Moda burlacilor in 2013

Moda burlacilor in 2013 | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

In poza de mai jos, este un tanar sincer de 30 de ani, in cautarea unui suflet sincer si sensibil.
Cunoasteti pe cineva ?? Apropo, cred ca acest suflet sincer va lansa si moda pentru manelisti in 2013....
(tot ce are pe el este goldan)

sursa www.dailymail.co.uk/news/article-2257209/Wealthy-Indian-Datta-Phuge-spends-14-000-shirt-GOLD-impress-ladies.html" target="_blank">aici.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianama spune:

Tocmai am citit acum......bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

grotesc...moartea pasiunii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Are omu' bani,si nu mai stie ce sa faca cu ei!

Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Sanziana de ce e grotesc? e aur nu c**at!

Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

poati are suflet bun hai, nu poti sa stii ce ascund aceste "vesminte"

nu auru' ma deranjeaza, ci mustata, i-as rade-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystall spune:

Sa stiti ca mie chiar imi plac... nasturii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Hai ca-mi place! Mai acum un an aparea in NG un articol despre fetele din India care la nunta erau impodobite cu aur cat mai mult spre falosenia familiei din care plecau. Vad ca nenea a preluat ideea. Da, gasesc ca etalarea bogatiei in felul asta este vulgara, dar nu cu mult mai mult decat a specimenelor care defileaza prin Bucuresti, cu masini decapotabile de sute de mii de euro, cu genti/ costume/ pantofi de la firma x sau y, care de asemenea sunt in cautarea unui partener. Pur si simplu indianul e mai pe sleau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

...are bani ptru ca n are cine sa i cheltuie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Saracu`, nu l-a luat nimeni inca cu atatea podoabe ? Ntz, ntz ... Oare cat de disperat poate fi :D
Aoleuuu ...

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi:
Iulia Copiii Monicai Alex Luca Lorena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

poa' sa aiba tone de aur, tot nu l-as lua...

Mergi la inceput