Secret Santa-runda 1 -cap.2
Raspunsuri - Pagina 12
Laura25 spune:
Pfai, ce invidioasa sunt pe cele care stiu deja de la cine au primit! Vreau si eeeuuuu ...
Alex@Sara spune:
Laura,stai lina ca nici eu inca nu stiu de la cine am primit ;-))
Ca e pus pe firma,dar sper sa am vre-un semn de identificare in colet
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Desaga Mosului,plina de surprize,va asteapta cu mare drag ...
DarkBendis spune:
Buflea, oare la destinatara mea a ajuns cadoul de la Santa?
Dark Bendis
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
buflea spune:
Nu prea am stat cu ochiul pe cadourile primite asa ca am nevoie de ajutor ... cum primit cadourile, va rog sa anuntati pe subiect, fara a spune de la cine ...
Mai avem 1 sapt si dam toate cadourile pe fatza
Eleni spune:
Eu mai stau la birou maine si poimaine. SI am dat adresa de la birou, asa ca daca nu-mi ajunge avizul sau pachetul-ul, o sa se intoarca darul.
Si mai recunosc ca daca e coada la coletarie, nici nu stau sa il iau, ca e haos la posta. Asa ca SS-ul meu trebuia sa te organizezi din vreme, ca pe mine ma seaca statul la cozi si imbulzeala. Asta asa, ca sa se stie pentru la anul.
eumada spune:
Nici eu nu am primit aviz...daca u ajunge pana pe 21...atunci probabil pe 29...daca nu,la anu;l....sunt multe zile libere..24 si 30 decembrie,Craciunul 2 zile....
helbi spune:
Nici la mine nu a ajuns nimic si maio sunt doar maine si poaimaine acasa. Apoi, din 8 ianuarie....
valentinag spune:
Nici la mine n-a ajuns nimic, dar nici ce-am trimis eu n-a ajuns desi mi-au spus maxim 10 zile, azi ar fi a 10-a zi!
Eu sunt in Bucuresti pana pe 21, apoi plec si ma intorc pe 27.O sa-l iau atunci daca ajunge in intervalul asta, ca tin coletele 10 zile cei de la posta! Nu-mi fac griji!
papanash spune:
M-a strigat cineva "santa puturosu' " ? aoleu !!!
Dupa ceva peripetii care tin de aventura de a pune un colet la Posta Romana, am reusit sa pun si eu azi dimineata coletul. In maxim 7 zile cica ajunge, e posibil in 3 !!!
Aviz nu am primit nici eu, dar mai este timp
Mos Craciun exista !!!
..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !