Secret Santa-runda 1 -cap.2

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Azi a ajuns la mine cadoul!
Multumesc din suflet SS! Nu m-am uitat si promit ca nu desfac pana pe 24.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Am ridicat si eu acum de la posta cadoul. Multumesc Santa? Desfac in 25 cadoul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Si la mine a ajuns azi,SS...care a fost ff atent si cadoul ilustreaza super fain prima parte din semnatura mea ;-)
Multumesc SS,ca nu stiu cine esti(inca,dar fac sapaturi mai ceva ca un harciog )
Al meu e pregatit de trimis astept curierul,dar nu dau de nr de tel al destinatarei.
Sper sa mi-l ia fara si sa ajunga cu bine

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Desaga Mosului,plina de surprize,va asteapta cu mare drag ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Stam binisor si aici ... stiu acum cine este Moshul Puturoshul dar nu o sa va spun pentru ca i-am trimis mesaj privat si nu mi-a raspuns. Probabil ca nu a intrat pe net ...

Cadourile voastre sunt in sania cu reni, si sania e in miscare ... afara, dupa cum vedeti pe geam, ninge ...

Sper sa ajunga la toata lumea inainte de Craciun sau macar intre Craciun si Revelion si sper sa aveti surprize placute cand il desfaceti.

Pe masura ce le primiti, sa scrieti pe subiect ...

Pe 25 Decembrie scoatem mastile de pe fatza ... la voi o sa ajunga 25 mai repede ca la mine, nu-i nimic ... puteti scrie, ce ati primit, de la cine, cum ati ales cadoul vostru si neaparat poze, poze, poze ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Dupa cum am anuntat-o pe Buflea deja pe PM, eu am primit deja cadoul. Multumesc Mosului pentru darul minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Am primit !!! nu am rezistat si l-am desfacut !!! E super haios si l-am pozat, dar nu va arat nimic pana nu ne da shefa voie .
Multumesc mult SS meu, m-a impresionat mult si felicitarea, esti un scump (a ) ! Imi place mult, mult, mult !

Mos Craciun exista !!!

..............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )

Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Eu nu am primit nimic......... si va jur ca am fost cuminte si am papat tot(marturie sta cantarul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Doamnelor,

Jumatatea cea mai grea a proiectul Secret Santa s-a indeplinit cu succes.

Toti Moshii si-au facut datoria, nici un Mosh Putu-rosh , 12 cadouri primite, 11 sunt pe drum, in sania renilor.

Un lucru stiu sigur - nimeni nu o sa ramana fara cadou.

Un al doilea lucru stiu sigur - toti destinatarii se vor bucura de surpriza

Un al treilea lucru stiu sigur - toti Moshii vor zambi in barba savurand placerea "copiilor" lor ...

Al patrea lucru este o certitudine : Nu-i asa ca e minunat sa fim iar "copiii" unui Santa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Doamnelor,

Toti Moshii si-au facut datoria, nici un Mosh Putu-rosh ,

....si eu care ma pregateam sa astept cadoul de consolare

Sorry, duc lipsa exclamarilor, parantezelor si a altor semne de punctuatie...tastatura, bat-o vina...

Before you judge me, try hard to love me. MJ

I miss u, sis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

a ajuns si la mine cadoul, dar conform promisiunii desfac pe 24 seara. mai curios e barbatul, ma intrebat de ce nu desfac pachetul.

abia astept reactiile.

edit, jur ca nu stiu cinei destinatarul, chiar daca scrie un nume pe pachet. n-am facut sapaturi gen agent007.

Mergi la inceput