MONTIGNAC (181)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Good morning!
Hai si eu cu o cu cofeina, din partea mea.

Ptr fetele care locuiesc prin tari straine, uite ce am aflat: http://en.wikipedia.org/wiki/Shirataki_noodles
Poate gasiti voi pe acolo, ca la noi n-am auzit de asa ceva.

La mine incep sa se duca din kg puse, se pare. azi-dimineata nu m-am putut abtine sa ma cantaresc si aveam 61. sper sa ma scap si de restul curand.
Cryssa, e mult 6 kg in 5 saptamani. ar insemna sa mori de foame!
Lorelei, nu te panica. relaxeaza-te, ca de la stres pui mai mult.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Buna dimineata montigirls

ninha fii fericita ca dezastrul la tine nu-i chiar asa mare ... si oricum sunt kg pufoase care se topesc imediat .... nu cred ca au ajuns ca sa se depuna calumea .... in cateva zile de cumintenie le-ai topit ... crede-ma

cryssa doamne nu te chinui , 6 kg in 5 saptamani e foarte mult .... chiar nu are sens sa faci foamea, sunt convinsa de faptul ca nici nu se vad kg in plus la tine ... iti dau un pont .... cu cat le dai in timp mai indelungat cu atata va fi mai durabila mentinerea .... kilogramele date rapid jos se pun imediat la loc ..... vorbesc documentat sa stii

somleac e o dulce Ilinca in poza asta ... ioiii ce as pupaci-o toata, toata .... si eu la fel o sa fac adica ma mai cantaresc pe 1 februarie

carmen asa e ... copii chiar daca uneori comenteaza si riposteaza pana la urma deprinderile se lipesc de ei ... eu vad la copilul meu ca desi uneori ma contreaza chiar si citate din ce ii spun eu el le zice mai departe ca un mare invatacel si mai e si mandru de chestia asta
Promit ca o sa scriu meniul incepand de azi

lorelei te roggggg nu intra in panica, nu te mai stresa, nu fa din asta o problema ... te rog linisteste-te si mergi mai departe cu incredere , organismul va intelege curand ce are de facut hai ca si noi suntem in aceeasi situatie ... impreuna vom reusi da ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Multumesc fete frumoase de incurajari, parca-mi mai vine sufletul la loc.

Aseara dupa ce-am ajuns acasa nu m-am putut abtine si-am mai mancat o pulpa de pui prajita si niste varza de bruxelles. Stiu ca sunt conforme, dar as fi preferat sa nu mai mananc. A! si-un pahar de vin rosu ca sa pot dormi bine.

Andanii, esti o dulce . Asa e, am cam intrat in panica. Ai dreptate, toate suntem cam in aceeasi situatie si sprijinindu-ne reciproc o sa reusim. Astept cu interes si meniul tau (si ca sursa de inspiratie )

Ninha, esti tare! Ma bucur pentru tine si parca-mi da mai mult curaj. Pastele alea le cunosc si stiam ca sunt bune, la fel ca si glasnudel (traducerea ar fi paste din sticla, pentru ca-s mai transparente asa). Mie-mi plac cu supa, dar sunt cumplit de tare si incolacita in punga la greu. E aproape imposibil sa iei numai o parte din pachet si am incercat sa le tai, dar zau ca erau ca si sarma, n-am reusit deloc. Si doar eu mananc asa ceva in casa... Ma rog, ma mai gandesc cum s-o scot la capat cu ele...

Somleac, nu doar napolitana, dar si pop-cornul nu a fost prea conform. Din cate stiu eu popcornul e ucigas.
Dar ce-ai cu telefoanele cu touch? eu le gasesc tare bune. Si ma gandesc sa-mi fac achizitionez un iPad, sa vad daca se fac reduceri zilele astea. Am fost in mai la o conferinta (sunt specialist internet) in Berlin si pe bune ca asta-i viitorul, candva or sa dispara pc-urile si telefoanele "normale", spuneau ceva de maxim 5 ani. Cu cat te obisnuiesti mai repede, cu atat mai bine.

Carmen, ai vreo reteta de ciorba de perisoare conform? tare m-as bucura, mi-e o poftaaaaa, mama-mama!

Puisorule, ti-ai luat tigaie? Eu nu am prea multe variante, ca avem aragaz cu inductie (magnetica) si ai nevoie de oale/tigai speciale. Insa fierbe apa intr-o secunda, pe bune, sunt tare practice.

Meniul meu de azi:
MD: wasa cu somon afumat
G: o bombonica de ciocolata si un mar
P: cateva bucati de branza mozarella si niste rosii - cherry.
C: inca nu stiu.

O zi frumoasa si conform, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gena12 spune:

Buna
Am vrut sa scrie de ieri, dar am fost tare demotivata Ieri m-am tot foit pe la bucatarie si am bagat ba o bomboana de cioco, ba o napolitana, ba o felie de cozo... E bine insa ca nu mai am cozo decat pana maine maxim si apoi pas pana la Pasti... apoi cu ciocolata, o sa-mi treaca!!!
Inafara de cele scrise mai sus, ma "laud" cu :
MD: o felie de prajitura speciala de Boboteaza, un fel de tarta cu mere
P: salata cu de toate, dar conforma
G: 2 portocale
C: un castrol de ciorba (fara cartofi, dar cu morcovi, telina, gulie si niste fidea, dar conforma)
G: pe la 23.00 o jumate de pomelo.

Evident ca azi mi-au venit rushi si ... am tot bagat chestii in mine, ca sa ma reconfortez... si nici la Gym nu am reusit sa ma duc din cauza asta. Sper ca joi seara sa fie mai bine sa ma duc si eu.
Ce bine ca inca nu m-am cantarit, ca sa nu stiu cat plus am ca apoi faceam ca voi, voiam sa dau 5 kg intr-o sapt.
Oricum eu planuiesc sa am aceasi kg sau mai putin, de ce nu, pe 1 feb, ca inainte de Sarbatori.

Va pup!!
Ah, un gand de incurajare pt Brindu, care azi pleaca acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryssa spune:

Salut slabute si in curs de..

incep cu o intrebare: ce se intampla daca nu respectam orele cu fructele, adica juma de ora dupa fructe si 5 ore dupa fructe pina la carne? Eu maninc foarte multe mere, imi plac la nebunie si nu stiu in ce masurta imi afecteaza negativ slabirea.
Sa va spun ce am mancat ieri:
MD: Lapte skim cu cereale de ovaz (sugar 0)
P: 3 mere si dupa juma de ora friptura de caprioara cu rosii si castraveti
G: dupa 2 ore de la pranz am mancat 3 mere, 3 kiwi si 1 para.
C: 2 ceaiuri de dieta

m-am urcat pe cantar dimineata aveam cu 300gr mai mult ca ieri dimineata, adica 62.5. ???? sa renunt la fructe? is prea multe 6 mere/zi?

Ma gandeam sa fac deseara pastari cu pui, e voie in monti 1 pastari?
Nu vreau sa ma infometez, dar vreau sa slabesc 6 kile ca ma strang hainele



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gena12 spune:

Eu nu sunt in masura sa zic cu merele cu orice fructa de fapt... ca mananc f multe. Eu stiam ca trebuie sa vezi tu daca te ingrasa sau nu, unele pers cica au nevoie pt digestie. (asta ce imi amintesc de la ultima conventie Monti)
Pui, mi-am adus aminte! Ce zici de o tigaie de aia de piatra? Am o prietena care are toate oalele asa, le are de 2 ani, nu foloseste deloc ulei la prajit si face inclusiv oua. In plus merg pe toate tipurile de foc, fie gaz, fie inductie sau electric. Eu sunt super convinsa, o sa-mi iau.
Acum folosesc un set cumparat de soacra-mea de la teleshoping si sunt f multumita, sunt de teflon sau o fi fonta?, din alea care se pun fata in fata si la mijloc au un fel de sita, ca sa poti face doua tipuri de prajeala + legume la aburi. Singura problema este ca sunt un pic cam grele, daca vrei caut si iti zic si numele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryssa spune:

PS. Este fasolea Monti?

Mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Cryssa, e Monti fasolea. si pastaile la fel, mananca fara grija, ca sunt sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryssa spune:

Ninha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

gena pentru gandurile bune..din pacate...pentru mine Leeds nu e "acasa" e doar undeva unde trebuie sa fiu departe de ai mei

ma simt mai obo decat eram cand am plecat..
maine ma duc la work...si la dentist...insa nush ce sa-mi iau de mancare pentru work...

cu revenire la meniul special pe avion...am avut inspiratie cu meniul meu hiposodic..dimi mi-au dat iaurt natural si o mana de kiwi cu portocale....pe cand celorlalti le-o dat croisant si briose si danone cu fructe( cu zahar!!)..ashea ca dragi monti girls daca va puteti alege meniul...ca sa fie monti alegeti hiposodic

Mergi la inceput