varicela!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Va multumesc pentru raspunsuri.Noi am iesit cu ea afara aproape zilnic la cate o plimbarica mica,la depozit sa ducem hainute pentru actiunea de Craciun ,la votare si sa vedem luminitele in oras.Bubele au inceput sa se usuce cam de ieri asa ca o mai tin acasa pana joi cand o sa mearag la serbarea de la gradi.Multumesc.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

E, poate nu trebuia sa luati copilul la votare, sa poate asa l-oti fi contaminat si pe Ponta de la buletinul vostru de vot!

Sanatate multa!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

Miana, citeste mesajul lui Mcoca. Repet: pe afara la varicela copiii sunt dusi in colectivitate ca sa faca toti. Deci trendul general e sa faca toti.

Anya

pai atunci explica-mi te rog partea din postul tau in care zici ca nu e ok sa o dea si altor copii in cazul in care nu stii de unde a luat-o, ca altfel imi suna a varicela de contrabanda - daca nu stii de unde-i luata poate e masluita cumva, nu-i veritabila ca aia pe care stii de unde-a luat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Va multumesc pentru raspunsuri.Noi am iesit cu ea afara aproape zilnic la cate o plimbarica mica,la depozit sa ducem hainute pentru actiunea de Craciun ,la votare si sa vedem luminitele in oras.Bubele au inceput sa se usuce cam de ieri asa ca o mai tin acasa pana joi cand o sa mearag la serbarea de la gradi.Multumesc.

poze si filmulete
povestea nasterii

E, poate nu trebuia sa luati copilul la votare, sa poate asa l-oti fi contaminat si pe Ponta de la buletinul vostru de vot!

Sanatate multa!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Asteptam 2 saptamani dupa care vedem cine a incercat sa fraudeze alegerile

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Sa-ti explic. Daca la gradinita, sa zicem, e jumatate de grupa cu varicela si ar face si al meu, in momentul in care starea lui de sanatate ar fi buna (fara febra, bube urate/multe) l-as duce la gradi. Dar daca vreo prietena ne-ar invita la ea i-as spune imediat ca copilul meu are varicela si poate fi contagios si sa hotarasca ea daca e ok sa intre in contact cu ea/copilul ei sau cine o mai fi pe la ei. Daca vad ca are cea mai mica retinere nu mergem (exista varianta sa fie doar politicoasa).
Toata discutia e oricum ipotetica. Noi ne-am vaccinat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

LA varicela oricum sunt contagiosi inainte sa le apara bubele, dau cel putin inainte sa iti dai seama care e faza. La a mea i-a aparut o buba pe frunte. In rest nu avea nimic : febra sau mai stiu eu ce. Tocmai ce intrase in vacanta. A doua zi am dus-o la bona, si i-am zis ca uite are o buba si o voi duce la doc. Bona : aa pare varicela. Eu : ooo, pai sa o tin acasa atunci. Ea : de ce? e in forma, ceilalti copii sigur sunt deja contaminati :) (mai avea 3). Era varicela, si toti copiii au facut ...

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anya

Sa-ti explic. Daca la gradinita, sa zicem, e jumatate de grupa cu varicela si ar face si al meu, in momentul in care starea lui de sanatate ar fi buna (fara febra, bube urate/multe) l-as duce la gradi. Dar daca vreo prietena ne-ar invita la ea i-as spune imediat ca copilul meu are varicela si poate fi contagios si sa hotarasca ea daca e ok sa intre in contact cu ea/copilul ei sau cine o mai fi pe la ei. Daca vad ca are cea mai mica retinere nu mergem (exista varianta sa fie doar politicoasa).

tot nu reusesc sa vad diferenta intre un copil sanatos (macar aparent) de la gradinita si copilul prietenei tale, sau intre educatoare/ingrijitoare si prietena ta.

prietena ta poate alege sa spuna "nu", pe cand parintele copilului sanatos de la gradinita nu poate alege asta decat daca-si tine copilul acasa - asta ducand la paradoxul de a tine acasa copii sanatosi si a duce in colectivitate copii bolnavi. in opinia mea ar merita aceeasi consideratie si unii si altii, dar pare-se ca-i doar opinia mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

tot nu reusesc sa vad diferenta intre un copil sanatos (macar aparent) de la gradinita si copilul prietenei tale, sau intre educatoare/ingrijitoare si prietena ta.

prietena ta poate alege sa spuna "nu", pe cand parintele copilului sanatos de la gradinita nu poate alege asta decat daca-si tine copilul acasa - asta ducand la paradoxul de a tine acasa copii sanatosi si a duce in colectivitate copii bolnavi. in opinia mea ar merita aceeasi consideratie si unii si altii, dar pare-se ca-i doar opinia mea.

Legatura e asta, la gradinita deja toti copii sunt contaminati inainte cu 2 saptamani ca copilul tau sa dea primele semne de varicela. Deci ?
Eu mi-am inscris-o pe cea mica la gradi in plina epidemie de varicela, stiam ca deja a luat-o de la soru-sa mai mare, care mergea tot acolo.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui softurela
Legatura e asta, la gradinita deja toti copii sunt contaminati inainte cu 2 saptamani ca copilul tau sa dea primele semne de varicela. Deci ?

deci am mai zis o data in primul post din topicul asta: poate nu sunt toti, poate unii nu s-au contaminat de la primul bolnav, dar hai sa insistam cu al doilea, al treilea etc sa nu cumva sa rateze sansa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:
citat din mesajul lui softurela

deci am mai zis o data in primul post din topicul asta: poate nu sunt toti, poate unii nu s-au contaminat de la primul bolnav, dar hai sa insistam cu al doilea, al treilea etc sa nu cumva sa rateze sansa.

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

Contaminarea se face in progresie geometrica...primul contamineaza 5, cei 5 vor contamina de 5 oti mai mult...si tot asa...slabe sanse ca pana la aparitia primelor simptome la primul contaminat sa nu fie deja toata gradinita in epidemie. E vorba de cel putin 2 saptamani, in care copii sunt contagiosi fara sa aibe vre-un simptom. Eu, sincer as merge cu copilul unde e o epidemie de rujeola/rubeola sau oreion...prefer sa faca boala cand e mic si nu cand e mare. Plus ca e mai usor sa o faca cand nu ai nimic planificat, o excursie, o nunta...etc. Ca pana la urma tot o face, nu scapa, si ti-o face cand ti-e lumea mai draga.

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Toata sarcina mi-a fost teama sa nu faca juniorul varsat de vint. Asta e singura la care nu am nici strop de anticorpi (cu toate ca ma fost in colectivitate de la 6 luni) si nici vaccin (pe celelalte le-am refacut la maturitate). Mama mea a facut una dintre bolile astea cind era cu mine gravida, daca nu ar fi fost in luna a cincea, probabil eu nu as mai fii pe aici: doctorii au speriat-o ca voi ramine cu retard de inteligenta sau oarba sau fara auz, sau sau sau. Au stat ai mei ani in sir cu grija in sin. Am avut noroc si sunt doar f bolnavicioasa si am probleme cu ochii.

Vezi? daca te baga mama ta planificat, intr-o colectivitate unde bantuia varicela, nu mai stateai stresata in sarcina.
Varicela e banala, un copil cu imunitatea ok nici nu o resimte prea mult. In schimb, adultul ....

Mergi la inceput