Secret Santa-runda 1 -cap.2

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Ha, ha, ha ... Ce misto e asta cu desprecopii si felicitarea oficiala de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

da voi ati avut de sapat, nu gluma.
pe Laura o stiu de multa vreme, asa ca n-a fost nevoie de cercetari. citisem cu totul intamplator ca-si dorea o masina de spalat vase. dar aia nu incapea intr-o cutie de 30/40. poate data viitoare. asa ca am dat o tura la targul de Craciun (eu v-am invitat da n-ati venit niciuna, acum deja e inchis) si am cautat ceva... ce nici eu nu stiam. am luat pana la urma un suport-decor de pus pe masa, cu lumanarele. si un set de sapun facut hand-made, de la un magazin special. unde sunt niste arome.... si mirosuri..... dulciurile au fost bonus ptr copii.

alinuk, vezi ce inseamna sa ai idei? acum sezi in birou cu sefa si savurati arome de la Nespreso. (reclama aia cu george cloney)

mado, sa nu te mai aud "n-am fost cuminte". drept pedeapsa repeta dupa mine "sunt cea mai cuminte"! de data asta ai scapat cu atat, sa nu se mai repete!

Mergi la inceput

La mine in birou Alinuka are urechile lungi ca un iepure. Sunt incolacite pe degetele mele ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

La mine in birou Alinuka are urechile lungi ca un iepure. Sunt incolacite pe degetele mele ...

aham
sa ma tragi de urechi in biroul matale direct!?

apai, daca scopu-i nobil, o sa-mi iau unele de ren sa ma scot cumva

si bonus o bagheta sa fac asa pe cand vei fii mai furioasa

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

Calatoria lui Mos Craciun
...................................................
[b]Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Si mai vroiam sa-i spun Valentinei ca eu nu sunt suparata ca inca nu am primit. Este pe drum, mi s-a mai intamplat ... Daca ai pus cevade mancare, poate s-a consumat la vama.
Singurul lucru care m-ar inverzi de nervi ar fi daca mi-ai trimis sorici ... Daca aia de la vama au consumat pielea mea de porc, le doresc indigestie romaneasca cu marire exponentiala de colesterol.

In rest, nu e interesant cum ne-a unit soarta: tu cu ideea si eu cu organizarea ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

1. Serialbastre preda matematica (si se pricepe f. bine!) , e mega-maiestra in bucatarie si joaca yams de ne bate pe toti

2. M-am bucurat sincer cand am vazut ca mi-a picat valentinag in primul rand pt ca era in tara (am un stress cu trimisul coletelor peste mari si tari ), apoi pt ca stiam ca de la ea a pleca ideea si ca scrisese la subiectul cu 'ce imi doresc de Craciun'. Mai departe a fost f. simplu: in lista cu ce isi dorea erau 2 lucruri imposibil de realizat pentru mine + 'serialul Stargate'. Asa ca m-am pus pe piratat si facut DVD-uri . Am ramas datoare cu 4 sezoane, dar ma revansez si i le trimit si pe alea. Apoi a deschis Valentina subiect despre ciocolata (care am aflat ca ii cam place), asa ca am mai strecurat in cadou si o cutie de bomboane cu un pic de whisky in ele.

3. Cu vreo saptamana inainte de Craciun am primit o veste naspa care m-a dat peste cap serios. Ii povesteam LoreiG problema mea cand imi spune ca vrea sa ne intalnim neaparat in ziua aia, sa imi dea un castron ce era la ea de o luna (m-a mirat cum a zacut castronul la ea atat si brusc trebuia sa mi-l dea musai). Iustina Lorei termina ora de engleza cand incep ai mei, asa ca ne-am intalnit in parcare cand prelua/parcam copiii la clubul de engleza. Mi-a dat castronul, apoi mi-a pus in brate o dita' cutia declarand ca e de la SS al meu, dar nu am voie sa umblu pana pe 24 seara. Si-a taiat-o ...
Era un colet expediat prin Atlassib, din Germania. Cand am intrebat, a zis ca nu e de la helbi, asa ca am dedus ca e de la Kari. Nu zic cat am dat ocol cutiei si cum m-am tinut sa nu ma bag in ea .

Sapunurile miros demential (le folosesc cu portia, sa imi mai ramana), ornamentul cu lumanarele a stat la loc de cinste toata perioada sarbatorilor, iar pe dulciuri a fost "bataie" . Multumesc mult, Kari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paff spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Citat:
EUMADA: La mine nu a ajuns....asta e,dati pe fata si gata.e

Deci cine nu i-a trimis cadou lui Eumada, sa iasa la raport!

Cadoul lui eumada e pus,suta-n mie .Dar ceva se intampla cu el.Poate expeditoarea ar trebui sa sesizeze unde l-a pus,poate se poate urmari pe unde s-a impotmolit

Aoleu, spre ca vorbesti de Victoria ...ca primul lucru m-am gandit ca ai fost tu . La mine pe lista Victoria trebuia sa i-l trimita

Da, de mine vorbea, ca ii spusesem zilele trecute pe FB ca nu i-a ajuns cadoul lui Mada. Mai, daca cineva are vreo indoiala, cea mai mica, eu scanez hartia aia de la posta, cu data si adresa, ca l-am trimis. (Nu cred ca e cazul, dar daca e, pe cuvant ca nu ma deranjeaza sa postez poza aia cu hartia scanata).

Victoria, Mami Nadia si Daddy au invins Leucemia!

VICTORIA

Buna si scuza pentru ca dau navala aici la topicul vostru.
Nu stiu cum se procedeaza la voi dar cand ai pus coletul nu ti-au dat un numar?La noi,cand se trmite un colet in alta tara,ramane o copie a formularului la client si acolo are un numar de inregistrare.Este un numar lung cu multe cifre si cateva litere in coada.
Daca il ai,incearca sa intrii pe site-ul Postei(banuiesc ca prin Posta Romana l-ai trimis) si exista acolo o sectiune,track and Trace si teoretic ar trebui sa iti arate cam pe unde este coletul daca introduci acel cod.
Daca nu reusesti,trimite-mi mie codul si incerc sa vad eu daca merge de la munca.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

1. Serialbastre preda matematica (si se pricepe f. bine!) , e mega-maiestra in bucatarie si joaca yams de ne bate pe toti

BINGO !!!

Asta cu yams-ul ai dat-o din casa, ca pe forum nu a scris …

Cat despre maiestria din bucatarie, la urmatoarea partida de yams, te rog sa ii explici tu, dupa nick si aspectul exterior, cat de maestra sunt eu, la gustat din maiestriile altora …

Asa ca, o poftesc si pe Dna Profesoara, la consfatuiri culinare, in biroul Dnei Directoare Buflea, localizat vara la : Masa 1, Scoala 12, Piatra Neamtz. Promit sa nu mai fac indigestie.

P.S. Pentru restul – Scoala 12 de mai sus are o terasa de renume in zona, caracterizata prin cuvantul MULT – se sta MULT, se bea MULT, se vorbeste MULT, se glumeste MULT, cateodata prea MULT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Paff
lucri la Posta?
te-am prins am si eu doua reclamatii de la Licitatie, din vreo 15 colete
2 nu au ajuns
si sunt in tara, trimise din 17 decembrie
hai ca vb pe PM

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

Calatoria lui Mos Craciun
...................................................
[b]Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Cu Serialbastre si sotul ei (cu care am fost colega de an) am fost 'colegi de haiducie' in camin pe vremea studentiei. Ehe, ce vremuri!! intr-o vreme ne intalneam mai des pe holurile caminului unde stateau baietii decat in caminul unde eram noi cazate de fapt . Dimineata primul zgomot pe care il auzeam era cel de zaruri. Pe hol, isi bea cafeaua cu prietenul (actualul sot) jucand yams, cine pierdea, spala vasele.

Din pacate, ei stau acum in alt oras, asa ca ne-am intlanit in ultimii ani mai mult pe forum decat in viata reala.

Serialbastre, sa imi spui daca am zis prea mult, ca sterg

Mergi la inceput