Secret Santa-runda 1 -cap.2

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Madalina, ieri i-am purtat! Imi plac mult. Multumesc!

Si sper sa itzi ajung ais tzie cadoulsa te bucuri de el. Sunt sigura ca Victoria alesese ceva care sa itzi faca placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Citat:
EUMADA: La mine nu a ajuns....asta e,dati pe fata si gata.e

Deci cine nu i-a trimis cadou lui Eumada, sa iasa la raport!

Cadoul lui eumada e pus,suta-n mie .Dar ceva se intampla cu el.Poate expeditoarea ar trebui sa sesizeze unde l-a pus,poate se poate urmari pe unde s-a impotmolit

Aoleu, spre ca vorbesti de Victoria ...ca primul lucru m-am gandit ca ai fost tu . La mine pe lista Victoria trebuia sa i-l trimita

Da, de mine vorbea, ca ii spusesem zilele trecute pe FB ca nu i-a ajuns cadoul lui Mada. Mai, daca cineva are vreo indoiala, cea mai mica, eu scanez hartia aia de la posta, cu data si adresa, ca l-am trimis. (Nu cred ca e cazul, dar daca e, pe cuvant ca nu ma deranjeaza sa postez poza aia cu hartia scanata).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

bufleo....nuuu,nu au am fost SS pt eumada,dupa cum bine stii ;-).Dar zilele trecute am aflat ca Nadia(asta e numele ei,Victoria e fetita ei cu superbii ochisori ca marea )a fost Ss pe eumada si coletul e trimis de la inceputul lui decembrie.Deci,ceva se intampla cu el,si ar trebui verificat .

Acum...cum am ales ca2-iul ???

Hmmm....m-am bucurat cand am aflat ca eleni va fi destinatara mea,desi nu prea o cunosc,dar am vazut-o o data pe fuga(acum deja de doua ori,dar tot 30 de secunde )si stiam ca e o tipa faina,de gasca,finuta ,trulli luli-ca si mine .
Nu m-am gandit pt ceva anume,dar eu cum am sesiuni dese de shoping ,am zis ca e imposibil sa nu mi se lipeasca ceva de retina si implicit de mana .Si am avut dreptate....la una din sesiuni mi-a placut tare si am zis ca sigur si ei ii va place ,setul acela cu lumanarele(daca vrei,il poti pozografia si pe el,sa il prezinti publicului ) si la alta sexiune de shoping m-am indragostit de setul acela de ceai....si asta a fost cadoul .Initial am vrut sa il trimit cu posta,dar aveam mai mult de impachetat la el,decat daca l-as fi trimis cu curierul .Si iacata-ma sunand la curier si m-am luat cu altele si am uitat de colet,cand m-a sunat baiatul ca e pe drum catre mine sa preia coletele(am mai trimis si altele cu ocaza aceea )...si dai,si lupta,si impacheteaza in mare viteza,nu am mai gasit cutie in care sa incapa,de aceea a fost asa sui coletelul,dar cred ca pana la urma nu asta a contat.Si sper sa iti fi facut o reala placere cadoul meu,la fel cum a fost si daruit

La Craciunul asta cred ca ma voi inscrie in 2 runde ;-)

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Desaga Mosului,plina de surprize,va asteapta cu mare drag ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Nadia,eu te cred,nu e nevoie de nimic.Pacat ca mai intarzie,sunt convinsa ca e ceva frumos,indiferent ce e.........asa sunt eu mai ghinionista.

Mergi la inceput

Cum am ales cadoul ptr. Mada: initial am comandat on-line un set frumos cadou cu (,) cosmeticele ei preferate. Dupa vreo saptamana am sunat, inca nu erau trimise. Am zis sa anuleze comanda, ca era deja tarziu; ii mai cumparasem un Taz :), de vreo 10 cm. Cum am anulat comanda, am iesit la un magazin rapid, aici langa mine (nu am magazine de fite prin zona, si Victoria si eu eram proaspat operate, asa ca am cumparat de aproape) si am cumparat un set de parfum, lotiune de corp si gel de dus, la fel cum am cumparat si ptr. prietena mea. Nu cel mai inspirat, nici prima optiune, dar am zis ca nu am de ales Seara i-am zis sotului sa ia sa le trimta (el are si oficiu postal la serviciu). A luat cadoul ptr. Mada, neimpachetat, cadoul ptr. nepoatele mele si le-a pus pe toate la Posta la prima ora, cum a ajuns la serviciu. Eu m-am trezit si l-am gasit pe Mr. Taz exact unde-l lasasem cu o seara inainte. Mr. Taz care a plecat spre alte zari (fetele prietenei mele s-au indragostit de el si l-au primit ele ); am zis ca tot era cumparat ptr. cadou, macar sa-l fac cadou. Asta e povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Si cum doamnelor acum...daca Mosul nu a apucat sa ajunga la Eumada si Buflea inseamna ca fetele nu au fost cumintzi!?

zic ca e nevoie de o exceptie de la regula

Sa stiti ca si mie mi-a adus bucurii jocul asta.
Emotie, nerabdare, curiozitate...

Si asa cum spune Manu (desi habar nu aveam care cum, vazand cadoul Victoriei eram precisaaaa ca Manu e SS) s-au creat niste punti intre noi.
Am aflat despre Ni-na ca e gospodina, se ingrijeste de muraturi, diverse in bucatarie...zona periculoasa dupa mine
Am mai aflat ca e norocoasa, ca e incantata sa se inscrie in concursuri si castiga!! Daca extragerea tombolei era dupa Craciun, i-as fi luat cateva bilete la tombola :)
Am apreciat postarile ei ca fiind realiste, la obiect .. ce mai, mi-a placut sa o descopar pe Ni-na

a fost fain si interesant

Punctul frumos si culminant e in ziua de Craciun, dupa deschiderea cadourilor, cand ar fi fost cel mai fierbinte moment pentru aceasta discutie in opinia mea

Multumim Buflea pt efortul tau

cand am ales cadoul m-am gandit sa beneficieze intreaga familie si fiul ei, si... desigur in special ceva dedicat ei

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

Calatoria lui Mos Craciun
...................................................
[b]Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Nadia,eu te cred,nu e nevoie de nimic.Pacat ca mai intarzie,sunt convinsa ca e ceva frumos,indiferent ce e.........asa sunt eu mai ghinionista.

Madalina

Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."

Mada, multumesc. Acum vreo 9 ani i-am trimis nepoatei o pereche de adidasi si sora-mii o rochita frumoasa din-aia valuroasa, ptr. vara. Pana au primit pachetul, adidasii erau prea mici si rochita a folosit-o sora-mea vara urmatoare. Deci, sincer, nu stiu daca tu esti aia ghinionista sau eu... plus, cand am trimis pachetul si la posta l-au incasat pe sot air mail si au marcat coletul 'land' si in loc de 10 zile a facut vreo 10 saptamani... Deci, pt.r mine clar e ceva... obisnuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Cand am aflat ca trebuie sa ii trimit Mihaelei am intrat pe blogul ei.I-am vazut zbuciumul,i-am admirat tenacitatea.Cu cateva zile inainte de Secret Santa o prietena imi tot lauda bratarile magnetice.Cea pe care i-am trimis-o era comandata pentru mine,este exact cum mi-o doream eu.Sper sa ii placa,nu am avut timp sa comand alta si oricum eu sunt extrem de cconservatoare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Care 2 runde soro ? Cine crezi tu ca mai face 2 randuri de Secret Santa ?

La anul, daca mai facem si tot eu ma ocup, incep inscrierile din Sep ... Cat despre reguli, tot ce putem face, este sa nu ne mai punem numele deloc ... In rest , Dna Alinuka, ia sa poftesti matale la mine in birou, ca numai probleme mi-ai facut ... pe principiul ca daca vrei sa scapi de un coleg deranjant, il avansezi ca sa nu mai carcoteasca, ma gandesc sa te ridic la functia de Assistant Secret Santa, ca sa nu mai comentezi ca nu e bun regulamentul. Am zis ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

In ceea ce priveste SS mea, am zis initial ca nu voi deschide coletul pana in dimineata de Craciun
.. eeeei nu am rezistat delooooc

Initial am crezut ca mi-a trimis "desprecopii" o felicitare.
Asa scria pe aviz -... "ati primit o scrisoare de la desprecopii"
Mi-am zis... hmmm ce oficial, ce le-o fi venit sa trimita felicitari!? Mi-a trecut prin cap ca de la discutia cu felicitarile s-a gandit Mirela sa trimita tuturor membrilor DC felicitari...

L-am desfacut cu infrigurare, asa cum devoram ciocolata intreaga in copilarie.

Setul e ft frumos si imi place mult

Mirela

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

Calatoria lui Mos Craciun
...................................................
[b]Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput