Secret Santa 2012 - Runda 1
Raspunsuri - Pagina 13
Eleni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada eu am o idee...hai sa mergem pe partea umoristica ....adica sa fie comic,simbolic si de tinut minte.Banuiesc ca toata lumea are umor. Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
Mie umorul mi se pare greu de cuantificat: mai ales ca unii sunt mai seci, altii mai acizi. Si plus, umorul de 70 de lei e complicat... s-ar putea ca pentru unii sa conteze suma aceasta si chiar sa se bucure de ce primesc. Tu evident poti face asa daca te inspira persoana careia ii daruiesti.
Eu nu fac decat daca really ma inspira... daca nu, o sa merg pe mana intuitiei si vad ce simt din mesajele persoanei aceleia. Si daca nu am simtit bine, aia e, inseamna ca e o camuflata si nu spune adevarul pe forum , sa ii fie invatatura de minte!
carmaw spune:
ouff e tirziu sa ma inscriu si eu....dar la trageri sa participe o prietena de a mea din belgia???
daca da trimit repede adresa ei!!
astept!! si in eventualitate ca da trimit pm cu adresa
=======================================================
daca se accepta si nu e prea tirziu
PS AM TRIMIS SI emailul meu dar si adresa prietenei(daca vine mosul la ea)
Ea are 40 de ani celibatara fara copii ,e profesoara cintareata de NAI si are 3 pisici.
alinuk spune:
me too
eu abia de acum am griji
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Prietenii lui Mosh Craciun
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
rall spune:
Mi-am pus casca de detectiv. Am ochit destinataru, googalit, bifat.
Cadou gasit (daca va vine sa credeti, nici n-as avea nevoie de adresa de la Buflea )
Astept data expedierii
Laura25 spune:
Si eu "m-am lipit". Mai investighez, dar cred ca stiu deja ce va fi cadou . Sper sa placa.