Nasterea in Iasi
Raspunsuri - Pagina 11
kriss79 spune:
Shipry, multumesc!si tie la fel!
Ma interesa daca dr. Mihaila recolteaza sau a recoltat?
desi maine ma duc la el, si o sa il intreb personal..
Vine bebe
Burtik
Cristina17+
madyun spune:
Draga AMAMEDA altceva nu mai stii de dr. Carauleanu? Daca vine si cum se comporta la nasterile naturale, nu stii?
Multumesc
31+
Darria spune:
shpiry: nu esti obligata sa nasti in prezenta studentilor. O mama nu tb. sa fie stresata la nastere. Rogi medicul si nu o sa ai "asistentza".
In timpul nasterii(naturala) venise un grup de studente/i dar nu au avut acces in sala decat dupa ce am nascut. Medicul m-a intrebat daca ma deranjeaza prezenta lor si apoi le-a spus ca pot intra. Mai eram inca pe masa, asteptam sa elimin placenta.Nu m-ar fi deranjat nici in timpul nasterii, atunci nu mai conta cine e prin jur, eram atenta la medic si asistenta. Au stat doar la intrarea in salon.
Tot in timp ce asteptam sa elimin placenta au venit 2 comisii de medici: una de la Elena Doamna si una interna.
Sarcina si nastere usoara.
amameda spune:
Madyun imi pare rau dar nu stiu decat ca este o profesionista. Nu am nici o informatie daca vine la nasterile naturale. Intreaba cand are concediu fiindca stiam ceva legat de sfarsitul lui iulie...
Sarcina usoara in continuare.
MEDA si 31+
madyun spune:
Merci Amameda. Chiar am uitat sa intreb de concediu. Am sa o intreb, pentru ca DPN la mine e in jurul datei de 20 iulie.Sper sa nu am surprize.
ghinetz spune:
Rugam fetele care au nascut recent sa ne mai spuna cate ceva. Personal sunt interesata de cum/ce mai e pe la Cuza... Cotizatii, conditii, ...
Multumim.
Oana 32+ si Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Alina922 spune:
Cotizatiile la Cuza Voda sunt cam aceleasi ca la Elena Doamna, poate cu un mic adaos.
Eu am dat 200 eu + whisky la medicul care m-a operat (si din ce discutii am auzit, am inteles ca e destul de mult), 150 ron + whisky la anestezist, 150 ron + whisky la mana a2a (imi trimisese sotul meu din Germania cateva sticle de JW sa am de dat)
La asistente, cate 5 lei pentru fiecare interventie, plus o ciocolata, tot nemteasca (eram blindata cu asa ceva). La cele care ma spalau, le dadeam 10 lei, ca sa trec mai usor peste sentimentul de jena...
Trebuie sa recunosc ca au fost si cateva asistente care nu au acceptat nimic, si si-au facut treaba cum trebuie. Tot respectul pentru ele (nu ca as avea ceva cu celelalte, caci, in fond, le-am dat ca am vrut, nu cerea nimeni nimic).
Sper sa-ti fie de folos cele spuse, macar orientativ.
daria_29 spune:
Draga Shpiry am nascut in 2005 cu dr. Mihaila dar am nascut cu cezariana deci nu-ti pot spune daca vine sau nu la nasterile naturale.La mine a fost programata si totul a fost f bine...este un medic f bun si a fost f atent cu mine si dupa operatie..venea sa vada cum ma simt etc...Eu cred ca va veni..stai linistita. Nastere usoara!
simisimina spune:
pt. porumbita80: buna...am vazut ca ai nascut anul trecut cu dr. Aursulesei, si ai fost multumita. si eu sunt la el (tb. sa nasc in aprilie 2008) si as vrea sa stiu cati bani i-ai dat la nastere...si alte informatii... ai putea sa-mi trimiti un PM?
amir10 spune:
Subiectul asta e <uitat> de 2 ani de zile. Poate ne mai spune cineva noutati, medici, tarife, povesti. Despre epidurala, are cineva vreo noutate?
18