Cite din voi aveti gemeni in familie?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amarena spune:

mama mea are unchi gemeni, si in urma cu cate doua generatii au avut gemeni in familie, ea insasi a nascut gemeni, si pe urma eu!
si eu am auzit ca din doua in doua generatii se "arunca samanta" dar uite ca eu am fost o exceptie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amarena spune:

A, si am uitat sa va spun ca mama dupa prima pereche de gemeni, fata si baiat, pe care i-a nascut, a mai avut o pereche, nu stim ce erau, pentru ca ... a facut intrerupere de sarcina si nu a stiut niciodata ce au fost..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Si eu am auzit ca treaba e genetica. Tata a avut gemeni in prima casatorie si mama avea din partea ei o multime de matusi cu gemeni. Si mie mi-a fost frica de asa ceva si la primele ecografii (pe la 6 sapamini) intrebam citzi sunt.

Imi plac foarte mult copilasii gemeni.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Si eu am doua surori mai mici gemene, si am inteles ca la tati in familie (mai indepartat, nu stiu exact cine) a avut gemeni. E posibil sa fie si genetic.

oana si bebitza din burtica (30s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi spune:

Strabunica mea, din partea mamei, a avut gemeni dar nu a dus sarcina.
Dar eu mi-am dorit foarte mult sa am gemeni si, mai ales, doua fetite, iar dorinta mea s-a implinit.

Cosmina, Diana-Maria & Amalia-Ioana
http://community.webshots.com/user/amadia2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iga spune:

Din cite stiu eu nu exista saminta de gemeni nici la mine in familie nici la sotul;si totusi eu o sa am gemeni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikimi spune:

buna fetelor,
in familia tatalui meu au fost gemeni si mai am o verisoara care are tot gemeni. cand mi-am anuntat medicul de famile ca am gemeni s-a uitat la mine mirata si m-a intrebat- "dar ce, tatal tau a avut gemeni in familie, sau ai facut tratament?" si am citit pe net undeva (nu mai gasesc link-ul) ca este ereditar si cica se "transmite" la fete de pe linie paterna, dar sa nu-i spuneti nimic sotului meu caci el crede ca e meritul lui (fara nici o legatura genetica in sensul acesta) si n-as vrea sa-i stric bucuria...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Kikimi

La mine in familie bunica a pierdut o sarcina cu gemeni, mama a pierdut sarcina cu gemeni..iar din partea tatalui am 3 nepotele triplete. Acum sper si eu..

Ce ma ingrijoreaza e ca din partea sotului toti fac baietzi! SI asta se transmite genetic nu?

Luminita si DAVID - 11.03.2004

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu am avut o sora geamana, care din pacate a murit la nastere...si aveam inima cat un purice la primul echo.
Iar dr. mi-a spus prima data..."e vorba doar de un singur bebe"...am rasuflat usurata.
Daca voi mai face inca un bebe..sper sa am acelasi noroc, nu stiu cum m=as descurca cu gemeni, ca nu sunt mama eroina!!!

Sinzi si David
Poze cu David in parc pe tricicleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Sinziana,toate mamele sint eroine.
Faptul ca unele au gemeni sau tripleti nu le fac sa fie mai eroine,in fata faptului gasesti resurse,putere,dragoste!
ESTI MAMA!
Mama poate tot!!!

Theodora, Alexandros, Yannis
POZELE NOASTRE: aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4480" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput