MONTIGNAC (181)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

hey, monti girls!

Bine ai venit aici, Dana! Sa ai spor la dieta si sa ajungi o zana in cel mai scurt timp!

Eu sunt topita dupa fructe! Nu as putea renunta la ele nici moarta. Am zile cand mananc 4-5 mandarine sau 3-4 mere sau un bol de ananas. Nu am observat sa-mi incetineasca slabirea, iar daca o fac, am decis sa nu renunt la ele, chiar daca slabesc mai greu. As fi frustrata rau fara ele si cred ca as calca pe alaturi si as manca alte balarii...Insa eu aplic o regula: mananc fructele mereu la micul dejun, ca masa unica.

In continuare sunt cu bila in pioneze, asa ca mananc putin, cu grija, dar cantarul se incapataneaza sa imi arate acelasi 63.5 in fiecare zi...ceva se intampla, sunt mai mult ca sigura ca e o retentie de lichide, asa ca de maine trec pe ceai verde, caci ma ajuta.
Am decis sa ma las de cafea, uffff, greu, caci o ador, insa de fiecare data cand beau cafea ma apuca durerea biliara.

Ca meniu, azi am avut:
dimineata: 3 mandarine
pranz: o sticla de kefir, cascaval si o cutie de ricotta
seara: mancarica de conopida (am facut o adevarata pasiune pt conopoida...)

Intrebare: sunt niste chestii gen Wasa la LIDL...unele in ambalaj albastru, altele, cu susan, in ambalaj rosu. Sunt ok pt noi?
Daca da, le pot manca cu guacamole? Asta e o alta pasiune recenta a mea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

ariel daca scrie wasa pe ele le poti manca..cu guacamole cel ami indicat ca nu are asa multa grasime(in caz ca nu are 20-24%fibre wasa ta)...
si mie imi place mult....si la fel daca facuta proaspata...moama..merge de minune pe paine..sau ca sos de friptura in loc de usturoi simplu

mie nu-mi place gustul de cafea mai deloc(daca beau beau nes) dar iti pot recomanda ceai negru cu ceva lapte 0% in el...face minuni si trebuie sa spun ca un ceai negru ma tine mai treaza decat o beutura energizanta. cand eram in ro nu-mi placea deloc ceaiul negru ca mi se parea necacios si mi se parea chiar gretos cand ii vedeam pe englezi ca beau cu lapte..insa am spus o data sa incerc si de atunci nu am mai renuntat la combinatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

apropo de fructe si eu sunt la fel...nu imi vad viata fara fructe zilnice...si cami(sora mea) era la fel si manca multe multe pe zi...dar chiar si asa acum si-o impus si nu mananca decat trebe

cert e ca fructele in exces nu ca te tin pe loc...dar te pot si ingrasa...

azi mi-am scos regimul de 3 zile a lu oz de detoxifiere...sa vedem cand ma tine sa-l pun in practica...merge mai mult pe smothies (parca child si ninha erau la un moment dat cu smothiuri zilnice)..sper sa-l tin ca parca merge..dar mai intai trebe sa-mi termin toba din frigi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui brindusik

ariel daca scrie wasa pe ele le poti manca.


Nu scrie nimic de wasa...Uite aici despre ce vorbesc, asa arata ambalajul si mai jos e tabelul cu nutrienti, numai ca nu reusesc sa ma prind daca e Monti sau ba...:
http://tracker.dailyburn.com/nutrition/rivercote_pane_di_segale_rivercote_calories

O sa incerc sigur combinatia de ceai negru cu lapte...ma rog, cu smantana apuita :). Suna bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ninha, uite aici am fost
http://kidstown.ro/

Brindu pune te rog in ce consta cura asta ca m-as baga si eu. Prea ma simt ramolita rau. Filmuletul cu dr. Oz n-am apucat sa-l vizionez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

ariel ceva de genu asta mananc si eu si tot de ovaz...pe asta nu spune cate fibre are..cert e ca la mine clar nu are 24 ca o wasa conforma cu lipidele...are undeva la 18%..dar mai sus nici ca gasesc...si mno...o iau ca atare...dupa cum spuneam cu guacamole e buna...a si cu susan..ii ridica gradu de fibre...sau cu alte seminte pe ea

eu azi de exemplu la prinz am mancat paine facuta de mama din cereale , tarate si faina cu jumate de borcan de zacusca si am luat si o painicica din asta crocanta...nush ce sa mananc maine insa ca am fost la compras da am luat numa fructe

miha http://www.doctoroz.com/videos/dr-ozs-3-day-detox-cleanse-one-sheet

asta e dieta...are si listuta cu ce sa cumperi...e mai mult de primavara pentru romania ca parca nu am vazut mure si zmeura fresh...desi daca stau bine si ma gandesc cred ca poti pune congelata
is multe pe lista asta care nici eu nu stiam ce inseamna si a trebuit sa le dau in dictionar sa le caut...dar per total tipul vrea ca stomacul sa nu mai digere nimic si practic smothiurile astea sa fie purgativ pentru intestine.....de asta cred ca trebuie si tinut intr-un vichend
inca nush ce vrea sa spuna cu multivitamine si probiotic(ca parca la asta as manca un iaurt cu 0% decat sa iau suplimente)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ma bag si eu sa citesc despre detoxul asta. Poate se porneste si cantarul cu ocazia asta

Ariel, wassa aia din Lidl e buna dupa mine doar in combinatii glucidice. Pt ca e de fapt doar din faina integrala de grau sau de secara si sigur nu are suficiente fibre pt un IG de 35. Varianta ta cu fructele mi se pare cea mai ok, o masa doar de fructe, nu fructele ca si gustari.

O zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Brindu, eu tocmai asta te rugam sa faci un rezumat sa nu stau eu sa ma macai cu ce-o fi aia si ailalta.

Neatza haideti la cafea.

Eu nu reusesc sa ma mobilizez, ma scap in nepermise ca vaca in lucerna, nu cine stie ce ba un pufulet, ba o saratea, prostiii din astea care cred ca nu-s a buna deloc. Nu m-am cantarit dar simt pe pantaloni.

Bine ma termina si programul asta, pur si simplu sunt ca o robotzica si nu mai reusesc sa-mi limpezesc creierii. Ma trezesc dim la 5 fuga la lucru, acasa iar trag de mine sa rezist pana culc copii dupa ce dorm ei nu mai pot adormi eu.

Dana bine ai revenit la Monti.

Mi-ati facut o pofta de guacamole. Ma duc si eu sa-mi cumpar avocado azi. Sper sa gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gena12 spune:

Buna dimi
Ce tare ca s-a mai animat treaba pe aici.
Detox, ha? Pai si detoxul Monti ce are? Eu as fi vrut sa il incerc, insa nu sunt buna la tinut ceva regim fix.
Dana bine ai venit pe baricade!
Pui, daca ai timp, ar trebui sa te duci la prezentarea aia. Eu mi-am luat Termo sau Vasile cum ii zic eu pe vremea cand nu era altceva pe piata. Insa acum sunt mai multe marci mai ieftine, chiar si Carref. Home are o varianta, care mi se pare tare buna. (I-am facut eu cadou mamei si ea e super incantata, e in jur de 70eur) In mare face supe, mancare scazuta, prajituri, mmm... cam tot...toate vin cu o carte de retete, pe care e bine sa o foloseti pana te prinzi ce si cum. Eu am facut praji Monti la al meu si pot zice ca s-a rezolvat problema care o avem la cuptor cu prajiturile din faina de migdale, adica nu se innegreste sus.
Clar, pentru cine nu are timp, Termomixul sau alte variante sunt perfecte.

Ariel, eu mananc wasa asta de la Lidl, prefer pe cea cu susan, dar e mai tare decat alte marci, parca vazusem ca e de 16% fibra.

Eu ieri m-am tinut si nu prea de regim, adica am tot bagat in gura diverse de prin bucatarie, asa ca azi am mancat de dimineata mai bine si nu mai trec pe acolo pana seara. (la pranz mananc in oras, sa nu zic ce emotii am, sa nu calc pe alaturi) Mi se pare tare greu sa revii la regim, dupa 2 sapt de dezmat.

fetele harnice si conforme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Buna dimineata!

Somleac, merci de link, nu stiam de locul asta de joaca. pare fain. s-au simtit bine copiii? sa stii ca acolo in Piata Victoria, sunt niste locuri unde poti manca ceva cat de cat decent. eu imi iau de la restaurantul libanez lipie cu legume, sau cu carne si legume. mai e un loc, Lucas, unde poti sa mananci un sandwich sanatos. si tot acolo e un magazin de mirodenii (bine, nu zic sa mananci condimente , zica asa, ca sa stii, poate te intereseaza sa-l vezi) unde iti macina pe loc si unde poti gasi aproape orice condiment inventat, plus diferite feluri de sare si uleiuri.

Brindu, cred ca putem folosi si afine si zmeura congelate, ca nu zice acolo sa fie neaparat proaspete. as incerca si eu, dar nu ma simt pregatita sa mor de foame trei zile. salata aia, Kale, nu am vazut sa se gaseasca pe la noi, dar cred ca o putem inlocui cu salata romana, ca are cam acelasi aspect. candva o sa incerc, dar am emotii:))

Danat, welcome to the club!

Ariel, Gena, mie nu mi se pare buna "wasa" aia de la lidl, are prea multe calorii, si de fibre nu zice nimic in tabelul cu valori nutritionale, ceea ce inseamna ca probabil sunt neglijabile. dupa eticheta, pare sa fie doar pine de secara integrala uscata. merge cu glucide, dar atunci mai bine mananci paine integrala normala.
Si eu am o manie cu fructele, nu pot trai fara ele! o sa incerc sa mananc mai putine seara, ca dimineata pur si simplu nu-mi pot porni motoarele fara ele. Dar stii ca si astea afecteaza fierea, nu? ar trebui sa le mananci sub forma de compot, daca ai probleme cu fierea.

Andanii, tu cum te mai simti cu fierea?

Hai si meniul de ieri:
MD: o felie de vitastar + kefir + germeni de broccoli
P: o ciorba de porc cu legume + pui cu ciuperci + salata de varza rosie
G: fructe
C: o chifla cu graunte de ovaz

Va si !
Sa aveti un weekend fain!



Mergi la inceput