Eurovision 2013
Raspunsuri - Pagina 11
Sunny71 spune:
Haideti mai fetelor ca celalalt a echilibrat balanta! Arata ravasit...or, se lipise materialul ala plastifiant de piele si arata de parca era laminat .Si cu snuruletul ala argintiu pe piept...moartea caprioarei.El ca actor e ok si ca om mi s-a parut intotdeauna ok, dar acum a fost ceva de groaza.Cine o fi avut ideea sa faca prezentarea asta pentru Eurovision...Mi-au ajuns la urechi pe anumite cai,informatii cu privire la persoana care a scris textele, dar parca nu-mi vine sa cred o mai "sap "sa vad daca e adevarat.
mistral spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Personal mi-a placut fata aia care canta in franceza. |
Ar fi fost o pata de culoare in finala,macar prin vestimentatie,dar nu s-a calificat.
mistral spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
sau o fi bagat-o in shoseta... |
In a doua semifinala nu a mai ascuns nimic...
OanaRusu spune:
dear god.....
pentru asta a meritat chinul meu aseara sa ma uit pana la sfarsit... comentariile de aici...
Laura25 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui mistral
In a doua semifinala nu a mai ascuns nimic... |
Ai ochi de vultur(itza)!!
Ilinca_M. spune:
Puneti si cate un link va rog, ca io comentez "pe neve", nimic n-am vazut si nici nu stiu unde sa caut...Cine era laminat?
viviana spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui mistral
In a doua semifinala nu a mai ascuns nimic... |
Dap, mi s-au strepezit si dintii!
elyda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Puneti si cate un link va rog, ca io comentez "pe neve", nimic n-am vazut si nici nu stiu unde sa caut...Cine era laminat? IULIA va invinge CANCERUL I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Poz...ne...
cristoiu spune:
Wow, costumele sunt ... Respect, au luat cel mai ieftin si mai muritor de foame designer ... Cine a fost regizor artistic, ala trebuie injurat?