Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~17~
Raspunsuri - Pagina 19
raluca1109 spune:
Mony, imi pare rau pentru tatal tau, sper sa se gaseasca o solutie.
Secretia nu e abundenta la mine, cativa stropi, si doctorita mi-a spus ca e posibil ca fie secretia mai abundenta.
Nici noi nu avem planuri de Rev, ne-am gandit ca poate invitam cativa prieteni pe la noi.
In week-end merg la tara cu sotul si cu socrii ca sa taie porcul. Mie nu imi prea place carnea de porc, dar asta e.
Raluca
S 19+
Hellie spune:
Paulinio, si la ce anume "poftesti", draga mea?! Ce sa fie: Paris/Roma/Praga/Viena...etc.?
Eu n-am poftit cu adevarat la nimic pana acum. Adica n-am avut o chestie din aia: "as manca xyz" si sa nu pot sa-mi iau gandul de la xyz. Voi ati avut asa vreo pofta "urgenta" ?
12+
Kabecka spune:
Da, da,abia astept sa iesim la plimbarica.Nu stiu de ce parc spui tu, dar ne gasim noi cand o veni vremea
Eu ma gandesc la Viena in ian-feb ca sunt reduceri si poate facem si un mic shopping.Ehe, visez si eu.
Parisul e superb, eu am fost de 3 ori pana acum.Am o buna prietena acolo.Am fost si cand eram gravida data trecuta. A fost super, desi am fost un pic mai stresata sa nu patesc ceva.
Acum sper sa ajungem iar, dar dupa ce nasc,deci mai am de asteptat...
Hellie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kabecka Da, da,abia astept sa iesim la plimbarica.Nu stiu de ce parc spui tu, dar ne gasim noi cand o veni vremea |
Pai e parcul mare, e podul de pe Liviu Rebreanu si apoi iar parc...practic e un parc mare dar impartit in doua de bulevardul Liviu Rebreanu , iar eu stau la parcul ala mai micut (cam in spatele magazinului Titan). Dar ne gasim noi, vorba ta.
12+
crina27 spune:
Fetele, dar aveti pofte, nu va incurcati...Paris, Viena...
Eu am fff mult de munca ca pe 20 vrem sa intram in concediu :)
Deja se simte atmosfera de sarbatori si ascultand magic fm....parca imi si miroase a sarmale :d
Pofte...(exceptand calatoriile) nu pot sa zic ca am, doar pofta de mancare de vreo 4 zile, ceva de groaza...oricum e mult mai bine decat sa nu pap nimic toata ziua. Sunt tare mandra de burtica mea, creste parca in fiecare zi:d
Secretie am, putina, dr a zis ca e normal, atata timp cat nu se mareste volumul si nu miroase urat.
Voi ce papati la pranz?eu ...ciorbitza de pui cu zeama de varza :d (un deliciu)
Va pooop si va citesc chiar daca nu pot scrie mereu .
14+
Madd11ee spune:
Fetelor, am revenit printre voi..Vad ca se vorbeste si de mancare si de plimbare..:) de la noi a plecat seful cel nou, parea tare speriat saracutul..:)
legat de mancare, eu evident, stiind ca va lua sarbatorita noastra pizza la pranz, nu am mancat decat un iaurt de dimineata, asa ca am mancat cam 4 felii maari de pizza..de foame ce imi era..Iar acum iar ma plang de balonare si stare de rau..Nu m-am putut abtine:))) Partea buna, deseara sigur nu mai pot manca nimic:D
Iar legat de plimbare, si noi vrem sa mergem fie la Viena, fie la Barcelona intre Craciun si Revelion..Acum sa vedem care din variante o sa fie..Am zis ca, daca tot nu pot avea o luna de miere la anul, dupa nunta, macar sa o am acum, dupa cununia civila:)
12+
Iris1211 spune:
La noi nu ninge inca, dar prognoza de pe net spune ca va incepe la noapte.
Abia astept.
17+