De ce (nu) vor invada romanii Marea Britanie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Albionul e perfid!

Pana una alta romanii sunt cei discriminati.

Pe mine m-au distrat posterele si ceea ce a spus initial nu stiu ce ministru: "Nu veniti ca ploua"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

io nu m-as duce exact din motivul asta...ploua si iar ploua . Asa de vacanta merge dar de stat nu ar fi destinatia mea preferata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mie campania Gandul mi se pare amuzanta. si raspunde cu aceeasi moneda celei gandite de Marea Britanie. haideti sa nu mai fim asa "de unde mitul" "nu toti sunt asa".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui coracora
Citat:
citat din mesajul lui desprecopii
nu au decat sa colecteze acolo toti pakistanezii cu bombe in rucsac daca oameni inteligenti ca romanii nu vor ...

Ups... incalcarea regulamentului....punctul 5 ca sa fim mai precisi...tztztztz...

Ca sa fim si mai precisi:
www.atimes.com/atimes/South_Asia/MI16Df04.html" target="_blank">Probabilitatea ca un pakistanez sa aiba o bomba in rucsac este de peste o suta de ori mai mare decat probabilitatea ca bomba sa fie in rucsacul unui roman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

englezii au totusi umor - au preluat Campania
http://www.channel4.com/news/come-to-romania-our-women-all-look-like-kate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ha! super. asta e chiar raspunsul adecvat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Daca tot umorul ar fi politically correct o buna parte n-ar mai exista ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Daca tot umorul ar fi politically correct o buna parte n-ar mai exista ...

Foarte adevarat, dar sa se aplice regula atat pentru caini cat si pt. catei.. daca intelegi ce vreau sa spun.

Cand am scris eu, acum vreo 2 ani, la un topic despre discriminare, ca foarte multi marocani sed in Olanda fix pe banii statului si-al celor care contribuie la buget..... n-a fost bine. Dar e ok sa spunem ca pakistanezii au bombe in rucsac? Tztztz....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
Alerta maxima in ziarele populiste de peste canalul Manecii...Englezii sunt panicat ca romanii vor invada tarisoara lor si ca ei, vor:

Daca Romania nu-i vrea de ce i-ar vrea englezii sau alte natii? Si vezi ca si bulgarii is la fel de nedoriti.
Ce ar fi Romania sa se trezeasca peste noapte cu 700.000 de chinezi inteligenti (atitea polonezi au navalit aici dupa 2004), gata sa munceasca pe mai nimic, sa beneficieze de spitale, scoli si medicamente gratuite, beneficii de la stat si altele? Tot asa te-ai amuza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Ma amuza teribil ideea creata a UK in ideea in care au cheltuit muuulti bani ca sa iasa in fata in topul celei mai "www.theweek.co.uk/uk-news/50169/britain-most-influential-nation-it-wins-soft-power-survey" target="_blank">breze" tari in 2012

Mergi la inceput