Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(2)
Raspunsuri - Pagina 14
dana vio spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Si eu vreau sa comand cartea cu Dora Minodora si Luna Betiluna, chiar in 2 exemplare (pt nepotica si-al meu copil). Boticelina, nu-mi pare rau de banii dati pe carti, in special carti pt copii! Doamne fereste! insa ma enerveaza al meu sot ca sta si se scobeste in buzunar (desi am platit eu din banii mei), cu toate ca nu ar renunta neam la hobby-urile lui costisitoare. Hai ca intre timp am facut comanda pt Dora si Luna, dar si pt ultima carte pomenita de tine. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
Sunt 3 carti, stii?
Luna Betiluna si Dora Minodora in Tara lui Peste Mamaliga Prapadeste
Luna Betiluna si Dora Minodora si gradina
Luna Betiluna si Dora Minodora intr-un Gaz-Album cu pasarele
Alexandra Maria
14.12.2007
ni-na spune:
Am cumparat si eu microscopul din carre4.Am patit-o anul trecut cu elicopterul zburator pe care in perioada trambitata de reduceri il dublasera si cu discountul oferit ajungea cu 50 ron mai mult decat pretul initial.La noi microscopul e o dorinta mai veche,si cum bugetul e cam stramt speram sa aiba succes(pruncul meu banuiesc ca va crede in Mos Craciun pana se insoara, acum are aproape 12 ani si e ferm convins de existenta lui!)
)
pisigri spune:
ni-na, oarecum offtopic desi nu musai
eu am facut plangere la opc pt o scumpire de-asta efectuata inainte de aplicarea promotiei, de produsul la promotie era mai scump decat produsul la "liber". am avut castig de cauza. Legea spune ca nu au voie sa schimbe pretul cu mai putin de 30 de zile inainte de inceperea promotiei....
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 31+
ni-na spune:
Daca eram pe faza si faceam macar o fotografie la pretul vechi,tare as fi facut si eu.Am ajuns in stadiul in care nu tac cand sunt furata pe fata sau nedreptatita de angajatii platiti de noi toti(angajata bibliotecii din cartier ,angajatii de la primarie care nu actualizasera bazele de date si cereau niste bani de aiurea...etc).
Stau uneori si ma gandesc ca am capatat acest curaj de la fetele(si domnii)de pe forum!
pisigri spune:
Nu trebuie sa pozezi nimic, verifica ei in registre modificarile de pret. Nu vreau sa iti fac inima rea, ma gandesc doar ca pote va fi de folos cuiva, pe viitor
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 31+
ana l spune:
am cumparat si eu azi citeva completari:
- vacutele colorate
- jocul meseriilor
- creioane speciale de la amos si un mic tablou pt pictat cu aceste creioane
- oaki oak povestitorul
- am gasit undeva o varianta in germana a porcusorului
astea-s pt fata, le dau si la MN, si la MC
Pt baiat am luat doar turnul instabil.
Eu ii am Andrei, Nicoleta, si evident cei 2 mosi. trebuie sa vad cum impart .
Rufus spune:
Nu uitati ca vinerea viitoare e Vinerea Neagra, pe Elefant.ro cica sunt reduceri de pana la 90%, dar si alte magazine online si nu numai ofera reduceri la jucarii.
Si nu uitati nici de Advent Calendar, pe 1 dec copiii mananca prima ciocolatica din cel pentru ei, dar si alt gen de calendare, cu jucarii, cosmetice sau alte oblecte faine.
Rufus, Tora si iadele
padi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Nu uitati ca vinerea viitoare e Vinerea Neagra, pe Elefant.ro cica sunt reduceri de pana la 90%, dar si alte magazine online si nu numai ofera reduceri la jucarii. Si nu uitati nici de Advent Calendar, pe 1 dec copiii mananca prima ciocolatica din cel pentru ei, dar si alt gen de calendare, cu jucarii, cosmetice sau alte oblecte faine. Rufus, Tora si iadele "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Rufus, unde ai citit tu de reducere de 90% pe elefant?
La toate cartile?
Selene_Bunny spune:
Carrefour, azi:
129 Princess Puppy
Mickey si Minnie, fiecare peste 250 (parca 274 si 261...)
LalaLoopsy, modele noi, cred (cu parul imbarligat) 200+