De ce (nu) vor invada romanii Marea Britanie

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

tiusca, Campania este facuta de ziarul Gandul - nu de guvern.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Pai da,Gandul a facut treaba Guvernului,a luat atitudine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcia03 spune:

Haideti sa va povestesc ceva. Venind in tara asta vara cu masina, ne-am intalnit pe drum cu zeci de masini cu nr de UK, conduse de persoane asa mai colorate. Si eu si al meu sot ne intrebam incotro se indreapta respectivii, ca prea erau multi. M-am gandit atunci la conationalii nostri, dar sincera sa fiu ma intrebam cum de au ajuns acolo, cu ce se ocupa etc. Dupa ce am intrat in tara pe la vama Nadlac, in primul "oras" de dupa vama, am zarit zeci de palate, care mai de care mai hidoase. Iar in fata fiecarui palat erau 5-6 masini cu nr de UK. Deci am reusit sa rezolvam misterul Dar am ramas in continuare fara raspuns la intrebare : ce fac personajele respective in UK, ca banuiesc ca de muncit nu muncesc.

In ziarele din Elvetia apar aproape saptamanal stiri despre "cetateni romani" care au furat, au fost prinsi la cersit etc. Si mai stiu ca e plin de conationali la Geneva, care sunt adusi dimineata din Franta cu microbuzul si apoi preluati seara. Nimeni nu scrie rromi, peste tot apare cuvantul romani. Si asta me intriga, pt ca eu stiu ca sunt rromi si nu romani. Si uite asa ni se face publicitate negativa aici. Majoritatea elvetienilor cred ca mai toti romanii sunt hoti sau sunt pusi pe cersit.

O zi buna !

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missdarcey spune:

Personajele acelea fac ce stiu mai bine : sa fure .Chiar aseara a fost pe bbc o emisiune despre hotii de buzunare . Majoritatea celor prinsi erau romani .Si ca o incununare ,la sfarsitul emisiunii au aratat si asa zisele palate , niste casoaie de un prost gust infiorator .

Cum m-am simtit eu ca roman cand am vazut emisiunea? nu ma mai afecteaza ,am mai vazut si multe alte programe pe tema asta ,de la cersetori urmariti sistematic si dus firul pana la aceleasi palate , pana la cei care opereaza la bancomate + DM care sustine o puternica campanie denigratoare si publica zilnic articole negative despre romani. Dar ,folosirea termenului de roman cand te referi la un cetatean al Romaniei cred ca este corecta .Romii sunt cetateni romani si trebuie sa ne asumam acest lucru .Vreti sa spuneti ca Tandarei nu e in romania ?Probabil acuma ni se intoarce roata pentru ca nu i-am integrat si au fost considerati persoane de categoria a doua .
Si nu ma mai mira atitudinea unora care sunt deja in "barca " si tipa ca nu mai este loc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Sistemul si criteriul dupa care se dau beneficii trebuie schimbat. Atit pentru britanici cit si pentru emigranti.
Odata schimbat, poate sa le dea liber si la chinezi sa vina.

http://news.migrationwatch.org.uk/welfare_benefits/

http://www.express.co.uk/posts/view/345462/Migrant-family-of-nine-target-Britain-and-get-house-and-benefits-in-3-weeks-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sunny71
Da, se duce omul indiferent de natie la urgente cu dureri de masele, cap, urechi si i se spune ca trebuie sa astepte pentru ca nu e urgenta.Daca dai telefon medicului care asigura urgentele (spre care ai fost indrumat, nu ca ti s-a nazarit tie) si ii spui ca ti-e rau, te doare maseaua , capul, urechile si esti nemancat de 3 zile , ti se spune ca NU esti caz
urgent atata timp cat ai toti dintii in gura, nu iti curge sange de nicaieri , nu ai fost batut sau ai avut vre-un accident, nu ai capul umflat sau te intreaba daca ti-ai pierdut cunostinta.Asa ca esti indrumat mataluta sa -ti faci programare la medic...peste o luna ca atunci sunt locuri.Cat despre medicamente...nimicuta , nimicuta, ce antibiotic sau altceva, se recomanda paracetamol combinat cu nurofen (chiar daca tu ii spui ca nu ai mancat de 3 zile, nu e treaba lui ca el e dintar) .Ca doar nurofenul este produs acolo si trebuie stimulata productia .

Eu cred ca e cam exagerare.

Daca ai o problema medicala suni la doctorul tau de familie, care te primeste in aceeasi zi daca spui ca este urgent.

Da , nu suni tu ca in Romania si ii spui ca vrei trimitere la cardiolog ....hotaraste el unde te trimite daca e nevoie.
La dentist iar nu te duci cind iti "crapa capul de durere" , te duci la control periodic din 6 in 6 luni (dentist si igienist) nu astepti pina iti cad toti dintii din gura si te duci la urgenta.

Reteta da, costa £7 si ceva .....si pentru medicament de £2 dar si de £200 tu tot numai 7 si ceva platesti.

Sa nu uitam ca exista si gratuitate

"Some people are entitled to free prescriptions due to their age, income or medical condition. You are eligible for free NHS prescriptions if you:

•are aged 60 or over
•are aged under 16
•are aged 16-18 and in full-time education
•have a medical exemption certificate because your condition is on the list, you or your partner are on income support, or you can qualify via other benefits or tax credits"

Eu tot nu am inteles OBSESIA anumitor romani pentru antibiotice .
Vor frate antibiotic si pentru o batatura, te doare capul musai antibiotic , te doare unchia cum sa nu iei antibiotic , raceala antibiotic, etc.
Si ziarele au inceput sa scrie de dependenta antidioticelor la romani

"Romanii, dependenti de antibiotice – unul din doi romani s-a tratat cu antibiotic in ultima jumatate de an "

Sursa: http://www.businessmagazin.ro/actualitate/romanii-dependenti-de-antibiotice-unul-din-doi-romani-s-a-tratat-cu-antibiotic-in-ultima-jumatate-de-an-8532661

Tot in Romania:

"O statistica recenta plaseaza Romania printre tarile europene in care numarul cazurilor de rezistenta a unor bacterii la antibiotice a crescut alarmant."

Sursa: http://www.ziare.com/social/romani/romania-crestere-alarmanta-a-cazurilor-de-bacterii-rezistente-la-antibiotice-1203591

Si multe alte exemple.

Si ce ma distreaza este ca va legati de bastinasi cum isi educa ei tinerii - e ca si cum as merge la cineva in vizita si as critica faptul ca nu ii pune inca o caciula si ciorapi mai grosi

Si eu am fost noaptea la urgente la spital (int-o duminica) si m-a primit fara sa zica nimic - am asteptat cam jumatate de ora.

P.S. am mai auzit eu romani care vin cu traista de medicamente din Romania Sa fie acolo.

Edit: mie nurofen nu mi-a dat ....ia sa fac scandal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Momentul e interesant, au ocazia englezii sa perceapa o Romanie...altfel decat o credeau ei. Tinerii, intelectualii, oamenii frumosi la minte si la suflet promoveaza acum Romania prin replica intermediata de Gandul mai mult decat au facut-o ultimele guverne la un loc.
Super reactie, bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sunny71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ab5174

Citat:
Da, se duce omul indiferent de natie la urgente cu dureri de masele, cap, urechi si i se spune ca trebuie sa astepte pentru ca nu e urgenta.Daca dai telefon medicului care asigura urgentele (spre care ai fost indrumat, nu ca ti s-a nazarit tie) si ii spui ca ti-e rau, te doare maseaua , capul, urechile si esti nemancat de 3 zile , ti se spune ca NU esti caz
urgent atata timp cat ai toti dintii in gura, nu iti curge sange de nicaieri , nu ai fost batut sau ai avut vre-un accident, nu ai capul umflat sau te intreaba daca ti-ai pierdut cunostinta.Asa ca esti indrumat mataluta sa -ti faci programare la medic...peste o luna ca atunci sunt locuri.Cat despre medicamente...nimicuta , nimicuta, ce antibiotic sau altceva, se recomanda paracetamol combinat cu nurofen (chiar daca tu ii spui ca nu ai mancat de 3 zile, nu e treaba lui ca el e dintar) .Ca doar nurofenul este produs acolo si trebuie stimulata productia .

Eu cred ca e cam exagerare.

Daca ai o problema medicala suni la doctorul tau de familie, care te primeste in aceeasi zi daca spui ca este urgent.

Da , nu suni tu ca in Romania si ii spui ca vrei trimitere la cardiolog ....hotaraste el unde te trimite daca e nevoie.
La dentist iar nu te duci cind iti "crapa capul de durere" , te duci la control periodic din 6 in 6 luni (dentist si igienist) nu astepti pina iti cad toti dintii din gura si te duci la urgenta.

Reteta da, costa £7 si ceva .....si pentru medicament de £2 dar si de £200 tu tot numai 7 si ceva platesti.

Sa nu uitam ca exista si gratuitate

"Some people are entitled to free prescriptions due to their age, income or medical condition. You are eligible for free NHS prescriptions if you:

•are aged 60 or over
•are aged under 16
•are aged 16-18 and in full-time education
•have a medical exemption certificate because your condition is on the list, you or your partner are on income support, or you can qualify via other benefits or tax credits"

Eu tot nu am inteles OBSESIA anumitor romani pentru antibiotice .
Vor frate antibiotic si pentru o batatura, te doare capul musai antibiotic , te doare unchia cum sa nu iei antibiotic , raceala antibiotic, etc.
Si ziarele au inceput sa scrie de dependenta antidioticelor la romani

"Romanii, dependenti de antibiotice – unul din doi romani s-a tratat cu antibiotic in ultima jumatate de an "

Sursa: http://www.businessmagazin.ro/actualitate/romanii-dependenti-de-antibiotice-unul-din-doi-romani-s-a-tratat-cu-antibiotic-in-ultima-jumatate-de-an-8532661

Tot in Romania:

"O statistica recenta plaseaza Romania printre tarile europene in care numarul cazurilor de rezistenta a unor bacterii la antibiotice a crescut alarmant."

Sursa: http://www.ziare.com/social/romani/romania-crestere-alarmanta-a-cazurilor-de-bacterii-rezistente-la-antibiotice-1203591

Si multe alte exemple.

Si ce ma distreaza este ca va legati de bastinasi cum isi educa ei tinerii - e ca si cum as merge la cineva in vizita si as critica faptul ca nu ii pune inca o caciula si ciorapi mai grosi

Si eu am fost noaptea la urgente la spital (int-o duminica) si m-a primit fara sa zica nimic - am asteptat cam jumatate de ora.

P.S. am mai auzit eu romani care vin cu traista de medicamente din Romania Sa fie acolo.

Edit: mie nurofen nu mi-a dat ....ia sa fac scandal

Infectia la masea (care a avut nevoie de operatie pentru ca a cuprins radacina si maxilarul si pana la urma acea masea a fost scoasa) ,a avut nevoie sa fie tratata pana la urma cu antibiotic recomandat de medic .Si a aparut intre cele 6luni cand este recomandat sa te duci la control.Hai sa nu incepem o discutie pe langa subiect despre cum mananca romanii antibiotice pe paine ca nu asta este tema subiectului.Si nici despre tratamente pentru masele, am dat un exemplu real despre sistemul lor de sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:

Infectia la masea (care a avut nevoie de operatie pentru ca a cuprins radacina si maxilarul si pana la urma acea masea a fost scoasa) ,a avut nevoie sa fie tratata pana la urma cu antibiotic recomandat de medic .Si a aparut intre cele 6luni cand este recomandat sa te duci la control.Hai sa nu incepem o discutie pe langa subiect despre cum mananca romanii antibiotice pe paine ca nu asta este tema subiectului.Si nici despre tratamente pentru masele, am dat un exemplu real despre sistemul lor de sanatate.

Pai in cazul ala suni denstistul la care esti inscris , nu medicul de familie. Pe mine si dentistul ma primeste in aceeeasi zi daca e urgenta - sau sint eu mai norocoasa.
Si la urgente noaptea degeaba te duci cu durere de masea, ca acolo este doar un medic generalist care nu poate decit sa iti dea un calmant, nu sa te opereze - banuiesc ca asa e si in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Si se ajunge la un sub.de genul:de ce e bine aici si nu e bine la voi.Si cu siguranta nu despre asta este vorba.Si reactia bulgarilor:http://stirileprotv.ro/stiri/international/not-ok-for-the-uk-bulgarii-dau-200-000-de-euro-din-banii-publici-pentru-a-le-raspunde-englezilor.html

Mergi la inceput