De ce (nu) vor invada romanii Marea Britanie
Raspunsuri - Pagina 3
LauraNicole spune:
Si daca tot glumesti despre pachistanezii cu bombe in rucsac, de ce nu glumesti si despre tiganii din Romania care nu au bombe in rucsac dar au sabii si topoare? Aceiasi tigani pe care nici romanii nu-i vor?
ab5174 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul Ca sa fim si mai precisi: www.atimes.com/atimes/South_Asia/MI16Df04.html" target="_blank">Probabilitatea ca un pakistanez sa aiba o bomba in rucsac este de peste o suta de ori mai mare decat probabilitatea ca bomba sa fie in rucsacul unui roman! |
Corect.
Anumiti romani sint cu "alba-neagra"
http://www.youtube.com/watch?v=2vlx6tT0zII
Eu am numarat pe Westminster bridge cam 12 grupuri intr-o simbata.
Sau mai vind cite un "big issue" sind nu sint cu mina in buzunarul/geanta altora.
nadaflorilor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ab5174
Corect. Anumiti romani sint cu "alba-neagra" http://www.youtube.com/watch?v=2vlx6tT0zII Eu am numarat pe Westminster bridge cam 12 grupuri intr-o simbata. Sau mai vind cite un "big issue" sind nu sint cu mina in buzunarul/geanta altora. |
da?! si pe astia o sa ii tina la distanta de acum umorul englezesc sau indignarea voastra? cine avea plan sa dea navala o va face cu sau fara campanie ...nu stiu cum vor face fata asimilarii cu valul navalitor sustinatorii campaniei discriminatorii, ca inglejii nu fac diferenta intre ai buni si ai rai...la ei toti sunt de un fel...asta daca nu au in spate o fundatie ceva, ca atunci ia sa vezi ce se mobilizeaza alde madona si alti colegi ai ei sa planga de mila descremenarii minoritarilor din romanica, bulgaria...sau de pe te miri unde....dac iasa banu' ne dam iubitori de diversitate, daca e vorba ca mai trebe sa dam si de la noi incepem sa scuipam campanii umoristice
le doresc englezilor la cat mai multi romani si bulgari, cu talente sau fara...
andacos spune:
citat din mesajul lui nadaflorilor le doresc englezilor la cat mai multi romani si bulgari, cu talente sau fara... Nina,mami de, |
Acum nu stiu ...oi fi eu obosita ...da' zau ca nu m-am prins ce-ai vrut sa spui in prima parte a mesajului.
La ce am dat quote insa...eu zic sa ai grija ce-tzi doresti,mai ales ca traiesti si tu printre ei din ce-mi aduc eu aminte...iar o invazie masiva de fortza de munca ieftina,itzi va aduce si tzie prejudicii in timp,cu sigurantza!
Asta resupunind ca totzi isi vor cauta d emunca,vor munci si-si vor plati taxele si impozitele,ca daca nu...e mai nasol,se va duce mai mult din punga ta ,cu timpul.
edit ca nu ma refer doar romani si bulgari,ci la un numar mare de emigrantzi intr-o perioada de timp foarte scurta.
Dana
ab5174 spune:
Eu cred ca cei care au vrut sa vina sint deja in UK - legal sau ilegal.
Si cred ca cei care vor veni la anul , vin chiar sa munceasca.
Ceilalti sint demult in UK - ca doar nu le trebuiea lor drept de munca
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui andacos ............ ...........iar o invazie masiva de fortza de munca ieftina,itzi va aduce si tzie prejudicii in timp,cu sigurantza! Asta resupunind ca totzi isi vor cauta d emunca,vor munci si-si vor plati taxele si impozitele,ca daca nu...e mai nasol,se va duce mai mult din punga ta ,cu timpul. edit ca nu ma refer doar romani si bulgari,ci la un numar mare de emigrantzi intr-o perioada de timp foarte scurta. Dana |
asta deja s-a intamplat cu sau fara navala romanilor si bulgarilor si nu e vina invadatorilor, e vina cui a facilitat fenomenul...e mai simplu sa dai un test in urma caruia sa poti profesa ca "femeie de serviciu" fara sa stii nici minim limba engleza, eu stiu polonezi care traiesc in anglia de peste 5 ani si nu spica nika...normal ca toti cei care au astfel de "atestate" traiesc din salariu minim pe economie, si ca asta a tras in jos si alte meserii...eu nu am auzit in doi ani nici un englez sa spuna ca are un venit mai mare decat minimul pe economie, indiferent de ce job are
nu cred ca se acorda beneficii asa simplu cum pretind fetele mai sus, servici in spitale?....sa fim seriosi se poate muri foarte simplu asteptand sa fi vazut de un medic la urgenta si nu tipa nimeni...ca 'uite criminalii, au lasat omul sa moara', "s-a respectat protocolul" si gata...
gratuitate medicamente? fara reteta nu iti vinde nimeni nici un medicament, cu reteta toti platesc o taxa fixa de cca 7lire per nume medicament prescris.....e tot sistemul lor, nu l-au adus migrantii cu ei, gratuitate au anumite categorii, ma indoiesc ca se incadreaza toti migrantii la gratuitati
eu nu ii plang pe englezi si nici nu ma dor spaimele lor, le am pe ale mele si nici ei nu imi plang pe umar sa ma consoleze
mai bine s-ar ocupa de hoardele lor de copii cu varste intre 9 si 14 ani care o lalaie pe strazi cu luleaua in gura, sticlele de bere infipte prin nadragi si cu ochii dupa furat, in decembrie am fost filata de doua ori de grupuri din astea de copii plecati de acasa sau de la scoala la facut rost de bani pentru tigari, bautura sau droguri
andacos spune:
citat din mesajul lui nadaflorilor nu cred ca se acorda beneficii asa simplu cum pretind fetele mai sus, servici in spitale?....sa fim seriosi se poate muri foarte simplu asteptand sa fi vazut de un medic la urgenta si nu tipa nimeni...ca 'uite criminalii, au lasat omul sa moara', "s-a respectat protocolul" si gata... gratuitate medicamente? fara reteta nu iti vinde nimeni nici un medicament, cu reteta toti platesc o taxa fixa de cca 7lire per nume medicament prescris.....e tot sistemul lor, nu l-au adus migrantii cu ei, gratuitate au anumite categorii, ma indoiesc ca se incadreaza toti migrantii la gratuitati eu nu ii plang pe englezi si nici nu ma dor spaimele lor, le am pe ale mele si nici ei nu imi plang pe umar sa ma consoleze mai bine s-ar ocupa de hoardele lor de copii cu varste intre 9 si 14 ani care o lalaie pe strazi cu luleaua in gura, sticlele de bere infipte prin nadragi si cu ochii dupa furat, in decembrie am fost filata de doua ori de grupuri din astea de copii plecati de acasa sau de la scoala la facut rost de bani pentru tigari, bautura sau droguri Nina,mami de, |
Adica tu vrei sa spui ca se duce emigrantul-indiferent de natzie si moare la urgentza ca nu s euita nimeni la el?
Cu medicamentele iar nu intzeleg,pai ala care n-a platit o lira asigurare medicala,beneficiaza la fel ca si tine care platesti de te rupi ...deci,sincer eu nu intzeleg?
Sunt citeva chestii care sincer nu le pricep din mesjaul tau nina,deci cred ca nu oboseala era d evina.
Malitzios mi se pare ultimul pasaj cu copii,te-ai gindit ca poate si asta are niste cauze?(nu le mai repet ca ar trebui sa le stii)
Dana
Sunny71 spune:
citat din mesajul lui andacos
Adica tu vrei sa spui ca se duce emigrantul-indiferent de natzie si moare la urgentza ca nu s euita nimeni la el? Cu medicamentele iar nu intzeleg,pai ala care n-a platit o lira asigurare medicala,beneficiaza la fel ca si tine care platesti de te rupi ...deci,sincer eu nu intzeleg? Sunt citeva chestii care sincer nu le pricep din mesjaul tau nina,deci cred ca nu oboseala era d evina. Malitzios mi se pare ultimul pasaj cu copii,te-ai gindit ca poate si asta are niste cauze?(nu le mai repet ca ar trebui sa le stii) Dana |
Da, se duce omul indiferent de natie la urgente cu dureri de masele, cap, urechi si i se spune ca trebuie sa astepte pentru ca nu e urgenta.Daca dai telefon medicului care asigura urgentele (spre care ai fost indrumat, nu ca ti s-a nazarit tie) si ii spui ca ti-e rau, te doare maseaua , capul, urechile si esti nemancat de 3 zile , ti se spune ca NU esti caz
urgent atata timp cat ai toti dintii in gura, nu iti curge sange de nicaieri , nu ai fost batut sau ai avut vre-un accident, nu ai capul umflat sau te intreaba daca ti-ai pierdut cunostinta.Asa ca esti indrumat mataluta sa -ti faci programare la medic...peste o luna ca atunci sunt locuri.Cat despre medicamente...nimicuta , nimicuta, ce antibiotic sau altceva, se recomanda paracetamol combinat cu nurofen (chiar daca tu ii spui ca nu ai mancat de 3 zile, nu e treaba lui ca el e dintar) .Ca doar nurofenul este produs acolo si trebuie stimulata productia .
tiusca spune:
http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/worried-about-immigration-then-go-and-live-in-romania-8476016.html
Pana una alta,si noi trebuie sa luam un pic de atitudine.Si campania facuta de Gandul e chiar super.Au facut ce trebuia sa faca guvernul nostru.Sunt romani in Anglia stabiliti de multi ani acolo si care isi vad de treaba lor.De ce se presupune ca cei care urmeaza sa emigreze acolo sunt mai prejos fata de ceilalti?
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui andacos
Adica tu vrei sa spui ca se duce emigrantul-indiferent de natzie si moare la urgentza ca nu s euita nimeni la el? nu doar imigrantul si englezul are aceeasi soarta, protocoalele sunt aceleasi Cu medicamentele iar nu intzeleg,pai ala care n-a platit o lira asigurare medicala,beneficiaza la fel ca si tine care platesti de te rupi ...deci,sincer eu nu intzeleg? da, ai inteles bine, toata lumea plateste la fel medicamentele...poti avea pe reteta medicament care costa 2 lire si pe care il poti lua la liber din supermarket , daca esti patriot si vrei sa contribui musai la nhs atunci il cumperi pe reteta cu cca 7 lire (cand eram gravida mi s-a atras atentia la receptia clinicii ca pot cumpara acidul folic din supermarket cu 2 sau 3 lire si sa nu ma duc cu reteta la farmacie ca ma costa 7 lire) .......... Malitzios mi se pare ultimul pasaj cu copii,te-ai gindit ca poate si asta are niste cauze?(nu le mai repet ca ar trebui sa le stii) ar fi malitios daca i-as fi trimis eu la furat, dar nu eu i-am trimis, eu cel mult pot fi o victima a lor ; cat despre cauze ce sa spun, sa dau vina pe imigranti?! mi s-ar parea prea de tot si mai mult decat malitios sunt incurajati de mici sa devina paraziti, exista beneficii platite pentru dizabilitati ca alcoolism, dependenta de substante, li se ofera locuinte pentru care nu platesc taxe, chirii etc, in plus autoritatile au un mai bun control asupra lor decat daca si-ar pastra libertatea de a studia, muncii, calatorii... sunt considerati controlabili, inutili, inofensivi, (asta pana autoritatile sunt puse fata in fata cu evenimente ca acelea din 2011 cand au adus londra in stare e asediu) Dana |
mi se pare malitios ca s-au apucat sa faca bascalie de romani si bulgari de frica invaziei, altfel se dau campionii prieteniei intre boboare si isi bat caramizi in piept de cat de nediscriminatorii pot fi ei
romanii si bulgarii trebuie sa aibe aceleasi drepturi in europa ca toti ceilalti membri ai EU, de taxa de membru nu ii scuteste nimeni pe romani si pe bulgari aia se incaseaza cu mare drag, mie mi-ar placea ca romanii si bulgarii sa fie suficienti de puternici si sa faca si ei bascalie de taxa de membru al EU sa le-o plateasca in frunza taiata pentru caini