 mame care asteapta la usa d-ei! Uneori e mai repezita! Dar, pana la urma, e om...

Alina-Mirela 26+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Multumesc pt. PM Alynta.Esti o draguta!
Si...Maria e numele fetitei mele de 6 anisori. Iti doresc sa ai si tu o fetita frumoasa si sanatoasa ca a mea...intr-adevar e un nume frumos...de fapt ...cel mai frumos de pe pamant, avand in vedere ca e numele Maicii Domnului!
Sa ai o sarcina si o nastere usoara!

Mergi la inceput