Moda burlacilor in 2013
Raspunsuri - Pagina 2
ab5174 spune:
Pe mine mai, mai ca ma tenta
Daca camasa avea mineci lungi, si mai avea si pantaloni de aur si era incaltat cu papuci sport albi (dar de firma) si sosete negre .......al meu era
ab5174 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Pos Da, gasesc ca etalarea bogatiei in felul asta este vulgara, dar nu cu mult mai mult decat a specimenelor care defileaza prin Bucuresti, cu masini decapotabile de sute de mii de euro, cu genti/ costume/ pantofi de la firma x sau y, care de asemenea sunt in cautarea unui partener. Pur si simplu indianul e mai pe sleau... |
Hai mai , daca ai masina decapotabila sau haine de firma (ce im place cum suna) inseamna ca ai iesit la agatat.
Aici hainele 'cu nume' sint ceva normal si nu costa o avere....si nu vorbesc de gentile care se vind pe trotuar si au scris numele de il vezi de la 1 km....cele 'adevarate' din magazin.
Sunny71 spune:
Va dati seama cat dureaza seara pana isi scoate lanturile unul cate unul, bratarile,inelele si apoi se chinuie cu nasturii usurel sa nu cada sticlaria de pe ei...viitoarea sotie adoarme ca o apuca senectutea.Ar trebui da ia de nevasta una mai mica de varsta,pana se leapada el de fieratanii ajunge si ea buna de maritat.
dicirstea spune:
citat din mesajul lui ab5174 Pe mine mai, mai ca ma tenta Daca camasa avea mineci lungi, si mai avea si pantaloni de aur si era incaltat cu papuci sport albi (dar de firma) si sosete negre .......al meu era |
Oau...ce imagine in cazul asta sigur aveai concurenta!
Sunny71 spune:
citat din mesajul lui giulia71 poati are suflet bun hai, nu poti sa stii ce ascund aceste "vesminte" nu auru' ma deranjeaza, ci mustata, i-as rade-o |
Pai ca sa nu dezamageasca eventualele pretendente...precis are suflet de aur...
dicirstea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Sunny71
Pai ca sa nu dezamageasca eventualele pretendente...precis are suflet de aur... |
Pai nu e clar? Totul e de aur la el
Sunny71 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui dicirstea
Pai nu e clar? Totul e de aur la el CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010 CE AM EU DE OFERIT www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; |
Hopaaaa,jos textila !Asa isi gaseste mai repede "sufletul sincer si sensibil".
NinaR spune:
citat din mesajul lui szivarvany Saracu`, nu l-a luat nimeni inca cu atatea podoabe ? Ntz, ntz ... Oare cat de disperat poate fi :D Aoleuuu ... Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP. _ Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca Lorena |
Asta imi aduce aminte de bancul:
Anunt matrimonial: tanar prezentabil brunet, ochi verzi, atletic, situatie materiala exceptionala, pozitie sociala, masina, 2 vile, relatii politice, nu caut nimic doar ma laud.
"Cine nu iese din eu, n-atinge absolutul si nu descifreaza nici viata!"
NinaR spune:
Imi pare rau pentru el... mie imi place argintul.
Sunt trista sa descopar ca nu avem aceleasi gusturi vestimentare.
"Cine nu iese din eu, n-atinge absolutul si nu descifreaza nici viata!"