Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~17~
Raspunsuri - Pagina 20
VIOIKA76 spune:
La noi a inceput de o juma' de ora sa ninga.Ninge frumos cu fulgi mari ,superb!Am fost in oras dupa cadouri ca mai trebuia sa le iau si neamurilor ca ,copiilor le-am luat.Am luat si dulciurile pentru copii si fini ,nepoti.M-am aranjat cu cadourile ,mai tarziu vom fi super aglomerati si nu avem timp.
Acum intram in pregatiri pentru serbare ,deocamdata cautam costume de spiridus pentru Dragos si de printesa pentru Ana.
Mai fetelor da' aveti pofte nu gluma!
Auzi la ele :Paris,Roma ,Barcelona ,credeam ca poftiti si voi ca tot omul la sarmale si carnati.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum18+
ankylya spune:
Fetelor am revenit si eu am facut supitza si a iesit foarte buna si intre timp am facut si jumeri ca amluat carne de porc cu ceva mai multa grasime si am facut repejor o farfurie de jumeri ca nu au iesit mai multe
Vicky a fost foarte frumos la mot ca de obicei debea ma abtineam sa nu plang de emotie si seara pe la 12 noaptea am plecat intr-un club cu toata durerea mea de cap tot m-am distrat se uita lumea ca la circ la mine credca au zis ca sunt nebuna debea m-am abtinut sa nu ma urc pe cub sa dansez
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 13+
kris spune:
Ankylia, multumesc
Bun venit noilor mamici in grup, Cristina, Elyana si Monik86 ! Sarcina usoara!
Madd11ee, foarte frumos filmuletul! Asteptam tel tau pe pm
Scuze de lipsa mea, eu am intrat " intr-o hora" inainte de a afla de sarcina..si m-am trezit presedinte la o sectie de votare in sect 6, si nu am terminat cu Primaria decat luni la orele 9.00 Ieri mi-am luat CO si m-am odihnit. Bunul Dumnezeu, mi-a fost si de acesta data, alaturi de mine. Toti din sectia de votare au fost draguti cu mine, in mod special loctiitoarea , o fata de nota 20!
Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 11s+
Bia balerina