Nasterea in Iasi

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creola132001 spune:

Eu am nascut acum 3 saptamani la Cuza Voda, prin cezariana, anestezie totala, cu dna Carauleanu. A fost totul OK. Chiar mi-a fost mult, mult mai bine decat la prima operatie cezariana, care a fost facuta cu aceeasi echipa de medici si anestezist. Adica, m-am refacut mult mai usor decat la prima iar baietelul mi l-am vazut la o ora de la operatie. Acum ma simt f bine, operatia arata super.
Pentru operatie am dat 150 ron la medicul anestezist, 25 RON la asistenta de la ATI si prosop+sapun la moasa. Iar cand am ajuns sus, la copil, am dat la asistente cate 5-10 RON.
Mariana
Silviu 3.6 ani si Teodor 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

despre Dr. Ioanid stie cineva ceva?
eu merg la dumnealui si sunt foarte multumita, dar as fi vrut sa mai aflu o parere.

PRIVILEGE 12+
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Creola sa-ti traiasca copilasii.
Multumim de informatii. As dori sa stiu daca ai avut cezariana programata sau ai chemat-o pe d-na dr. de acasa si cat ai dat dr.? (la prima mana si la cea de a doua mana). Eventual trimite-mi PM. Multumesc mult.

MEDA 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna viitoarelor si proaspetelor mamici! Sunt insarcinata in 18 saptamani si merg la dra dr Mihalceanu. Consultatiile le fac in spital. As dori, daca se poate, sa nasc natural! Am doua intrebari pentru cunoscatoare:
1. Daca a nascut careva natural cu anestezie epidurala, m-ar interesa cat costa si ce efecte secundare are(real!)?
2. Eu am Rh negativ si sotul Rh pozitiv. Sunt la prima sarcina! Dupa ce nasc trebuie sa mi se faca imunizare pentru anticorpi cu gamaglobulina. Se plateste, in conditiile mai sus spuse? (Intreb, ca auzisem ca costa in jur de 100 USD)

Mergi la inceput

Buna! Si eu sunt la dra dr Mihalceanu si vreau sa nasc natural! Sunt in 19 saptamani!As vrea mai multe detalii, te rog, in legatura cum monitorizeaza d-ei nasterea! Sta langa paciente si in timpul travaliului? Dar daca se declanseaza noaptea nasterea? Sunt la prima nastere si am ceva emotii! Plus ca sunt si cam fricoasa din fire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Salutare fetele.
Eu am nascut cu d-na doc Dumitrascu Irina- o doctorita super draguta si extraordinar profesionist.
Rox parca a nascut cu ea si a fost multumita-si eu la fel. Si la mine a venit duminica seara la 6 de acasa, ca am nascut mai devreme decit data programata la cezariana.
Am facut anestezie rahi si a fost bestial de bine. nu am simtit nimic si mi-am auzit copilul tipind si l-am putut stringe in brate din prima clipa.Refacerea a fost super ok dupa operatie.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanaoti spune:

2. Eu am Rh negativ si sotul Rh pozitiv. Sunt la prima sarcina! Dupa ce nasc trebuie sa mi se faca imunizare pentru anticorpi cu gamaglobulina. Se plateste, in conditiile mai sus spuse? (Intreb, ca auzisem ca costa in jur de 100 USD)[/right]
[/quote]

ALyNTA
eu am la fel RH neg si sotul pozitiv. Mi-am cumparat din timpul sarcinii injectia respectiva. Mi-a cumparat-o cineva din Franta cu 50 de euro. Era cam 100. Nu se gasea prin farmacii, am cautat mult atunci. EU faceam in fiecare spatamana dozajul de anticorpi, adica ma duceam si imi lau putin sange pentru a vedea daca organismul meu produce anticorpi impotriva fatului. din fericire nu au fost pe parcursul sarcinii.
DUpa ce am nascut, stiu ca se face respectiva injectie doar daca copii sau copilul au Rh pozitiv. La mine (am gemeni) aveau amandoi Rh negativ, nu a fost nevoie sa mi-o faca si am lasat seringa respectiva dr meu.
SUcces si sanatate,
Otilia

Mergi la inceput

Draga nanaoti multumesc din suflet pentru mesaj! Eu sunt la prima sarcina si doctorita spune ca trebuie sa fac dozarea de anticorpi la 28 de saptamani.
Sanatate!
Alina-Mirela 21+

Ipate A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanaoti spune:

ALynta
nu ma pricep prea bine. Dar stiu ca am facut dozarea in fiecare luna cam de pe la 3 luni. Stiu ca aveam mari emotii in foecare luna.
DAr dr stie mai bine. SI incearca sa faci rost de vaccinul acela (nu stiu exact cum se numeste).
SAnatate si succes mare.
O saptamana buna,
Otilia

Oti & gemenii bucovineni
http://www.ringo.com/photos/albums.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutzzza spune:

Bine v-am gasit!
A nascut de curand cineva prin cezariana la Cuza-Voda?
Ce anume v-ati pus in bagaj strict necesar pentru faza post-operatorie? Dar ptr bebe?
Cum ati procedat cu "atentiile"? (cand, cum, cat, cui?) - e partea cea mai stresanta pentru mine

Mergi la inceput