Secret Santa-runda 1 -cap.2

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Laura poti sa stergi ..ca am citit tot

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

Calatoria lui Mos Craciun
...................................................
[b]Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Paff

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Citat:
EUMADA: La mine nu a ajuns....asta e,dati pe fata si gata.e

Deci cine nu i-a trimis cadou lui Eumada, sa iasa la raport!

Cadoul lui eumada e pus,suta-n mie .Dar ceva se intampla cu el.Poate expeditoarea ar trebui sa sesizeze unde l-a pus,poate se poate urmari pe unde s-a impotmolit

Aoleu, spre ca vorbesti de Victoria ...ca primul lucru m-am gandit ca ai fost tu . La mine pe lista Victoria trebuia sa i-l trimita

Da, de mine vorbea, ca ii spusesem zilele trecute pe FB ca nu i-a ajuns cadoul lui Mada. Mai, daca cineva are vreo indoiala, cea mai mica, eu scanez hartia aia de la posta, cu data si adresa, ca l-am trimis. (Nu cred ca e cazul, dar daca e, pe cuvant ca nu ma deranjeaza sa postez poza aia cu hartia scanata).

Buna si scuza pentru ca dau navala aici la topicul vostru.
Nu stiu cum se procedeaza la voi dar cand ai pus coletul nu ti-au dat un numar?La noi,cand se trmite un colet in alta tara,ramane o copie a formularului la client si acolo are un numar de inregistrare.Este un numar lung cu multe cifre si cateva litere in coada.
Daca il ai,incearca sa intrii pe site-ul Postei(banuiesc ca prin Posta Romana l-ai trimis) si exista acolo o sectiune,track and Trace si teoretic ar trebui sa iti arate cam pe unde este coletul daca introduci acel cod.
Daca nu reusesti,trimite-mi mie codul si incerc sa vad eu daca merge de la munca.

Paff, eu am trimis coletul cu Posta Candiana. Pot sa intru, dar imi arata doar cand a parasit Canada. Daca sun, la fel, mi se spune in ce data a iesit din tara; de aici incolo, nu mai e raspunderea lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paff spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

Paff
lucri la Posta?
te-am prins am si eu doua reclamatii de la Licitatie, din vreo 15 colete
2 nu au ajuns
si sunt in tara, trimise din 17 decembrie
hai ca vb pe PM

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

Calatoria lui Mos Craciun
...................................................
[b]Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Da,acolo lucrez din pacate dar sunt relativ noua si nu am "puterea" de a ma interesa mai sus deocamdata.
La colketele interne care nu ajung la destinatie este mai greu pentru ca informatii despre ele se dau doar pe baza de reclamatie si doar reclamantului.Se face ceretare,ceea ce poate dura si o luna si pe urma se comunica raspunsul.
Cu coletele externe e altceva pentru ca avem noi un programel unde pe baza scanarii codului de pe colet se poate vedea unde este,la ce oficiu si ce se intampla cu el.
Ma interesez maine daca as putea sa pun ceva intrebari in legatura cu coletele din tara si te anunt daca se poate face ceva.
Oricum,daca nu s-au depus inca rclamatii pentru colete,trebuie facut si asta de catre expeditor.Se merge cu chitanta si se completeaza o cerere si din acel moment sunt obligati sa cerceteze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si pentru mine a fost interesant sa aflu mai multe despre marami. Ii mai vazusem nick-ul pe la umanitare, apoi am descoperit ca ii place MJ, din ce oras e si ca are doua fete.
Mi-a placut foarte mult sa fiu SS pentru cineva, sper sa fiu si la anul.

Iar despre SS al meu, numai cuvinte de lauda. Mi-a placut esarfa, are exact culorile mele preferate, plus ciocolata mi-a adus aminte de copilarie . Asa ca, darkbendits, multumesc!
P.S.: M-am prins cine e SS-ul meu dupa orasul expeditorului ca, in rest n-a zis nik, nik..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Cum ati ales cadoul ?

La mine a fost foarte usor pentru ca destinatara mea, darkbendits, a spus ca are amazon wishlist. Asa ca am cautat dupa nume si localitate si am gasit lista cu dorinte pregatite frumos pt. a fi implinite De asta si spuneam ca ii puteam trimite cadoul si fara sa am adresa de la Buflea (o stia Amazon-ul)

Am ales un parfum pentru ca sunt si pasiunea mea

Si da, helbi a fost cel mai misto Santa. Am zis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si la mine a fost usor sa aleg cadoul pentru Luminita,ea isi spune "mama de trei iezi " asa ca a aparut ideea de ai face un tricou cu aceasta tema.Stiu sigur ca ii place
Iar cadoul primit de la Eleni m-a bucurat fff tare,toata ziua am am avut emotii si radeam ca tuta

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Nadia,acum am citit si ce ai scris tu din urma....tin sa spun ca m-ai lovit unde ma doare...in traducere..eu sunt innebunita dupa cosmetice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buflea, tu poate nu esti suparata,dar eu sunt, ma simt tare prost, eu cu ideea si de la mine n-a ajunsIi mai dau o saptamana, daca nu ajunge, trimit altul!
Si da, erau si niste dulciuri, o cutie de bomboane plus cadoul propriu zis, dupa ce mi-am stors creierii 2 zile am cautat sa vad ce-as putea sa-ti iau, m-am hotarat si ti-am facut un cadou personalizat sa zic asa, un calendar cu imagini din Romania, in diverse anotimpuri! M0-am gandit ca ti-ar placea sa te uiti la el in fiecare luna si sa-ti aduci aminte de casa!
Nu am numar ca sa pot verifica unde este coletul, mi l-a pus la posta o tipa care lucreaza la ei, mi-a zis ca l-a pus si o cred, ca am mai trimis prin ea si in Italia si in Dubai si au ajuns!
Imi cer scuze si aici, public, ca inca n-a ajuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

1. Serialbastre preda matematica (si se pricepe f. bine!) , e mega-maiestra in bucatarie si joaca yams de ne bate pe toti

Nu se pune, tu stiai din alte surse.
Yams jucam si pentru cine curata cartofii, cine ii prajeste, cine face cafeaua .... dar nu mai jucam. Nici remi, nici canasta ... apusi aniii studentiei!

De gatit, gatesc cu drag pentru cei dragi, asa ca Buflea, te astept la Suceava! Daca tot bati drumul pana la Piatra Neamt, mai ai o aruncatura de bat si ajungi si la Suceava.

Ca sa raspund la intrebare, desi ma straduiesc sa citesc zilnic, cred ca autobiografia ar fi stat mult timp pe noptiera. Ceasul e purtat zilnic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Cu Serialbastre si sotul ei (cu care am fost colega de an) am fost 'colegi de haiducie' in camin pe vremea studentiei. Ehe, ce vremuri!! intr-o vreme ne intalneam mai des pe holurile caminului unde stateau baietii decat in caminul unde eram noi cazate de fapt . Dimineata primul zgomot pe care il auzeam era cel de zaruri. Pe hol, isi bea cafeaua cu prietenul (actualul sot) jucand yams, cine pierdea, spala vasele.

Din pacate, ei stau acum in alt oras, asa ca ne-am intlanit in ultimii ani mai mult pe forum decat in viata reala.

Serialbastre, sa imi spui daca am zis prea mult, ca sterg

'Cos what I feel is the only truth for me

Mi-ai starnit atatea amintiri .... mi-am ales prost nick-ul, trebuia Pusti!

Mergi la inceput