Nasterea in Iasi

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Da, Nanaoti ma simt foarte bine chiar mai bine decat la prima cezariana.
Fetita este sanatoasa, cuminte. Doar din cand in cand nu prea-i convine mancarea, dar ii trece repede.
Seara se culca pe la ora 10.00 si se trezeste a doua zi tot pe la 10.00.
In prima saptamina cand am venit acasa am dat chiar si cu aspiratorul, ca ma saturasem sa stau degeaba si sa ma doara toate cand incercam sa fac ceva in timpul sarcinii.
Deocamdata e foarte bine. Vom mai vedea cum mai evoluam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina922 spune:

Buna dimineata si bine v-am gasit. De fapt, v-am gasit de mult, inca de cand il aveam pe bb in burtica, dar abia azi mi-am facut cont (lenea-i mare pe strada mea).
Eu am nascut la maternitatea Elena Doamna, cu d-na dr. Stratone, de care sunt foarte multumita. Ca anestezist l-am avut pe dr. Filip, un om deosebit, care-ti raspunde la orice intrebare si care se intereseaza indeaproape de starea ta dupa nastere.
Citisem pe net inainte sa nasc, ca asistentele de acolo ar fi niste "scorpii", ca sa zic asa. Nu e in totalitate adevarat. Din partea mea, tot respectul pentru asistentele de la terapie intensiva, care se ocupa exemplar de tine, fie ca vrei sa le dai ceva sau nu. In salon cu mine era o femeie de etnie rroma, care nu avea nici un leu la ea, si au tratat-o exact la fel ca si pe celelalte femei. In schimb, cu asistentele de la copii e alta poveste . Sunt cateva foarte amabile si acolo, pacat ca prea putine. La polul opus se situeaza dr. neonatologe (sper ca am format corect pluralul), care-ti raspund la absolut orice intrebare si nu accepta absolut nimic in afara de flori. (eu am vrut sa le ofer si o cutie de bomboane, dar nu au acceptat)
Per ansamblu, nu e de speriat la Elena Doamna. In plus, pentru 20 lei pe zi, se poate sta la rezerva, unde sunt conditii foarte bune, plus ca-ti aduce juniorul sa stea cu tine.
A, am si eu o intrebare...imi puteti recomanda cumva un medic pediatru bun? Nu conteaza zona unde are cabinetul, ci ma intereseaza sa-i placa ceea ce face si, eventual, sa nu-mi inchida telefonul daca am vreo urgenta la ore mai nepotrivite. Va multumesc anticipat.
Sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by Alina922

Buna dimineata si bine v-am gasit. De fapt, v-am gasit de mult, inca de cand il aveam pe bb in burtica, dar abia azi mi-am facut cont (lenea-i mare pe strada mea).
Eu am nascut la maternitatea Elena Doamna, cu d-na dr. Stratone, de care sunt foarte multumita. Ca anestezist l-am avut pe dr. Filip, un om deosebit, care-ti raspunde la orice intrebare si care se intereseaza indeaproape de starea ta dupa nastere.
Citisem pe net inainte sa nasc, ca asistentele de acolo ar fi niste "scorpii", ca sa zic asa. Nu e in totalitate adevarat. Din partea mea, tot respectul pentru asistentele de la terapie intensiva, care se ocupa exemplar de tine, fie ca vrei sa le dai ceva sau nu. In salon cu mine era o femeie de etnie rroma, care nu avea nici un leu la ea, si au tratat-o exact la fel ca si pe celelalte femei. In schimb, cu asistentele de la copii e alta poveste . Sunt cateva foarte amabile si acolo, pacat ca prea putine. La polul opus se situeaza dr. neonatologe (sper ca am format corect pluralul), care-ti raspund la absolut orice intrebare si nu accepta absolut nimic in afara de flori. (eu am vrut sa le ofer si o cutie de bomboane, dar nu au acceptat)
Per ansamblu, nu e de speriat la Elena Doamna. In plus, pentru 20 lei pe zi, se poate sta la rezerva, unde sunt conditii foarte bune, plus ca-ti aduce juniorul sa stea cu tine.
A, am si eu o intrebare...imi puteti recomanda cumva un medic pediatru bun? Nu conteaza zona unde are cabinetul, ci ma intereseaza sa-i placa ceea ce face si, eventual, sa nu-mi inchida telefonul daca am vreo urgenta la ore mai nepotrivite. Va multumesc anticipat.
Sa auzim numai de bine!

Alina copilul meu este inscris la medicul care mi-a urmarit si sarcina.Este o doctorita super buna si draguta.Pot sa iti zic ca am avut probleme cu micutu si la ora 3 AM am sunat.foarte amabila tinand cont ca si ea are acasa un copil de 1 an.
Cand am iesit de maternitate,ea ma sunat sa vada ce fac si sa imi zica ca vine la mine....este foarte atenta cu copii.
Nu este numai medic pediatru..are si persoane mature dar marea majoritate sunt copii.
Numele ei este Constantiniu Iulia si are cabinet in Tatarassi,la circa de pe Ion Creanga.
Pentru mine este un medic de nota 10.Daca vrei mai multe detalii da un PM sa iti explic mai bine
Pupici si sanatate[/b]

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina922 spune:

Iti multumesc tare mult pentru raspuns, mexxa. Chiar azi am sa dau un telefon sa fac o programare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shpiry spune:

Buna!
Eu sunt o viitoare mamica de iulie 2007. E primul meu bb si am nishte emotii groaznice cand ma gandesc la "ziua cea mare"!
A nascut cineva natural cu dl. dr. Mihaila de la Cuza Voda? Eu am auzit ca nu prea vine la nasterile naturale. Si sincer nu prea imi vine sa trec singura prin prima mea nastere. Mi-e cam frica sa nu se intample ceva.Eu am foarte mare incredere in el, dar...
Rezervele sunt valabile si pentru femeile care nasc natural sau doar pentru cele cu cezariana?
si inca o chestie. Au asistant cumva studenti la nasterea bebelusilor vostri? (nu ma refer la cezariene...)Nu prea imi surade ideea sincer.Poti alege ca ei sa nu te asiste la nastere?

Va pup si va doresc multa sanatate voua si bb-ilor vostri.

Shpiry 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

shipry,de curand a nascut cu el, daca se poate zice asa, ca am inteles ca nu a stat pana la sfarsit, sau ceva de genul asta, pt. ca se simtea rau, o membra a Dc, kisstherain99, natural.
Insa, acum ea intra foarte rar de cand a nascut..poate pe PM sa iti raspunda..nu stiu sigur, dar poti incerca.
Eu tot la dr. Mihaila sunt, dar mai am pana nasc, si inca nu m-am hotarat cum voi naste. La fel am auzit si eu, ca nu prea vine la nast.naturale, decat daca vei cadea in garda lui. Insa, cred ca daca vei vorbi cu el si vei fi atenta, nu cred sa te refuze..Iti doresc nastere usoara!

Fetele, am si eu o intrebare? E cineva in Iasi careia doctorul i-a facut prelevare de celule stem, bineinteles cu recomandari din partea firmei specializate..?

ps. Am uitat..ref. la rezerve. Stiu de la prietena mea care a nascut in martie, ca rezervarea pt. rezerva se face cu mult inainte si cu ceva spaga..poti ruga eventual pe medicul tau sa iti rezerve..NU stiu daca se dau rezerve si la nast. naturale..
Si inca ceva haios, Shipry! UM a ta este DPN meu!

Vine bebe
Burtik
Cristina16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

kriss 79 celule stem o sa mi se preleveze mie saptamana viitoare cand ma v-a programa la cezariana

37+ Dominic
POZE

ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

quote:
Originally posted by mihamora

kriss 79 celule stem o sa mi se preleveze mie saptamana viitoare cand ma v-a programa la cezariana

37+ Dominic
POZE

ursulet

la ce doctor esti?

Vine bebe
Burtik
Cristina16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Stiu sigur ca pana acum au recoltat cu succes (steril) sange placentar dr. Ciupilan si dr. Carauleanu.

MEDA si 30+

Shpiry :Apropo de asistatul studentilor nu cred ca ai de ales, maternitatile din Iasi fiind clinici universitare. Internarea in acestea presupune acordul tacit al pacientei ca studentii sa asiste la orice manevra medicala. Se poate intampla sa ai norocul ca in ziua respectiva sa nu fie nici un student la sala de nasteri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shpiry spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri!
Am sa vb maine cu dl dr. si sa vedem ce ma sfatuieste sa fac. Chestia cu acordul tacit e valabila cand intri in operatie, asa nu stiu zau daca o sa-mi taca gura vreo secunda...si-o sa iasa ei!

Pupici la voi!Sanatate si nasteri usoare!
e buna faza cu UM al meu=DPN al tau, Kriss.Sarcina usoara si nastere de asemeni!

Shpiry 29+

Mergi la inceput