Cadouri pentru copii,de sarbatori.Ce cumparam?(2)
Raspunsuri - Pagina 13
anca81 spune:
Am vazut Lalaloopsy in catalogul de la Real, e la 99 ron. Stiu ca si-o dorea o mamica si nu mai era disponibila la famouskids.
boticelina spune:
Dana, Blackgirl, sa nu va para rau de banii dati pe cartile alea frumoase, fiindca pana la urma, pe langa lectura propriu-zisa si ilustratiile alea minunate sunt generatoare de educatie plastica. Colajele lui Eric Carle sau ilustratiile tip "pictura naiva" din Balul florilor sunt deosebite si formatoare de gust.
Eu cumpar si carti ieftine, mai ales din astea cu abtibilduri sau de activitati (de unica folosinta) si nu, nu se compara ilustratiile din ele cu ce fac cei de la Cartea Copiilor.
Copilaria mea este marcata SI de calitatea ilustratiilor din unele carti pe care le aveam (seria cu Luna Betiluna, Cartea cu Apolodor), acum le caut sa se bucure si copilul meu de ele, eu pretuiesc tare mult si desenele, calitatea hartiei, totul la un loc dau "o carte buna".
Am cumparat acum vreo 2 ani o carte foarte draga mie in copilarie "Povestea a doi pui de tigru, numiti Ninive si Aligru", editata cu revista Tango si e nasoala, au subminat textul Ninei Cassian, l-au ingropat in niste colaje computerizate din elemenete disparate, pur si simplu nu o pot citi copilului, ma enerveaza .
dana vio spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina Dana, Blackgirl, sa nu va para rau de banii dati pe cartile alea frumoase, fiindca pana la urma, pe langa lectura propriu-zisa si ilustratiile alea minunate sunt generatoare de educatie plastica. Colajele lui Eric Carle sau ilustratiile tip "pictura naiva" din Balul florilor sunt deosebite si formatoare de gust. Eu cumpar si carti ieftine, mai ales din astea cu abtibilduri sau de activitati (de unica folosinta) si nu, nu se compara ilustratiile din ele cu ce fac cei de la Cartea Copiilor. Copilaria mea este marcata SI de calitatea ilustratiilor din unele carti pe care le aveam (seria cu Luna Betiluna, Cartea cu Apolodor), acum le caut sa se bucure si copilul meu de ele, eu pretuiesc tare mult si desenele, calitatea hartiei, totul la un loc dau "o carte buna". Am cumparat acum vreo 2 ani o carte foarte draga mie in copilarie "Povestea a doi pui de tigru, numiti Ninive si Aligru", editata cu revista Tango si e nasoala, au subminat textul Ninei Cassian, l-au ingropat in niste colaje computerizate din elemenete disparate, pur si simplu nu o pot citi copilului, ma enerveaza . Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
http://www.emag.ro/luna-betiluna-dora-minodora-si-gradina-anamaria-smigelschi-par973-47-0779-9/pd/E6VF50BBM/
http://www.edituraparalela45.ro/titlu_detaliu.php?idtitlu=1120
Eu am cumparat dintr-o librarie de la noi prima - cea cu pestele si am rugat-o pe doamna resp sa le aduca si pe celelalte. Mi-a spus apoi ca o gramada de mamici s-au extaziat in fata cartilor copilariei lor! Lui Alex ii plac mult.
Alexandra Maria
14.12.2007
cristina30 spune:
Buna dimineata,
Subscriu, cartile lui Eric Carle sunt f foarte educative, cea cu omida e tradusca in aproape 40 de limbi sau daca nunmai mult... Noi mai avem inca vreo 2 de la el, una pentru culori si una pentru copii mai mari...deci se merita, sa nu mai spun ca sunt inca ieftine in comparatie cu cele de aici...cartile consacrate aici sunt scumpe dar foarte iubite de copii.. De gasiti pe undeva va recomand Elefantul Elmar si ma mai gandesc...
Cristina
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
cristina30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina30 Buna dimineata, Subscriu, cartile lui Eric Carle sunt f foarte educative, cea cu omida e tradusca in aproape 40 de limbi sau daca nunmai mult... Noi mai avem inca vreo 2 de la el, una pentru culori si una pentru copii mai mari...deci se merita, sa nu mai spun ca sunt inca ieftine in comparatie cu cele de aici...cartile consacrate aici sunt scumpe dar foarte iubite de copii.. De gasiti pe undeva va recomand Elefantul Elmar si ma mai gandesc... Cristina Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006) |
Acuma m-am uitat mai bine si vad ca au mai multe carti decat am eu... Cea cu leul nu o am... O am in schimb cea cu formele si omida e in romana-engleza si mai fain... Deci cartile lui Carle merita toti banii si ii face pe copii si nu numai fericiti :)
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
padi spune:
Si mie imi plac tare mult cartile de la Cartea copiilor.
Ilustratiile sunt superbe! Si in plus, sunt si educative, nu doar comerciale...
boticelina spune:
Dana, am cartile cu Luna Betiluna, si cele noi si cele vechi, ale mele , la fel si cea cu Apolodor si multe altele, maica-mea era disperata cu cartile, ne lua tot ce aparea si nu dadea nimic, deci am acum aproape toate cartile copilariei mele
Pe Elmer the Pachwork Elephant (netradus inca in romana oficial), i l-am tradus, ilustrat si editat eu copilului, limited edition-homemade, 5 bucati (sa nu ma spuneti ca-i ilegal )
Eu m-am hotarat si am comandat cartea pt acest Craciun, www.librarie.net/carti/160058/Enciclopedia-zmeilor-Mircea-Cartarescu" target="_blank">Enciclopedia Zmeilor, a lui Cartarescu. E mortala, delicioasa, excelent ilustrata si abia astept s-o citim impreuna (eu am mai citit-o si cand a aparut prima data si a facut-o mama cadou nepotilor mei)
blackgirl0 spune:
Si eu vreau sa comand cartea cu Dora Minodora si Luna Betiluna, chiar in 2 exemplare (pt nepotica si-al meu copil).
Boticelina, nu-mi pare rau de banii dati pe carti, in special carti pt copii! Doamne fereste! insa ma enerveaza al meu sot ca sta si se scobeste in buzunar (desi am platit eu din banii mei), cu toate ca nu ar renunta neam la hobby-urile lui costisitoare.
Hai ca intre timp am facut comanda pt Dora si Luna, dar si pt ultima carte pomenita de tine.
Laura Ioana spune:
Sa stii ca asa-i: eu nici nu i-am mai aratat ce am cumparat (nici carti si nici lalaloopsy), ca zice ca iaaar cheltui aiurea In schimb, e bine cand avem cadouri