Delfinasi jucausi de iulie-august (96)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

condoleante, Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Crissy, condoleante si o imbratisare de la noi!



Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata, mamici! va servesc cu o cafea calda. Asa imi place sa lenevesc dimineata, sa nu ma grabesc sa fiu gata, sa imi beau cafeluta in liniste, cu v cuminte prin zona. Sarbatorile astea am avut musafiri, am fost noi plecati, i-am schimbat ora de somn, si s-a simtit!!! Copilul a inceput cu niste figuri, striga, se incapataneaza. Chiar ii ziceam sotului de dinainte ca asa va fi, pt ca a fost si sotul acasa mereu, si socrii acasa, si mereu era cineva care sa ii sufle in fund... Cand e numai cu mine nu am nici o treaba, se joaca frumos, povestim, mai cantam, coloram, mai cu plastilina, iar singur... Dar acum e cam jale...

In fine, am intrat cu alt scop in dimineata asta- astept tratatia de la Otilia! La multi ani, Otilia! sa fii sanatoasa, sa fii iubita, rasfatata, fericita, sa ai parte de impliniri, bucurii si mult noroc!



Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Pup si eu mamicile mele favorite!

La multi ani, Otilia! Dai si tu o felie de tort?!

condoleante crissy. Pacat ca s-a intamplat in perioada de sarbatori. Imi pare tare rau!
Chiar daca azi poate nu va arde de asta: La multi ani fratelui tau!

crispro, eu visez sa ma trezesc intr-o dimineata de la mine putere, sa imi fac cafeaua, sa o savurez citind un ziar. Si toate astea facute consecutiv, fara sa tip la fete, sa schimb pampersi, sa fac micul dejun etc.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

La multi ani, mamica draga, Otilia!!
Sanatate, fericire si impliniri alaturi de familia ta superba!!
Esti o mamica grozava, o inspiratie si sper sa ne cunoastem.

Adriana, eu nici cu un pitic nu pot face lucrul asta. Cred ca raman niste ganduri s.f. macar vreo 2-3 ani de acum incolo.

Tre' sa ma intorc la treburi, am de terminat o salata de peste, de facut un tiramisu. Am reusit sa bulesc niste eclere. Mai vreau si niste epilation, pensation, spalation, baietion din astea..
Probabil ca epilation pensation ori la anul nextetion, ori mainetion.

Piticania energica a cazut de pe canapea, de pe spatar (ca trebuia neaparat sa ia de pe o policioara un ren - evident pus acolo sa nu ajunga el-) pe brad, s-a lasat o creanga, dar i=a atenuat aterizarea.
Maine mergem cu uratul, daca o tine ca la colind, nici maine nu zice nimic. La colind a spus doar daca a stat mai mult de juma' de ora in casa respectiva, daca nu, ciu-ciu.
A avut zilele astea iar accidente cu pisu, nu mai avusese de ceva timp, nu stiu cu ce l-am sacait..

Sper sa apuc sa intru maine sa va imbratisez si sa va sarut cu drag!!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

bumblebee (am si uitat sa-ti mai spun asa ), am ras cu lacrimi. pai epilation pensation ori la anul nextetion, ori mainetion la mine sigur la anul nextetion (pana la vara...)

cristina, ce-as vrea si eu o dimineata asa linistita, eu si azi am fost la munca, si maine... si... pfuuu

mami Otilia, iti doresc tot binele din lume, multa fericire si multe impliniri, sanatate si belsug. pup fetele frumoase



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Multumesc, multumesc, sunteti niste dragute. Cu asa urari o sa fiu o rasfatata a soartei anul viitor.
Nu pot servi o felie de tort ca familionul s-a chinuit sa-l termine pe cel de la Craciun si cu atatea serbari in decembrie am epuizat variantele cele mai apreciate in casa. Dar va servesc cu mare drag o savarina delicioasa bine insiropata cu multa frisca si cu bilute colorate roz ca asa se poarta la noi in casa . Am incercat si savarina cu inimioare de ciocolata dar tot bilutele roz ne-au cucerit.

Eu am inceput sa citesc o carte de cand sunt in concediu. Mare minune. Cafea nu fac daca e sotul acasa ca e specialist el. Mi-am spalat si parul dar sunt pensata asa in mare graba. Rabdare ca intr-o saptamana le fac pe toate necesare chit ca se schimba anul.

Iulia a fost insa tare sucita. Am avut 2 musafire cu fetitele si s-a dat grav in stamba. Totul era numai al ei, doar ea are voie. S-a lasat numai cu tipete si tavaleli. Daca i-am spus sa-i lase Anei cercul ca ea nu poate baga capul in covor, fundul in sus si tipa ca ea e mare ca si ea poate Iar Ana a avut idei una si una. S-a apucat sa aduca niste borcane mari cu margele si forme pe mesele cu savarine si sucuri. Evident ca nici un copil nu a reusit sa faca pana la capat un model si la sfarsit le-au varsat. Iulia si-a varsat paharul cu suc pe ea si perna de scaun bej . Dupa ce am curatat se gandeste sa vina Ana cu planseta sa picteze cu acuarele . M-a ascultat si a dus-o inapoi insa au dat iama in bomboanele primite pana s-au umplut de ciocolata si pe interior si pe exterior. Si urmatoarea idee a fost sa scoata un gherghef sa teasa. Iulia a furat din gheme si a luat-o la fuga prin casa, a si desfacut unul. Am recuperat ce era in cutie dar Iulia tipa de zor ca-s ale ei, Ana nervoasa ca i-a furat din setul ei. Si uite asa au plecat musafirele ...Noroc ca au si ele trei copii fiecare si stiu ce inseamna.
De cateva zile e urat, nu am putut iesi cu ele decat ieri la un loc de joaca in interior la ziua uneia dintre fetitele care a venit azi. Si-s ca leii in cusca. Acum se alearga prin casa si se pitesc.
Ah nu va zic cum m-am trezit de dimineata si Iulia era pitita in biblioteca printre hainele de papusi. Pana la urma iese ea asa frumusica se imbracase balerina, isi pusese mocasini cu talpa de piele dar mergea ca o rata si evident ca in urma ei era dezastru ca la cat s-a fatait ea sa iasa de acolo i-a iesit si ce avea bine ascuns la spate.

Crissy cu sanatate fratelui tau!
Rody, multa putere sa fie totusi revelionul un motiv de bucurie. Eu sunt mirata de asa program ca al tau dar banuiesc ca asta-i contractul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

LA MULTI ANI OTILIA!!
Multa, multa sanatate, veselie si noroc iti doresc!!
Ce idei au avut fetele tale!!

Alina, m-ai facut sa rad singura!! Eu tocmai ce am fost ieri la epilation, si m-a durut rau, rau...deci mai bine fara epilation, si mai tine si de cald

Adriana, hai ca nu mai ai asa mult de asteptat...in 5 ani iti fac fetele cafeaua si iti aduc ziarul la citit...

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 11+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am uitat sa precizez ca eu cafeaua o beau in mai putin de un minut. Dar in minutul ala ma tolanesc in fotoliu si ma uit la stiri sau la neatza cu R si D. Asa ca asta e sfatul meu, Adriana, bea cafeaua mai repede.

Otilia, ce poznase is fetele! Greu trebuie sa fie! Ii vad pe astia doi ai nostrii, Vlad si nepotul, cand sunt impreuna toata casa e cu fundul in sus, is bagati in priza amandoi.

maine am si eu program de epilat, spalat par, bleah... ce groaza imi e, ca stau o juma de ora sa il usuc.

Azi am gatit- baghete crocante cu sunca si cascaval, clatite cu carne (maine le bag la cuptor), ciorba taraneasca de vacuta, si o praji. Maine, din nou!

Am culcat iedutzul si imi beau doza zilnica de bere cu lamaie. Noul meu motto- nici o seara fara o bere. hai ca o iau pe aratura. Va pup, mandrelor! Noapte buna si linistita!!!

aaa, maine e revu' , iuhuuuu. Il culc pe V, si stam in 2, imi iau o rochita, pun bucatele pe masa, ne uitam la programul nasol de la tv si ne indopam. iar la cel tarziu 1 stingerea, ca V se trezeste dimineata. Voi ce faceti? Tot asa program bogat si diversificat aveti?



Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Cristina, tot asa program avem si noi!!! , doar fara rochita, s-ar putea sa ajungem pana la nasii nostri pana pe la 9, ca si ei sunt cu copil de 2 ani si apoi acasa la culcare. Si chiar voiam sa ma duc undeva, ca la anul nu cred ca o mai conving pe maica-mea sa aiba grija de 2 copii de revelion...

Eu poftesc la vin rosu fiert, dulce. Dar rau de tot...m-am scapat la 3 guri de Craciun, dar mi-a parut rau.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 11+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput