Eurovision 2013
Raspunsuri - Pagina 10
MElise spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Selene_Bunny
E Liviu Mititelu, nu Guta. Din putin se face mult - ajutor umanitar! Lucrusoare de vanzare... In atentia celor carora le face placere sa depaseasca limitele celor scrise de mine: in cazul in care considerati ca aveti dovezi de necontestat cum ca am facut 99 de oua, pe care le ascund in camara, cu intentia de a le vinde la suprapret, va invit sa deschideti un subiect special pe aceasta tema. Multumesc pentru intelegere. |
Of, ce confuzie.... inculta de mine...
Fascinatie
Inevitabil... Eminescu
viviana spune:
Liviu Guta = Liviu Mititelu = Eurovision semifinala = melodie in italiana
In ceea ce priveste vestimentatia mai bine ma abtin.
Ah, ba nu.
In prima seara, fetele au fost execrabile, puse pe tocuri ca niste berze, fata de partenerii lor care pareau redusi.
Redus fuse si al din dreapta. Nu mi-am putut dezlipi ochii de la pantalonii lui.
Pai, tocmai asta e! Nu se vedea nimic. Un semn cat de mic ca acolo s-ar putea gasi ceva.
Nu mai radeti. Si barbatii se uita la decolteuri.
Ala parca avea fundul in fata.
Plat. Complet plat. De parca o ascunsese.
JuliaSM spune:
Mie nu-mi place ce toalete isi alege Paula cand si cand, modele care nu o avantajeaza deloc, dar deloc! Are o constitutie foarte interesanta, chiar foarte slaba fiind, e bine facuta in partea superioara, are sani, lata in umeri, e osoasa, e greu sa te imbraci incat sa armonizezi intregul.
In rest, no comment.
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Plat. Complet plat. De parca o ascunsese. |
si-a lipit-o de genunchi
Ilinca_M. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
si-a lipit-o de genunchi 'Cos what I feel is the only truth for me |
sau o fi bagat-o in shoseta...
Marcia03 spune:
M-am distrat copios citind ultimile comentarii
Eu zic sa si-a legat-o de picior (sau i-o acopera burta)
Laura25 spune:
Dar putem observa ca era cat pe ce sa o vedem pe a Adreei Banica, cativa cm (3-4 acolo) au fost in plus la rochie (sau bluza ... greu de spus ce era)