Cite din voi aveti gemeni in familie?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Am gemeni in familie din partea tatalui, chiar acum trebuie sa nasca o alta verisoara gemeni.

Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Si eu am gemeni in familie, varul meu din partea lui tata are doua fete de 10 ani gemene.
Si un var din partea lui mama are tripletzi, trei baietzi de 8 ani.
O zi buna si multa sanatate la toata lumea

Gabbriela & Julian
www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikimi spune:

lorelei, eu am pierdut o sarcina simpla acu multi multi ani, iar acum am sarcina gemelara. ce cred eu e ca e imposibil ca ambele ovare sa produca gemeni, caci stii ca-ntr-o luna produce unul si-n urmatoarea celalalt, asa ca si eu daca nu pierdeam sarcina de acu ceva anisori probabil spuneam si eu ca se transmite din 2 in 2 generatii, dar cred ca nu-i asa, oricum gemelara e genetica sau cu tratament, pe ce linie- materna/paterna nu mai conteaza. curios e ca cica s-au inmnultit sarcinile gemelare in lume.
stiati ca asiaticii nu au predispozitie la sarcini gemelare? stiati ca negresele sunt cel mai predispuse la gemeni! am citit si eu pe net, nu mai stiu unde sa va dau si voua link-ul, dar tot acolo cred unde mi-au spus ca gemenii se transmit pe linie paterna si nu materna.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anatolia spune:

Mama a avut o pereche de frati gemeni,bivitelini,asa ca si eu am doua minunatii,iubitele mele,deja aproape domnisoare...E minunat sa ai gemeni,numai cine-i are stie,isn't it?

anatolia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Bunicul meu,din partea tatalui,are sora geamana,iar sotul meu are unchi gemeni.Poate iese si la mineDoamne ajuta!Va anunt!!!

Andromeda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2girlsmum spune:

Cred ca e adevarata chestia cu linia paterna, adica mama gemenilor mosteneste ceva din partea tatalui ei (deci nu din partea tatalui gemenilor).Eu am cunostinta de o sora a bunicului meu de pe tata care a avut gemeni dar unul a murit la nastere. Totusi, fenomenul recent de crestere a numarului sarcinilor multiple il pun pe seama tendintei generale de a avea copii nu chiar la prima tinerete, si mai apoi al efectului anticonceptionalelor.Dupa oprirea lor, ovarele functioneaza eratic o bucata de vreme, apar cicluri anovulatorii urmate de duble ovulatii.Ca sa nu mai mentionez tratamentele pentru fertilitate care dau procentaje ridicate de multipli.
Eu am ramas cu un fel de dor ciudat ca sa mai am un singur bebe, dar ma gandesc cu un pic de teama la sansele crescute de a avea gemeni din nou!

Patricia si fetitele Miriam si Ruth (6.12.03)

Fotografiile noastre aici si aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

- tatal meu are un frate geaman
- soacra mea a avut sora geamana, dar sora respectiva a murit la nastere.

ce e si mai si, este ca si eu, si tata, suntem in zodia... Gemenilor! eu m-as bucura sa am gemeni, ca si-asa am 31 de ani si imi doresc mai mult de 1 copil

USA---CANADA1---CANADA2---CANADA3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Sora tatalui a avut gemeni tot fete. Cred ca este genetic.

Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

quote:
Originally posted by kikimi

"Ce cred eu e ca e imposibil ca ambele ovare sa produca gemeni, caci stii ca-ntr-o luna produce unul si-n urmatoarea celalalt!"

Ce explicatie avem atunci cind avem numai UN ovar?
Eu am facut o operatie la 18 ani de chist ovarian si mi-a fost eliminat un ovar si o trompa a fost distrusa!

Ceea ce mi-a spus mie dr e ca am avut ovulatie dubla,se intimpla f rar dar nu e imposibil!
Embrionii aveau diferenta de conceptie de doua zile!
Si are dreptate,eu am incerat prima oara pe 1 august cind aveam zi fertila si apoi pe 3 august fara sa ma gindesc la sarcina,asa am "agatat" eu gemeni!

POZELE NOASTRE: aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33733" target="_blank">GEMENII

POZE NOI La multi ani! Theodora,Alexandros & Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

bunica din partea tatalui a avut gemeni dar au murit la scurt timp dupa nastere.In afara de ea nu stiu sa fi avut cineva in familie gemeni.

Mergi la inceput