Nadia Comaneci si margarina "RAMA"

Nadia Comaneci si margarina "RAMA" | Autor: tiusca

Link direct la acest mesaj

Am si eu o curiozitate.Nadia Comaneci ne indeamna sa consumam Rama atat noi,cat si copiii nostri.Intrebarea mea este simpla.Margarina asta se comercializeaza si in SUA,sau decat ne indeamna pe noi,in Romania?O simpla curiozitate.
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

In Germania se comercializeaza,barbatu' meu e mare amator de Rama,deci stai linistita ca nu vrea nimeni sa otraveasca poporul!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

In SUA se numeste "The Frame". Dar pe mine altceva ma socheaza: aia e vocea ei, ea citeste sacadat textul ala, fara punctuatie sau ma rog, cu cea mai ciudata punctuatie?!...Eu sunt asa de uimita cand o aud cum zice fiecare segment ca la sfarsit nu pot pune cap la cap fragmentzelele, parca-s din "filme" diferite, habar n-am care e mesajul complet ("dar.......nu se vede...insa...."- bai, deci nimic ni inteleg)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Mai bine unt.
http://www.focus.de/gesundheit/ernaehrung/news/oeko-test-margarine-in-misskredit_aid_567049.html

Am un deja-vu, cred ca subiectul asta a mai fost mai demult pe forum, probabil cand a aparut si reclama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Pur si simplu era curiozitate:daca se vinde si in SUA.Nimic de genul "incearca sa ne otraveasca".Fiecare apreciaza cum vrea cat de "sanatoasa" e Rama.Deci nu am vrut sa fiu subtila cu nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

curiozitatea mea nu e daca se vinde si in america margarina ci daca doamna comaneci chiar apreciaza calitatile care nu se vad si ii da si lu' dylan margarina pe paine in fiecare dimineata

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

e mai sanatos untul in alimentatia copiilor decat margarina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adde2510 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

In SUA se numeste "The Frame". Dar pe mine altceva ma socheaza: aia e vocea ei, ea citeste sacadat textul ala, fara punctuatie sau ma rog, cu cea mai ciudata punctuatie?!...Eu sunt asa de uimita cand o aud cum zice fiecare segment ca la sfarsit nu pot pune cap la cap fragmentzelele, parca-s din "filme" diferite, habar n-am care e mesajul complet ("dar.......nu se vede...insa...."- bai, deci nimic ni inteleg)

IULIA va invinge CANCERUL

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Asa vorbeste ea uneori :)) Am urmarit-o pt. ca sunt fan gimnastica. Daca vorbeste despre gimnastica sau un subiect familiar ei, e mult mai naturala si stie ce spune. Altfel e mai rigida... Cred ca pur si simplu nu-i o "actrita" prea buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Si Brad Pitt face reclama la Chanel no.5 dar nu inseamna neaparat ca ii si place parfumul. Asa si cu Nadia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Unii oameni spune si fac multe lucruri pentru bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui tiusca

sau decat ne indeamna pe noi,in Romania?

Initial n-am inteles daca asa te exprimi tu ori Nadia

Untul sigur e mai bun, dar cateodata e contraindicat pentru sanatate (de ex. taica`mio nu are voie sa manance unt, medicul cardio i-a dat ok pt margarina Becel )

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi:
Iulia Copiii Monicai Alex Luca Lorena

U R G E N T: I n i m i o a r a l u i ALEX

Mergi la inceput