Cite din voi aveti gemeni in familie?
Raspunsuri - Pagina 4
amik spune:
doamne, da-mi,doamne, o ovulatie dubla!!!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
http://community.webshots.com/user/alexandracojocaru
PELATIA spune:
La noi a fost un soc,mai ales ca sarcina a venit pe neasteptate.
Mama ,saraca cind a aflat tot imi spunea la telefon:vai mama !vai mama! si bucuroasa si nelinistita la inceput.
La primul tel,nu am aflat nimic,dar pe urma am intrebat-o daca avem gemeni in familie,si e destul de ciudat cum decurge povestea;bunicul meu,tatal mamei a avut 3 fratzi.Unul dintre ei a avut 3 fete si un baiat.Doua dintre fete,a nascut gemeni,unii au murit la nastere,cealalta are 2 baietzi de 34 de ani.Pe scurt ,verisoara primara a mamei din partea tatalui are gemeni,si apoi eu.
Sotzul meu tot spune ca a fost o intimplare,ei nu sunt identici si au fost in saci separatzi,dar eu sunt sigura ca totul se leaga cumva.
Field_mouse spune:
Eu am nascut gemeni - mama mea e din gemeni - bunicul ei era din gemeni. Asa ca s-a transmis si pe linia feminina, si pe cea masculina
Mara76 spune:
Oare am sanse sa am gemeni daca pe partea sotului bunica lui a avut gemeni, iar pe partea mea un unchi al mamei a avut un frate geaman? Ar fi, nu?
camy2555 spune:
Sa va spun ca sotul meu are o sora geamana si ea are acum gemeni baietei au 9luni,si inca un baietel de 5ani:iar noi o fetita de 6luni.Si totusi stiam ca nu se transmite asa....din generatie in generatie,e un caz mai rar....
camelia pogonici
Ana68 spune:
Si la mine,si la mine....
Eu am doua surori gemene,mai mici ca mine.Soacra mea are doua surori gemene....eu nu am copilasi gemeni,insa daca e chestia cu linia genetica...fiul meu are sanse sa faca gemeni,nu?Avand in vedere ca ambele lui bunici,una a facut gemeni,iar cealalta are surori gemene.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
RAMONELLA spune:
Eu am un frate geaman.Mai sunt gemeni din partea bunicului dinspre mama.Eu si fratele meu am fost in placente diferite.Verisoara mea care e doctorita,mi-a spus ca din aceasta cauza poate voi avea si eu gemeni.DOAMNE AJUTA!!!!.Eu imi doresc foarte tare gemeni.Desi sotul meu spune ca nu-s normala......Eu sunt micuta si slabuta...Dar nu conteaza,eu vreau gemeni...si presimt ca o sa am...
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
amihaela78 spune:
mama are un frate geaman, si a avut alti 2 frati gemeni.Fratele mamei la randul lui a avut gemeni (fata-baiat)...deci nu e regula ca tre sa treaca o generatie....medicina explica altfel.
hanna10 spune:
La mine e din doua in doua generatii de cand exista familia mea. Bunicul meu din partea mamei a fost geaman (zic a fost pentru ca fratele lui a murit acum cativa ani). Mama mea a facut gemeni, pe mine si pe sora mea. Deci noi doua nu vom face gemeni (sora mea are deja o fetita iar eu nu am copii inca) insa copii nostri vor face cu siguranta gemeni pentru ca asa este ramura genetica la noi.
A avea o sora sau un frate geaman e cea mai fantastica experienta. Eu nu am avut nevoie de alti prieteni in viata pentru ca nimeni nu s-ar fi ridicat la nivelul lui sora-mea.
Mamicile de gemeni - desi e greu acum (stiu de la mama), va merita din plin. E fantastic!!
anasia spune:
mama mea e geamana bivitelina,din partea tatalui doi unchi gemeni, tot bivitelini, eu mi-am dorit f mult gemeni,n-a fost sa fie de data asta;
anasia + Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006