Copii legati de paturi, ce se intampla in Romania?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Caress, eu stiu ca acum un an sau doi a fost scandal la Sibiu pentru ca mamele nu erau lasate sa se interneze cu copiii lor si se intamplau tot felul de orori pe/acolo. Stiu ca au facut si o petitie pentru pentru asta, nu stiu cum o fi acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

la spitalul sf. maria din Iasi se permite internarea parintilor cu copii de pana la 3 ani. dupa 3 ani platesti daca vrei internare cu copilul. si nu e o suma modica, e destul, parca vreo 30 lei pe zi. multi parinti nu isi permit suma asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui caress

Mi-am imaginat.As fi vrut un link, daca se poate.

http://capitalismpepaine.wordpress.com/2013/01/28/fmi-a-rupt-relatiile-cu-romania/

"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."

Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun. (Arthur Schopenhauer)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ma intreb daca ar fi cadre medicale suficiente, oare chiar ar sta langa copii sa-i pazeasca???

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystall spune:

Citat:
citat din mesajul lui giulia81

Citat:

http://capitalismpepaine.wordpress.com/2013/01/28/fmi-a-rupt-relatiile-cu-romania/

Ce legatura are acest link cu subiectul de fata?

Stiam linkul/aticolul, insa am o parere proasta cum gandeste si scrie despre autorul Mihai Giurgea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crystall

Citat:
citat din mesajul lui giulia81

Citat:

Ce legatura are acest link cu subiectul de fata?

Stiam linkul/aticolul, insa am o parere proasta cum gandeste si scrie despre autorul Mihai Giurgea

my mistake! imi cer scuze!
http://www.antena3.ro/romania/imagini-socante-copii-legati-de-paturi-in-spitalele-din-romania-201009.html

"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."

Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun. (Arthur Schopenhauer)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Pentru ca nu sunt conditii in spital ca parintii sa poata sta alaturi de copii lor , nu cred ca putem condamna personalul sanitar din sectie. Nu este decizia lor si nu sta nici in puterile lor sa schimbe asta. Dar va intreb, oare cate dintre noi ar incerca macar pentru cateva ore sa isi ia responsabilitatea singura sau impreuna cu o alta persoana sa ingrijeasca 20-30 copii raspanditi in 4-5 saloane?
Care dintre noi ar accepta ca si-a dus copilul la spital pentru o oarecare boala si il ia de acolo cu capul spart sau doamne fereste mai rau?
Eu am fost in situatia de a sta cu sotul internata in spital cu accident vascular, la 8-10 saloane cate erau pe palier pe timp de noapte erau o infirmiera si o asistenta. Ce pot face 2 persoane la atatie bolnavi? Si chiar nu le-am vazut dormind sau stand la cafea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdalena67

Pentru ca nu sunt conditii in spital ca parintii sa poata sta alaturi de copii lor , nu cred ca putem condamna personalul sanitar din sectie. Nu este decizia lor si nu sta nici in puterile lor sa schimbe asta. Dar va intreb, oare cate dintre noi ar incerca macar pentru cateva ore sa isi ia responsabilitatea singura sau impreuna cu o alta persoana sa ingrijeasca 20-30 copii raspanditi in 4-5 saloane?
Care dintre noi ar accepta ca si-a dus copilul la spital pentru o oarecare boala si il ia de acolo cu capul spart sau doamne fereste mai rau?
Eu am fost in situatia de a sta cu sotul internata in spital cu accident vascular, la 8-10 saloane cate erau pe palier pe timp de noapte erau o infirmiera si o asistenta. Ce pot face 2 persoane la atatie bolnavi? Si chiar nu le-am vazut dormind sau stand la cafea.

stoian

Cat am stat eu in spital cu Victoria am dormit in pat cu ea. Dar crede-ma ca as fi dormit pe un scaun, toate alea 3 luni, decat sa o stiu LEGATA!!! si SINGURA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

eu sunt total de acord cu tine, ca drept dovada si eu am stat cu sotul meu zi si noapte si am dormit pe un scaun, dar sunt spitale unde nu poti sta sau sunt bolnavi internati fara insotitor.

Mergi la inceput