Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

cred ca-i da o masea, un molar ca e cu mana in gura si am simtit si eu ceva osos in spate acolo jos in stanga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Tot eu

ca vad ca nu prea aveti chef de vorba , o sa ma duc si eu la ale mele, ca mi-am baut si a 2a cafeluta,deci sunt fresh si am ceva energie

Laura, da ce curatenie mama, nu faci zilnic ? asa suntme noi romanii obisnuiti cu curatenii generale de racolit si pus casa cu fundu in sus inainte de orice mare sarbatoare imi aduc si acum aminte cum stateam inainte de Paste/Craciun cu casa goala si rece fara covoare pentru ca erau batute curate si depozitate intr-o camera , pana nu puneam totul la loc si frecat orice coltisor, mama nu era satisfacuta sa nu mai spun de tonele de perdele de calcat si lenjerii si fiecare mileu/macrame sa nu mai spun cum bibileam fiecare bibelou ahh ce bine e fara perdele, fara covoare de batut, fara bibelouri de lustruit

Ailed te inteleg mai mult decat perfect! hai ca ies si maselele si dupa o sa vina altele

Aseara am avut musafiri, ce bine a fost ! Fosta fata care imi venea la curatenie in vara, a venit ca nu o mai vazusem de mult si ne era dor una de cealalta tare m-am atasat de ea, acum ea si-a gasitd e munca cat de cat pe specializarea ei, a terminat Dreptul si e foarte ocupata si cam rar ne mai si auzim la telefon, dar aseara a venit cu sora ei si cumnatul si am stat la un pahar de bere Ursus! si o felie de cozonac, am cumparat bun bun , fresh , de la patiseria ungureasca, unul cu nuca si unul cu mac s-a mancat pe nerasuflate i-a doborat caldura de la semineu si cica daca ii las sa se culce, ca ei venind de afara si intrand la cald i-a luat imediat somnul ce frumoasa atmosfera era in casa, casa plina, Sophia chictind, noi povestind in jurul bradului, superb Diana la telefon imi zicea sa ca ne vedem in oras ca sunt ei multi si nu incap in casa si i-am spus sa vina sa vada bradutul si cica il vazuse in poze pe Fb dar cand a intrat in casa, mi-a dat dreptate ca in realitate e mult mai frumos, sa nu spun spectaculos! era ca la dentist si nu contenea cu laudele

Cadourile de la soacra le-am schimbat, am avut noroc , ca o hainuta nu mai avea eticheta, cred ca a rupt-o soacra mea sa nu vad pretul, dar tot ea mi-a dat chitantele alea speciale de gift si mi-a spus ca daca nu imi vin sau nu imi plac sa le schimb, deci tot aflam cat a cheltuit, si am si aflat cu ocazia asta, mi-au pus banii pe un gift card si pot sa ii cheltui ori in magazine ori online! fetele de la casa radeau ca cica am ce cheltui cand vin reducerile dupa Craciun! ieri nu am stat deloc la cascat gura pentru ca era super aglomerat pe Oxford street , nu aveai loc unde sa arunci un ac, si a fost luni pana in pranz, deci cam prima ora dupa ce au deschis magazinele cardul e valabil 2 ani de zile, deci sa il tin bine in portofel pana vad ceva dragut si il scot la bataie

Ma duc sa fac papa bun si sa hranesc piscoata, cred ca si iesim, am de pus felicitarile le posta, o sacosa, radea Nick aseara de mine cand i-am aratat cat teanc am adunat ahh ce-mi place, le-am scris cu drag si am pus timbul pe fiecare imaginandu-mi cum ajunge la destinatar si o deschid si o citesc ..stiu stiu, sunt cu pluta, dar asta nu de ieri, de azi... de 31 anisori si jumate

O zi frumoasa si negeroasa! aici e totul alb, e frig si merge centrala cam la maxim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ziua buna,

azi n-am vreme sunt in priza de dimineata.

Delia ca sa mai ramana pe a 2a zi numa ca fac 2 portii dar ma dispera curatatul de mere si razalitul lor.

Spune-mi te rog lamaie din aia trebuie sa beau mai multe zile? sau mai multe pe zi? ca eu nu simt nici o diferenta.

Va pup pe toate

Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Somleac am uitat sa-ti zic ca nu tb sa cureti merele.... mai mie lamaia mi-a facut in ziua aia cand am baut-o ... poate la tine o fi altceva nu fierea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata!

delia, pupam mofturicea. Of ce repede vin la rand maselutele, macar putin sa va mai fi lasat...

somleac, tot in priza esti? Cand sunt serbarile copiilor?

strumph, cu sania nu am iesit..nu s-a depus zapada cum credea sotul Pe unde se circula s-a topit repede, mai e doar pe spatii verzi si oricum la cate de frig s-a intarit toata. Am reusit ieri sa facem un mic om de sapada in curtea gradinitei Asteptam azi codul galben sa vedem cu zapada se lasa...si azi avem la gradi lectie deschisa la lb engleza Sunt tare curioasa sa vad ce au invatat. cristi acasa mia- spus doar teacher, dog si yummy ...frecandu-se pe burta
Serbarea el o are pe 18, marti. Ia spune tu, cand va asteptam la noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

neata

multumesc mult pt incurajari ,poate reusesc si eu sa vin mai des pe la voi daca ma lasa nazdravanele mele ,de cand se trezesc trebuie sa fiu cu ochii pe ele ca nu stau un minutel locului tot compun cate ceva.
noi suntem relativ bine daca nu ar fi problemele cu raceala,a mare e mai mult acasa de cand a inceput gradi din cauza ca raceste f des,acum iar tuseste f urat dar sper sa-i treaca pana saptamana viitoare cand are serbarea ,prima ei serbare :) care o astept cu nerabdare
a mica e piper ,alearga,se catara ,trage totul nu stiu de unde atata energie :) ,in fiecarezi spun ca ma apuc sa-mi imodobesc bradul dar ma razgandesc ,nu stiu cat va rezista in picioare
Somleac daca ai probleme cu fierea ,zile trecute am gasit un ceai f bun de la fares ,ceai pt fiere si rinichi,pe mine ma ajutat
incerc sa va mai citesc din urma,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

strumph, cu sania nu am iesit..nu s-a depus zapada cum credea sotul Pe unde se circula s-a topit repede, mai e doar pe spatii verzi si oricum la cate de frig s-a intarit toata. Am reusit ieri sa facem un mic om de sapada in curtea gradinitei Asteptam azi codul galben sa vedem cu zapada se lasa...si azi avem la gradi lectie deschisa la lb engleza Sunt tare curioasa sa vad ce au invatat. cristi acasa mia- spus doar teacher, dog si yummy ...frecandu-se pe burta
Serbarea el o are pe 18, marti. Ia spune tu, cand va asteptam la noi?

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

hai ca daca e de cod galben, sigur o sa fie si de saniuta , sau de skiuri ?

cred ca o sa o invete ceva engleza Cristi pe Sophia cand venim sa va vedem noi aterizam seara pe la 8, pe 19 dec si sunt in Bucuresti pe 20 si 21 pana pe seara , ca la 6 trebuie sa plec spre aeroport, am avion pe la 9 si ceva seara spre mama deci in 2 zile gasim noi acolo o ora sau 2 sa iti fac o vizita

Mergi la inceput

eu inca nu am iesit ca e frig!!! am iesit pana in fata casei sa arunc punga cu hartii si plastice in cosul de recycling si mi-au inghetat instant pijamalele si tot pe dedesubt

am pus sa fac o supica de pui si eu mi-am facut o "branza prajita" cum ii zice pe la mama pe acolo, adica mamaliga cu branza sarata de oi, faina fiarta in lapte si lasat moale, cirisor si dupa ce e gata fiert se ia de pe foc si se puna mullta branza de oi sarata si sfaramata, o bunatate!!! si merge de minune pe frigul asta, in loc de mic dejun si plictisitoarele cereale cu iaurt

ma duc sa pun la spalat si sa pun ceva ordine prin bucatarie si iesim mai tarziu , pe la amiaza, poate se mai inmoaie geru`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Strumph, poate va faceti timp pe 20 dimineata, ce zici? Noi pe 20 dupa-amiaza plecam sa taiem porcu la soacra-mea si ne intoarcem pe 22. Pe 20 nu avem program dimineata, numai ca o sa lipseasca Cristi ca e la gradi. Daca nu, poate la intoarcere ne vedem o dupa-amiaza intreaga..ca doar catev aore sigur nu ne ajung

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

somleac, scobutil si no-spa forte..daca nu-ti trece cu astea, nu e fierea..bine, mie in ultima faza nu-mi trecea nici cu astea desi luam cu pumnul, durerea se lasase in spate, la mijloc..si pe picior in jos..si ...am ajuns la cutit
regimul e de baza, naturistele nu stiu cat ajuta..poate o eco n-ar strica..
pupici si multa sanatate

Mergi la inceput