Secret Santa-runda 1 -cap.2
Raspunsuri - Pagina 14
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld a ajuns si la mine cadoul, dar conform promisiunii desfac pe 24 seara. mai curios e barbatul, ma intrebat de ce nu desfac pachetul. abia astept reactiile. edit, jur ca nu stiu cinei destinatarul, chiar daca scrie un nume pe pachet. n-am facut sapaturi gen agent007. Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
pei...destintarul e simplu...in cazul tau ...esti chiar tu!!!!
Victoria_mami spune:
Cadoul meu de la SS a venit in acelasi timp cu Furby ce l-am comandat de pe ebay ptr. Craciun ptr. Victoria. Si cum ea era acasa si e curioasa rau, am pus repede cutia cu Furby deoparte si am deschis cadoul de la Santa, ca altfel il tineam si eu pana in dimineata de Craciun... Oricum, m-a salvat! Ca altfel trebuia sa ii indrug ceva, ce-i in cutia cu Furby. Si asa imediat a intrebat: e ceva ptr. mine? Si i-am zis "Nu, ca nu am comandat nimic..."
buflea spune:
Maiiii Victoria, mi-ai aprins neuronul inteligentei.
Oare nu cumva am primit si eu cadoul, la pachet cu alte chestii comandate de pe net ?
...scuzati, ma retrag in privat, ca am impresia ca abea acum mi-a picat si mie fisa
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nadaflorilor
pei...destintarul e simplu...in cazul tau ...esti chiar tu!!!! Nina,mami de, |
aha, abia acum m-am prins. nici macar vin de la Viviana n-am gustat, ca de tuica de la Rufus n-am avut cum sa ma ating. da sa ramana asa ptr eternitate!
alinutza2bby spune:
Am primit cadoul
Nici eu nu am rezistat si l-am desfacut ( rusine mie)
Este foarte frumos .......dar mai multe nu mai spun decat cand trebuie
Multumesc mult SS
Eleni spune:
Gataaaaaa. A venit SS! ce inseamna sa te revolti justificat, a intrat Mosu' in priza si s-a miscat ca un tinerel :-)).
Si imi super place. evident l-am desfacut, doar nu era sa stau sa ma uit la el.
Minunat... Multumesc tare tare...
alinuk spune:
sa ma revolt si eu?
poate are efect
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)
Licitatie si Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Eleni spune:
Alinuko, pe mine ma stie lumea de bici/bitch (Buflea mi-e martor)... si de aia functioneaza. Tu cu bunatatea ta o sa astepti mult si bine... beneficiile scorpiei .
eumada spune:
Mai,eu am probleme cu posta...daca nu mi-au adus avizul?
O sa intreb maine la posta..sper sa nu se fi intors deja ca pe mine nu m-a anuntat nimeni.
kariguld spune:
asa, asa revoltati-va, mai ales ca ati fost cuminti tot anul!
am aflat ca destinatara/ul meu a fost foarte fericit/a. si inca nu stie ce la/a lovit/-o. ii spun de pe acuma ca in cutie se afla si ceva ce va trebui sa daruiasca mai departe. dar la timpul potrivit ii voi spune.