Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~17~
Raspunsuri - Pagina 18
Hellie spune:
Vicky, multumesc! Ce bine de tine ca ai o invitatie. Noi nu avem nimiiic anul asta, si toti prietenii nostri sunt in aceeasi situatie. nu stiu de ce nu ne-am organizat deloc. Anul trecut deja din octombrie platisem pensiunea, cazarea tot-tot. ANul asta nici rezervari in club nu avem.
Cred ca la cabana "Plapumioara" vom poposi de revelion .
11+
VIOIKA76 spune:
Hellie ce superrrr! As merge si eu numaidecat la Viena! De mult imi doresc sa ajung la un asfel de targ!
Ankylya cred ca v-ati distrat la mot! Zau c-as vrea si eu o invitatie la vreun mot ,botez ,ceva numai sa mai ies si eu in lume. Numai ca toti cunoscutii au facut nunti si botezuri si nici alti copii nu mai fac.Noi suntem singurii nebuni.
Despre revelion ,de obicei gasca noastra se strange la noi si anul asta parca n-am chef sa fac nimic ca doar daca sunt gazda trebuie sa pregatesc ceva.As vrea sa plec undeva la munte dar noi suntem foarte aglomerati in perioada asta si trebuie sa stam acasa ca de aici ne vin banii.Asa ca tragem tare cat se mai poate si strangem din dinti.Poate in ianuarie daca sarcina e bine ,mergem la ski .
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum18+
sorinacicos spune:
Buna dimineata si de la noi!
Am avut un sfarsit de saptamana mai special pt ca sotul a fost liber de joi pana duminica (in general e liber doar sambata). Am reusit sa ajung la zi cu cititul si vreau sa urez si eu bun venit noilor burtici Cristina si Monika. Sa aveti sarcina usoara si bebei sanatosi.
Si al meu pui e cu muci si tuse dar nu face febra. Antibiotic nu ii dau (nu a luat niciodata pana acum) doar siropele, miere, lamaie, ceai. La gradi il duc. Pana sa intre in colectivitate nu a fost niciodata racit.
Ieri am aflat: pe 3 ianuarie avem programare la eco si tot atunci o sa aflam ce se ascunde in burtica. Abia astept.
mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 15+
Kabecka spune:
Salutare!
Bun venit noilor mamici!
Ce faceti?Eu, la birou, nu prea am chef de treaba, abia astept vacanta de sarbatori.
Si eu as merge undeva de Revelion, dar deocamdata nu se intrevede nimic.
Hellie suntem vecine, si eu tot in Titan locuiesc, f aproape de Parcul IOR. Iubesc parcul acela, e minunat, mai ales primavara-vara.Abia astept lungile plimbari cu bebe de jur imprejur.
Moni, sanatate multa tatalui tau!
Eu secretii nu am, acum ca am scapat si de utrogestanul ala nesuferit, chiar ma simt super din punctul asta de vedere.
Si eu visez la o Viena..Ma tot "ameninta" sotul meu de cateva luni ca mergem si nimic Sper sa dam si noi o fuga in ian-feb.
Ma intorc la urata de treaba. va pup
flafi spune:
Miche, ti-am trimis PM.
Citat: |
citat din mesajul lui Miche Buna seara burtici cu cirescici ! Dupa toate semnele babesti(inclusiv ala cu apucatul acului invelit de varf) si dupa instinct, trebuia sa fie baiat, dar doc a zis " aproape 100% fetita" Acum incerc sa ma obisnuiesc, pt ca nu stiu sa fiu mama de fata dar invat! Inca n-am nici o veste de la laboratorul de genetica, am prins weekend-ul, asa ca mai prelungim rabdarea... Flafi, eu pe la sfarsitul lui ian ma gandesc sa fac contract. Nu mai sper in nici o reducere, ca am vazut ca au clienti gramada Recoltezi si celule? Am vazut ca au reducere la ele daca iei pachet premium. Miche 16+ si Darius (26.11.2004) |
19+ cu
Iris1211 spune:
Ce bine zici Kabecka.. Nici eu nu am chef de munca deloc. Numai la sarbatori ma gandesc. Mai inainte glumeam cu o colega si ziceam ca poate o sa ninga asa mult incat sa nu putem ajunge la munca.
Deja caut retete noi de praji pe net, desi ma asteapta un teanc de hartii.
17+
flafi spune:
Ma bucur sa revad doamnele care au cam fost absente , sa facem un name & shame: Mony, Hellie, sorina si altele ce va simtiti cu musca pe caciula
Mony multa sanatate tatalui tau!
Acum vreo 2 saptamani vorbeam cu sotul sa plecam si noi la Viena, dar eu nu suport sa zbor cu avionul, iar drumul cu masina e prea lung. Inca mai vomit, iar una din sursele de voma garantata e masina, mai ales daca conduce sotul si arinsmna sa conuc doar eu pana acolo.
Din nefericire nu avem niciun plan pt sarbatori. De Craciun pt ca e ziua mea mereu se face in familie cu ceata de neamuri, de Revelion.. cred ca vom sta acasasa ne uitam al TV
Elyana- ce dragalase sunt cele 2 surprize in dreptul numelui tau
pups!
19+ cu
Hellie spune:
Vaaaai, Flafi, credeam ca o sa "scap" neobservata . Asa este, imi fac mea culpa si ma bag la "walk of shame" in loc de "walk of fame" . Voi recupera sa stii .
Kabecka, deci vom impinge in tandem la carucioara Eu stau fix la parcul ala mai mic (ala fara fantana arteziana..stii tu).
E ok Viena si in ianuarie-februarie, numai ca nu cred ca o sa mai fie pietele alea de sarbatori...dar nu conteaza. oricum e frumos.
Eu la Paris visez si mai mereu ii scot ochii lu' sotulache ca mi-a promis ca pana raman gravi ma duce la Paris si iata ca n-a fost asa...o sa ii zic ca am "pofta" de Paris acum...ca tot sunt gravi si "trebuie" sa am pofte. . Si de Barcelona cred ca am pofta. .
12+
paulinio spune:
Hellie, m-ai omorat rau cu poftele tale... Si pe mine m-or pocnira; apoi e chiar mai greu... Ma gandeam tot asa sa facem o escapada la inceputul anului... oscilez intre a mai astuma niste datorii si plimbare...
Editez sa spun ca ma alatur grupului din TITAN... am stat muuuuuuulti ani la soacra in dristor. Acum ne-am mutat departe (bragadiru) dar ajungem des in zona.
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 17+