Secret Santa 2012 - Runda 1
Raspunsuri - Pagina 12
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld acum buflea doarme, sau deja ne imperecheaza. eu abia astept sa vad ptr cine trebuie sa cumpar. |
ce te faci daca trebuie sa cumperi pt mine?
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
ce te faci daca trebuie sa cumperi pt mine? MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... |
nu-mi fac griji, ca pe tine te cunosc. mai grav ar fi daca va trebui sa cumpar ptr un barbat.
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui kariguld nu-mi fac griji, ca pe tine te cunosc. mai grav ar fi daca va trebui sa cumpar ptr un barbat. |
aoleu,avem si barbati inscrisi?sunt undercover?
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
Serialbastre spune:
Eu imi fac griji cu ce voi trimite ..... si cui, si ce, si cum o sa i se para celei care va primi .... auleu, ce de-a griji!
Imi vine sa cant "Totul va fi bine!"
Laura25 spune:
citat din mesajul lui Serialbastre Eu imi fac griji cu ce voi trimite ..... si cui, si ce, si cum o sa i se para celei care va primi .... auleu, ce de-a griji! Imi vine sa cant "Totul va fi bine!" Andreea si Cezara(2.06.2009) In bucataria mea |
Las' ca poate trebuie sa imi trimiti mie
buflea spune:
Fetele, categoric pozam cadoul ... Eu insa nu ma pozez cu el ca stric poza .
Mai am o mica problema administrativa ... cica la pachetele trimise cu posta trebuie tel destinatarului .... Asa este ? Daca DA , am nevoie de tel voastre ... Unele mi le-ati trimis dar nu stiu daca toate din Romania , ca in Europa si la mine nu e nevoie. Nu pot verifica acum ca sunt la soccer si scriu de pe tel dar daca sunteti din Rom si nu mi-ati trimis nr , atunci se pare ca am nevoie de el
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui buflea Fetele, categoric pozam cadoul ... Eu insa nu ma pozez cu el ca stric poza . Mai am o mica problema administrativa ... cica la pachetele trimise cu posta trebuie tel destinatarului .... Asa este ? Daca DA , am nevoie de tel voastre ... Unele mi le-ati trimis dar nu stiu daca toate din Romania , ca in Europa si la mine nu e nevoie. Nu pot verifica acum ca sunt la soccer si scriu de pe tel dar daca sunteti din Rom si nu mi-ati trimis nr , atunci se pare ca am nevoie de el |
Buflea,daca trimiti colet prin posta,fara ramburs,nu-ti cere nimeni numar de telefon,adica pe formular exista rubrica pt numar de tel,dar nu-i obligatoriu!
pt mine nu-i nici o problema,pot sa dau si nr de tel!
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
eumada spune:
eu am o idee...hai sa mergem pe partea umoristica ....adica sa fie comic,simbolic si de tinut minte.Banuiesc ca toata lumea are umor.